Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyereknek vettünk valami gagyi mofás bukót avval megvolt ez az akció és jó lett neki
utána már csak pár élt kellett kicsit megnyomogatni
Volt hozzá szerencsém többször is. Ár - érték arányban naggyon jó!
Nyugodtan vedd meg, vagy ha tudod a méretet amire szükséged van, 10% kedvezménnyel megrendelheted nálunk is!
De nagyon jó kis ruha!
Mondjuk a PR X 4?
Méret: 52

Eladó vadonatúj, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát és a hozzávaló nadrág a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, a kabáton a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér van, a kabát és a nadrág körbe össze cippzározható. Lumidex fényvisszaverő betétek, a kabát elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral is szűkíthető..

Ár kölcsönös megegyezés kérdése..

Info: lucifer0820@freemail.hu
Méret: 50, 52

Eladó vadonatúj Racer Corium sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, valamint a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér. Lumidex fényvisszaverő betétek, nadrággal össze cipzározható. Elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral szűkíthető.

Érdeklődj e-mailben: lucifer0820@freemail.hu
Figyelem! Máshol nem kapható extra nagy méretű börnadrágok!

Méret: 60, 62, 66, 68

Eladó vadonatú, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrnadrág a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, kényelmes viseletet biztosító perforált anyagból készült belső bélés.

Érdeklődj e-mailben: lucifer0820 @freemail.hu
Méret: 50, 52

Eladó vadonatúj Racer Corium, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, valamint a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér. Lumidex fényvisszaverő betétek, nadrággal össze cipzározható. Elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral szűkíthető.

Ár kölcsönös megegyezés kérdése...

Nos..van belőle ilyen is, olyan is...Pontosan írd meg melyik típus és akkor tudok segíteni.
Méret: 46

Eladó vadonatúj, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát és a hozzávaló nadrág a bolti ár töredékéért.. Kivehető thermobéléses, a kabáton a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér van, a kabát és a nadrág körbe összecippzározható. Lumidex fényvisszaverő betétek, a kabát elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral is szűkíthető.

Ár kölcsönös megegyezés kérdése...

Méretek: 46, 50, 52, 58

Eladó vadonatúj, sportos, 1,3mm vastag marhabőrből készített bőrkabát a bolti ár töredékéért.. (Új ára 78000 Ft!) Kivehető thermobéléses, valamint a nyak irritációját megelőzendő, kényelmes viseletet biztosító komfortgallér. Lumidex fényvisszaverő betétek, nadrággal össze cipzározható. Elöl teljes hosszban cipzárral ill. alul patenttal záródik. A csuklónál mindkét kabátujj cipzárral és tépőzárral szűkíthető. Érdeklődj e-mailben: lucifer0820 @freemail.hu
A labdával tágitás az asszony Nitro-ján nem vezetett eredményre. Egy huszast én is adnék a bukódért. a méret nekem valszeg pont jó lenne.
Szia,ezt tudom ajánlani,jóval bolti ár alatt
Szia,a méret S (56-57) ára 98000ft,nagyon komoly sisak,a képen látható összes cuccal,én nem találtam kint sem 400 € alatt,az min 112000Ft
Hali. A probiker ruhákhoz mit szóltok? Jó márka?
Ez mekkora ötlet!
már 8 előtt fent voltam csak kajáltam
alig alszom, az öregeknek nincs nagy alvásigényük
te soha sem alszol ?
fogj egy teszkós focilabdát, engedd le hogy beférjen a bukóba, igazgasd el hogy úgy álljon mintha a fejeden lenne és fújd fel jó keményre.
tavaszra jó lesz a bukó
csak használat előtt kb 2 héttel szedd ki belőle hogy a szivacs visszaálljon
sört meg majd ha összefutunk fizeted ;)
Elfér a polcon....

Egyébként sajnos Bear-nak van igaza,szerintem...
„Olyan 20 körül fogod eladni”
Egy biztos, 20 körül nem fogom eladni!
ja, az ár nevetséges
Használtan ne számíts 50%-nál magasabb árra, ha nem makulátlan kevesebbre. Olyan 20 körül fogod eladni.
Sziasztok!

Eladóvá vált AGV K-4 Vyrus sisakom. Mértet: M 57-58 (7 1/8 - 7 1/4)
2012.04 hóban vásároltam, 59.100 ft- ért, a Show Bike-ban. Plusz vettem hozzá egy sötét plexit, 12.400 ft.
Mikor megvettem úgy gondoltam, hogy később kicsit tágulni fog, ezért passzosabbat vettem. Kb. 10 alkalommal volt rajtam, de ez nem tágult semmit. Mivel egy kicsit-kicsi, nem is nagyon volt használva. Mellette van még egy SHOEI és egy NOLAN bukóm, amiket nagyon szeretek.
A bukó alján, a szivacson a nyak résznél (mind a két oldalon) van egy kis felületi sérülés. Ez abból adódik, hogy nem bőr bevonatú az a rész, hanem valami habszerű anyag, ami nagyon könnyen sérül. A világos plexin vannak apróbb karcok. Ezt a kedves feleségemnek köszönhetem, megdörzsölte egy dörzsi szivaccsal.
Illetve nincs meg a bogárháló, valahol elhagytam.
Ezeket leszámítva egy igazán jó állapotú, hibátlan fényezésű, kizárólag maszkban használt sisak. Sisakzsákkal, a dobozával és minden papírjával együtt adom. Érdekelődni az adatalapomon feltüntetett email címen lehet. Kérésre készítek fényképet. A félreértések elkerülése végett, a személyes adás-vételt részesítem előnyben.
Ja az ár nevetséges: 40.000 Ft. Alku Nincs!
Segítsetek Légyszi AXO Sisakhoz keresek Chrom vagy Sötét plexit

ha valaki tud elérhetőséget adni (e-mail cím) megköszönném
Racer Calla Női motoros kabát 68400 helyett 29990Ft
Gyönyörű, igényes kidolgozású női motoros kabát .

Kimagasló protektorozással.

Nőies fazon, virágmintákkal.

Fényvisszaverő részek a biztonság érdekében.

Most extrém akció keretén belül!

Az eredeti árat bárki a neten ellenőrizheti külföldi oldalakon!
Akciós motoros kabát, amely 13990-ért rendkívül jó vételnek számít!

Az Olasz E-bay-en ez a kabát (ellenőrízhető) 119Euro.

Kiemelkedően jó protektorozás , fényvisszaverő csíkok a kabát teljes hosszán.

A bélés nagyon meleg, de kivehető természetesen a kabátból.
darazsgarazs.hu