Eladó jó áron vadonatúj 2 részes Racer Toho/Vodoo 1,3mm-es marhabőrből készült, 46-es méretű bőrruha. EU protektorok, kabát PÚPOS, még egyiket sem viselte sosem senki..
Szia!
Jó állapotú Vertigo Corsád nincs véletlenül?
Elsősorban ez a szín érdekelne, de a fekete is alternatíva lehet.
Bár Sidit még nem próbáltam, de Gaerneből, Formából és Berikből is 46-os kell a lábamra.
Ha van 46-os fekete/fehér vagy fekete akkor milyen árban?
Előre is köszi!
Mult tavasszal vettem icon sisakot 23 ezerert. Eredeti ara 80000 ft.E1 es keves benne a szelzaj 200 korul is. Utolso darabos akcio volt ha esetleg talalok meg valahol linkelem.
Sajnos szinte semmit nem találtam neten erről a két csizmáról, a Diadoráról volt néhány vélemény külföldi fórumokon, ott többen is írtak olyat, hogy a Diadorának levált a talpa, meg mindenféle műanyag részei, általában az összerakás minőségére panaszkodtak, viszont megvolt a másik oldal is, aki istenítette. Ilyen téren, szóval strapabírásról tapasztalat? Ha lehet, elkerülöm az esőt, ezért hajlok egyre jobban a Diadora felé, azért kérdezem.
Info: lucifer0820@freemail.hu
üdv
Bukósisak vásárlás előtt állok(teljesen kezdő vagyok),és érdekelne,hogy 45-50 ezerért,milyen bukót tudnék venni(és hol),ami azért elég korrekt!Válaszotokat köszönöm!
Jó állapotú Vertigo Corsád nincs véletlenül?
Elsősorban ez a szín érdekelne, de a fekete is alternatíva lehet.
Bár Sidit még nem próbáltam, de Gaerneből, Formából és Berikből is 46-os kell a lábamra.
Ha van 46-os fekete/fehér vagy fekete akkor milyen árban?
Előre is köszi!
Havernak csináltam ezt a pólót de több készült belőle..ha valakit érdekel megtalál:)
3200Ft
Sajnos szinte semmit nem találtam neten erről a két csizmáról, a Diadoráról volt néhány vélemény külföldi fórumokon, ott többen is írtak olyat, hogy a Diadorának levált a talpa, meg mindenféle műanyag részei, általában az összerakás minőségére panaszkodtak, viszont megvolt a másik oldal is, aki istenítette. Ilyen téren, szóval strapabírásról tapasztalat? Ha lehet, elkerülöm az esőt, ezért hajlok egyre jobban a Diadora felé, azért kérdezem.
Esetleg most is van? Köszi, üdv:B