Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, nehéz dolog ez! Lehet bepróbálkozom vele, kis sebességgel motorozunk általában kezdésnek jó lenne. Csak azt nem szeretném, hogy nem is esek benne és mégis mondjuk szétfoszlik a varrás, vagy a hálója, tehát a használatban megy tönkre. 40-50-től vannak jók, de most nem szánok rá annyit, és azért ez is simán jobb a semminél gondolom!
Igen a Shoxra írtam.Én 20-ért vettem akcióban,nekem megérte.De ez nem változtat azon,hogy nem nyújt teljes védelmet.
Igaz az óvszer se,haverom is használta mégis elütötte a busz....
25 Én 9-ért vettem az enyém újonnan(igaz akcióban) annyit megért... igaz ennek nincs kulcscsontvédője,többet nem adnék érte most sem.
Igazán jó protektoringek 50 ezer forinttól kezdődnek újonnan...

Nem csak csúszást vészeltem át benne épen, de medvetámadás ellen is hatásos volt
Ezt most a Shox-ra írtad? Tehát véleményed szerinte 25 ezer forintot megér? Nem kell az oldalon lévő tesztnek teljesen hinni? Én nyáron is biztosan beöltözök védőfelszereésbe!
3 éve nyúzom,igaz szerencsére tesztelve nem volt(esés). Sok gond nincs vele,de Bear-nek igaza van abban hogy nem teljes értékű.40 fokban városban araszolgatni azért a rövid gatya+strandpapucs+izomtrikót veri!
én estem már protektoringben... csak egy póló volt alatta. Egy karc nem esett rajtam
shox om még nem volt aról nem tudok véleményt mondani....ufom volt az szuper de az majdnem 50 eft ....
Így gyorsan körülnéztem és találtam egy jónak tűnő inget, nem drágán. Kulcscsontvédős Shox Evo, új 25 ezerért. Van egy teszt, ott nem nagyon dicsérik. Valaki használt már ilyet? Kiváncsi lennék rá, hogy tényleg ilyen gagyi? Ha igen, elgondolkozom az IMET-en!
ha valamit nem rendeltetés szerint használják ....akkor nem a termék a hibás hanem a használója ...
na ja, de az emberek nem arra használják
Nyáron csak ez van sokakon, és egy balesetnél.....
igen ez kabát vagy mez alá való..talán azért
hát nem tudom neked milyen van / volt de én ilyet nem tapasztaltam vannak rajta rögzítők ....vagy nem állítottad be rendesen....
bocs, hogy rontom a bizniszt de sajna csúnyákat látok, ezt a cuccot csak kabát alá lenne szabad felvenni.
ne sajnáld, a protektoring csúszkál össze-vissza, esésnél is elcsúszik minden.
hát ezt nem olyan egyszerű lemérni mer elasztikus.... dereka normál állapotban 97 ha kihúzom 137 cm kar 80 cm normál állapotban 87 cm mell bőség normál állapotban 100 kihúzva 140 cm remélem segítettem telszámom 06203452964
Köszi, szép lassan szerzek be én is mindent. Sisakom van, bár nem egy nagy eresztés, szemüvegem, térdvédőm, kesztyűm, csizmám, és könyökvédőm, de most nagyon gondolkozom egy protektoringen! Kár, hogy beleugrottam a könyökvédőbe, 8500FT volt.
Megtudnád adni a karhosszát, és egyéb adatait?

Nekem pedig van egy vadonat új UFO könyökvédőm, még nem is motoroztam benne, tegnap jött meg! El kéne adnom először, mert ahhoz képest nem volt olcsó, hogy csak itt álljon.
ha érdekel van csizmám is
sajnos nekem nagy.... én 176cm 85 kg...de szerintem neked jó lenne .. de elég nyúlékony ...
Milyen méretű vagy? Vajon nekem jó lenne?
SZia!
Ajándékba kaptam a bukot de nemlettjo sajnos. Üvegszálas, gyors csatos mindent kilehet venni belőle mosás céljából teljesen új csak felpróbálva volt.
küldöm is
3 xl
Képeket várom! Milyen méret? Én 188cm magas és 102kg vagyok. Derékban 110cm, mellkas 102cm!