én adtam el sok ilyen csizmát és mindenki boldogan jelzett vissza
a diadora jobban tetszett, pl azért mert szellősebb hiszen perforált
viszont ha sokat motorozol esőben(túrazol pl)inkabb a zártabbat vedd meg
széles lábfejre egyik sem jó sem átlagnál nagyobb vádliju embernek
Hello mindenki! Csizmavásárlás előtt állok és 2 között vacillálok, mindkettő van most akciósan. Az egyik a Suomy Extreme, a másik a Diadora X-Treme Air. Valakinek tapasztalat, vélemény, mindenféle egyéb info bármelyikről? Köszi!
szia! légyszi hivjál vissza telefonon vagy vedd fel ha telefon közelben vagy. én vettem meg a sidi csizmát. tel 06 70 362 7133. beszélnünk kell, fontos!
Sziasztok érdeklődnék milyen sisakot ajánlanátok sport mocira zx9 re éa ami nem drága láttam a hirdetéseket 24 ezerért is vannak sisakok,de nekem olyan kellene ami a sport motoron keltett zajokat valamilyen szinten csökkenti. Gagyit nem akarok és túl drágát sem kb 50 ezer,ha egyáltalán ennyiért kapok jót.ja és a sötétített plexis sisak is van olyan jó mint a napszemüveges ?Jelenleg Caberg sisakom van nap szemcsis ujj ára 25 ezer volt de akkor még nem sport mocira vettem és kicsit hangos,a sport moci a leghangosabb a plexi végett keltett légáramlat miatt.
Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com http://motorosruhaja
v.blogger....
06303282168v06303874264
Ez is shoxos, bár ezt már ahogy nézem nem lehet kapni. A hálója és a protektorai jók, viszont az újak vége az foszlik. Valamint ennek a hátprotektora kevésbé simul a testhez mint a drágább modelleké.. ezért nem olyan komfortos... mondjuk védeni véd.
A semminél sokkal jobb... ha nincs rajtam akkor nem vezetem haza esés után a Cserna-völgyéből a motort, mert minimum eltört volna a könyököm.
2009 óta használom nyaranta, vagy az utasra dobom rá... talán kibír még 4 évet.
meretre igazitást is vállalsz?kétrészes bőrruha..