Volt hozzá szerencsém többször is. Ár - érték arányban naggyon jó!
Nyugodtan vedd meg, vagy ha tudod a méretet amire szükséged van, 10% kedvezménnyel megrendelheted nálunk is!
De nagyon jó kis ruha!
Eladó vadonatúj, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát és a hozzávaló nadrág a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, a kabáton a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér van, a kabát és a nadrág körbe össze cippzározható. Lumidex fényvisszaverő betétek, a kabát elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral is szűkíthető..
Eladó vadonatúj Racer Corium sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, valamint a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér. Lumidex fényvisszaverő betétek, nadrággal össze cipzározható. Elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral szűkíthető.
Figyelem! Máshol nem kapható extra nagy méretű börnadrágok!
Méret: 60, 62, 66, 68
Eladó vadonatú, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrnadrág a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, kényelmes viseletet biztosító perforált anyagból készült belső bélés.
Eladó vadonatúj Racer Corium, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, valamint a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér. Lumidex fényvisszaverő betétek, nadrággal össze cipzározható. Elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral szűkíthető.
Eladó vadonatúj, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát és a hozzávaló nadrág a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, a kabáton a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér van, a kabát és a nadrág körbe összecippzározható. Lumidex fényvisszaverő betétek, a kabát elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral is szűkíthető.
Eladó vadonatúj, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát a bolti ár töredékéért.. (Új ára 78000 Ft!) Kivehető thermobéléses, valamint a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér. Lumidex fényvisszaverő betétek, nadrággal össze cipzározható. Elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral szűkíthető. Érdeklődj e-mailben: lucifer0820 @freemail.hu
fogj egy teszkós focilabdát, engedd le hogy beférjen a bukóba, igazgasd el hogy úgy álljon mintha a fejeden lenne és fújd fel jó keményre.
tavaszra jó lesz a bukó
csak használat előtt kb 2 héttel szedd ki belőle hogy a szivacs visszaálljon
sört meg majd ha összefutunk fizeted ;)
Eladóvá vált AGV K-4 Vyrus sisakom. Mértet: M 57-58 (7 1/8 - 7 1/4)
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft.
Mikor megvettem úgy gondoltam, hogy később kicsit tágulni fog, ezért passzosabbat vettem. Kb. 10 alkalommal volt rajtam, de ez nem tágult semmit. Mivel egy kicsit-kicsi, nem is nagyon volt használva. Mellette van még egy SHOEI és egy NOLAN bukóm, amiket nagyon szeretek.
A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. Ez abból adódik, hogy nem bőr bevonatú az a rész, hanem valami habszerű anyag, ami nagyon könnyen sérül. A világos plexin vannak apróbb karcok. Ezt a kedves feleségemnek köszönhetem, megdörzsölte egy dörzsi szivaccsal.
Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam.
Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni az adatalapomon feltüntetett email címen lehet. Kérésre készítek fényképet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben.
Ja az ár nevetséges: 40.000 Ft. Alku Nincs!
utána már csak pár élt kellett kicsit megnyomogatni