Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldve,folyt ott
ez a citromos ez egy kinlódás mindíg :-)
Csizma erdekelne 45(44 esetleg). Kovax88@citromail.hu a cimem esetleg ha van keped + ara ide kuldhetnel.
Eladó piszok jó áron vadonatúj 2 részes Racer Jive/Vodoo 1,3mm-es marhabőrből készült bőrruha. EU protektorok, még sosem viselte senki. MÉRET. 46-os!

Info: lucifer0820@freemail.hu
franko lett a póló,yamaha r6-hoz lenne valami ötleted?
üdv
Eladó jó áron vadonatúj 2 részes Racer Toho/Vodoo 1,3mm-es marhabőrből készült, 46-es méretű bőrruha. EU protektorok, kabát PÚPOS, még egyiket sem viselte sosem senki..

titto78 kukac citromail.hu
most nem értem rá foglalkozni a képesmotorral,mert sok a dolgom,de te mit szeretnél?
írj egy mailcímet megbeszéljük ott
Én a LAZER sisakokat ajánlom jó szívvel, akár nálunk, akár másutt vásárolod meg.
Eladó jó áron vadonatúj 2 részes Racer Jive/Vodoo 1,3mm-es marhabőrből készült, 50-es méretű bőrruha. EU protektorok, még sosem viselte senki..

ja értem :) van honlapotok?
Nem csináltattam hanem én csináltam:) olyen helyen dolgozok ahol pólót nyomtatunk,hímzünk..
Árakat raknàl fel kepesmotoron nem talallak, koszi!
Sziasztok!
Bukósisak vásárlás előtt állok(teljesen kezdő vagyok),és érdekelne,hogy 45-50 ezerért,milyen bukót tudnék venni(és hol),ami azért elég korrekt!Válaszotokat köszönöm!
Mit jelent az, hogy jó ár?
van egy ugyanez a szín 46-os de nem corsa sima vertigo jo áron
ezt hol csináltattad?
Szia!
Jó állapotú Vertigo Corsád nincs véletlenül?
Elsősorban ez a szín érdekelne, de a fekete is alternatíva lehet.
Bár Sidit még nem próbáltam, de Gaerneből, Formából és Berikből is 46-os kell a lábamra.
Ha van 46-os fekete/fehér vagy fekete akkor milyen árban?
Előre is köszi!
Mult tavasszal vettem icon sisakot 23 ezerert. Eredeti ara 80000 ft.E1 es keves benne a szelzaj 200 korul is. Utolso darabos akcio volt ha esetleg talalok meg valahol linkelem.
Csősztök!
Havernak csináltam ezt a pólót de több készült belőle..ha valakit érdekel megtalál:)
3200Ft
Köszi a választ és Lukának is!

Sajnos szinte semmit nem találtam neten erről a két csizmáról, a Diadoráról volt néhány vélemény külföldi fórumokon, ott többen is írtak olyat, hogy a Diadorának levált a talpa, meg mindenféle műanyag részei, általában az összerakás minőségére panaszkodtak, viszont megvolt a másik oldal is, aki istenítette. Ilyen téren, szóval strapabírásról tapasztalat? Ha lehet, elkerülöm az esőt, ezért hajlok egyre jobban a Diadora felé, azért kérdezem.
Hali all. Keresek 44-45 túra/sport csizmáz. Esetleg ha van valakinek és megosztaná velem, megköszönném..
Szia mi pénzt kérsz érte?
Helló!
Esetleg most is van? Köszi, üdv:B