Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi,de az MX OUTLET- en is 11.990ft a 3évesre való vadi új bukó.Mennyi lenne az alsó ár amennyiért adnád? Mert direkt azért keresek használt szerelést,mert a 3 évesek hamar kinövik és ezért nem adnék érte egy vagyont.
Igaz en 50 fokban is maszkkal hasznalom
Vegyél Nitro aikidot, az is 5 csillagot kapott és egy ötödébe kerül a shoei-nek.
Ja most hogy mondod az xr 1100 nem tagult ki annyira
jo lesz akkor, xr1000-em volt nekem is (kicsit kitagult,de 1el kissebb meret mar tul kenyelmetlen volt) es xr1100 ast akarok esetleg xspiritet
koszi a valaszt
Még annyi a kettő közti különbség hogy a Sharp teszten az 1000 csak három csillagot kapott (nem is értem hogy a viharba kérnek érte még használtan is egy vagyont ) az 1100 as pedig öt csillagos . És ez nem kis különbség szerintem.
szia

én xr1000ről ugrottam xr1100re szerintem semmi eltérés
max annyi hogy az 1100nek sokkal jobb a fejresimulása, olyan mintha rád öntötték volna
Szevasztok,
van meret elteres a shoei xr 1000 es az xr 1100 kozott ?
valaki probalta mindket modelt?
Új sisak keresi új gazdáját. 20000 Ft.-
Sisak van 12000ft párszor volt használva mondhatnám hogy csak áll
Nem hiszem, de 160 dollár nem pénz érte ....
Az olaszoknál ugyanez Zanio Ogio no drag mach5 néven fut, nincs rajta Suzuki logo és 170 euroról van beakciózva 145re

A gyártó oldalán meg 170dollár a sima :
http://ogio.com/power/no-drag-...
75dodó felett ingyen szállít, de hogy europába is, azt passzolom
Sziasztok!

3 éves gyerkőcre keresek cross felszerelést (bukó,csizma,kesztyű,protector,szemüveg,térd- és könyök védő).
Ha valaki tud segíteni megköszönném. Az áron megegyezünk
További szép napot
47-es (45-46 lábra) csizma nem érdekel valakit? Cserélném 46-ra 1:1-ben! Teljesen ÚJ!
Sziasztok.Elado terdvedo alig volt hasznalva fix 4000 Ft-ert.
Erd; Szekesfehervaron +36-30-308-9122
Eladó:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Jó állapotban lévő ,M-es méretű ,Shoei Xpirit Tamada Replika!

Új ára 170 ezer körül! 78000 Ft-ért eladó!

czako20@freemail.hu
Eladó Shox 2 részes bőrruha, keveset használt, full protektoros, deréknál összezipzározható, ár: 50e.

Ha érdekel dobj mailt: r125@citromail.hu
Szerintetek van ilyen a magyar Suzukinál?
http://www.oneidasuzuki.com/st...
Sziasztok engem plexi érdekelne egy nitro racing n311-v típusú sisakhoz.
Köszi jó lenne mert van csak nem beszélek németül, igy egy kicsit nehéz megrendelni :(
Szia.esetleg tudnál küldeni más képet is a plexiről
nekem Suomy Bargy design sisakom van nem tudom esetleg jó -e hozzá?ha igen akkor érdekelne.
üdv krissz
Clover dzseki valakinek? Nem kínai 30 000körül 06 20 352 64 61 L-es méret
Sziasztok!

Valakinek van Arai Condor bukója?
Érdekelne hogy mi a véleménye róla, kényelem, szélzaj, no meg sajna szemüveges lettem így annak is el kell férnie valahogy?!?

Köszi