Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Olyan hab van benne mint a kabátok hátában? Ha igen, én nem bíznám rá a gerincem...
Szia!

A 36 csizma mennyibe kerül, és hol lehetne felpróbálni?
mire gondolsz?
Sziasztok!

A következő protektor mellényről kérném véleményetek amit a shox-tól rendeltem:

http://shox.hu/term%C3%A9kkata...

Ezt most 2990 Ft-ért lehetett megrendelni, ennyiért még tekerőre is megéri.. :).

A kérdés:
hátrészében ütéstompító hab gerincprotektorral;

Ez mennyit véd, ha esünk egyet.

Egyébként jól néz ki, ennél jobban ami a képen van, kellemeset csalódtam benne, csak erősen kétlem, hogy ami hab benne van 2 réteg+1 külső vékony az kellőképp védene motorról esve.

Még bordavédőt is tettek bele.

Kösz előre is
Ez tiszta sor :) Valószínűleg így is lesz mert nem akarunk lyukra futni! Ill. persze olyat veszünk ami neki is teszik és teljesen jó a lábára!
Szerintem jobban járna a haverotok ha kapna 40 ropit a kezébe, és együtt elmennétek csizmát venni. A csizma nem egy póló, ami akkor is kényelmes ha csak kb jó méretben
Üdv! Egy kis segítséget kérnék! Havernak szülinapja lesz és meg szeretnénk lepi egy sport csizmával ! Árban olyan 35- max 40 ropi lenne rá! Esetleg tudtok olyan üzletet ahol akciók vannak most ? Valami hasonló kategória: http://www.parilla.hu/index.ph... vélemények, tapasztalatok a Raytek-ről ill. W2-ról ? jah még annyi hogy 43-as méretben kellene... :)
Üdv, kicsit későn írok,de a sisak nagyon felkeltette az érdeklődésem.Jó lenne ha valahogy meg tudnánk egyezni.
Sziasztok!
Eladóvá vált motorozás befejezése miatt egy 2 részes 48-as SUOMY piros-fehér-fekete, csúszásmentes hát váll,könyök protektorokkal rendelkező bőrruha.Kopásmentesek a térdkoptatók is. én 174cm vagyok 75kg, rám pont jó volt. Ára 75e. képet ha kell tudok küldeni.
huszas374nyolc456 vagy naki585@hotmail.com
Miért Katáékkal mia gond?
Új Racer 36-os túracsizma eladó..
Daytona túracsizmák (vadiújak!) eladók.. Méret, 40, 41
Keresek Airoh S4 plexis sisakot!
Probiker PRX-7 bőr motoros kesztyű női S-es
Színe: fekete - fehér - szürke
Egyszer volt rajtam!
Anyaga: kecskebőr
A bigbike-ban vettem 18 000,- Ft-ért...

Jelenlegi ára: 14 000,- Ft
a tavasz már márciusba .
HELD márkájú, cordura dzseki!
Mérete S, de szerintem M-esre is jó! 2 db, egy piros, és egy kék!
Színe: piros/fekete/fehér és egy kék/fekete/fehér!
Kivehető belső béléssel rendelkezik!
Nadrággal össze cipzározható!
Protektorokkal rendelkezik: hát, váll, könyök (Knox -CE protektorok)
Téli nyári motorozásra egyaránt alkalmas, meleg időben a rajta található szellőzőket ki lehet nyitni! (elöl kettő és hátul kettő, valamint az ujjakon is található egy -egy db kinyitható szellőzővel) Nagyon praktikus!
Karján szűkítő lehetőség található (ujjanként két darab)! Így mindenki igény szerint magára igazíthatja.
Dereka szintén szűkíthető.
Zsebekkel bőven ellátott.
Ára: 22 000,- Ft
Joe,tavaszra már 4 hónapos lessz az olaj,megint cserélheted!
Hali Feri,szerintem az a2009 Honda már talán tud annyit lóerőben,mint a 04-05 zx10R
én nem megyek pocsolyába.
Feri ne agy alá lovat mertnekem igy is nehéz velük.
Szia Zoli!
Azért egy 2009-es 1000-es Honda nem biztos hogy lassúbb egyenesben mint egy 2004-es 10-es! Mi is ezen agyalunk pont, mert egy haver 2 hónapja vett egy ilyen Hondát, és a K9-esem egyenesben úgy kerüli mint a pocsolyát, de mi lesz ha a 04-es 10-essel csapjuk össze a CBR 1000-est? Véleményed erről?
ma tettunk bele erőt mert kitisztitottuk a légszűröt ne tudd meg....
na véégre !megjött az eszed! bár az erős lessz a Honda után,meg nincs benn abs
engem akawa érdekelne
tényleg, holnap felhívom őket.