Hát igen, nehéz dolog ez! Lehet bepróbálkozom vele, kis sebességgel motorozunk általában kezdésnek jó lenne. Csak azt nem szeretném, hogy nem is esek benne és mégis mondjuk szétfoszlik a varrás, vagy a hálója, tehát a használatban megy tönkre. 40-50-től vannak jók, de most nem szánok rá annyit, és azért ez is simán jobb a semminél gondolom!
Igen a Shoxra írtam.Én 20-ért vettem akcióban,nekem megérte.De ez nem változtat azon,hogy nem nyújt teljes védelmet.
Igaz az óvszer se,haverom is használta mégis elütötte a busz....
25 Én 9-ért vettem az enyém újonnan(igaz akcióban) annyit megért... igaz ennek nincs kulcscsontvédője,többet nem adnék érte most sem.
Igazán jó protektoringek 50 ezer forinttól kezdődnek újonnan...
Nem csak csúszást vészeltem át benne épen, de medvetámadás ellen is hatásos volt
Ezt most a Shox-ra írtad? Tehát véleményed szerinte 25 ezer forintot megér? Nem kell az oldalon lévő tesztnek teljesen hinni? Én nyáron is biztosan beöltözök védőfelszereésbe!
3 éve nyúzom,igaz szerencsére tesztelve nem volt(esés). Sok gond nincs vele,de Bear-nek igaza van abban hogy nem teljes értékű.40 fokban városban araszolgatni azért a rövid gatya+strandpapucs+izomtrikót veri!
Így gyorsan körülnéztem és találtam egy jónak tűnő inget, nem drágán. Kulcscsontvédős Shox Evo, új 25 ezerért. Van egy teszt, ott nem nagyon dicsérik. Valaki használt már ilyet? Kiváncsi lennék rá, hogy tényleg ilyen gagyi? Ha igen, elgondolkozom az IMET-en!
hát ezt nem olyan egyszerű lemérni mer elasztikus.... dereka normál állapotban 97 ha kihúzom 137 cm kar 80 cm normál állapotban 87 cm mell bőség normál állapotban 100 kihúzva 140 cm remélem segítettem telszámom 06203452964
Köszi, szép lassan szerzek be én is mindent. Sisakom van, bár nem egy nagy eresztés, szemüvegem, térdvédőm, kesztyűm, csizmám, és könyökvédőm, de most nagyon gondolkozom egy protektoringen! Kár, hogy beleugrottam a könyökvédőbe, 8500FT volt.
Nekem pedig van egy vadonat új UFO könyökvédőm, még nem is motoroztam benne, tegnap jött meg! El kéne adnom először, mert ahhoz képest nem volt olcsó, hogy csak itt álljon.
SZia!
Ajándékba kaptam a bukot de nemlettjo sajnos. Üvegszálas, gyors csatos mindent kilehet venni belőle mosás céljából teljesen új csak felpróbálva volt.
Igaz az óvszer se,haverom is használta mégis elütötte a busz....
Igazán jó protektoringek 50 ezer forinttól kezdődnek újonnan...
Nem csak csúszást vészeltem át benne épen, de medvetámadás ellen is hatásos volt
Nyáron csak ez van sokakon, és egy balesetnél.....
Nekem pedig van egy vadonat új UFO könyökvédőm, még nem is motoroztam benne, tegnap jött meg! El kéne adnom először, mert ahhoz képest nem volt olcsó, hogy csak itt álljon.
Ajándékba kaptam a bukot de nemlettjo sajnos. Üvegszálas, gyors csatos mindent kilehet venni belőle mosás céljából teljesen új csak felpróbálva volt.
3 xl