Sajnos kihíztam nemrég vásárolt DAINESE motoros dzsekimet, így eladó, vagy egyel nagyobb méretű minőségi kabátra cserélném! A dzseki NŐI, karcsúsított szabású, nagyon kényelmes, puha anyagból! Vettem bele eredeti Dainese könyök- és vállprotektor szettet!
Olasz 46, vagyis európai 40-es méret, de 38-as méretre is megfelelő. A dereka szűkíthető, kivehető termobéléses, teljesen vízálló!
Gyakorlatilag új!
A kabát jelenleg 1 Ft-os aukcióban szerepel a Vaterán és a Teszveszen! Elfogadható ajánlat esetén fix áron is vihető!
A telefonszámom: 06-20-kilenc-234-hét-3-kettttőőő!
Pesten van, de postázom is!
Nagyon profi és kényelmes kabát (Hát nem véletlenül Dainese!)!
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Eladnám,méretprobléma miatt egy nagyon jó állapotban lévö 52-es Probiker PRX-4 kétrészes bőrruhám. 50000-ért.Ugyanitt eladó egy 42-es keveset használt Sidi B2 versenycsizmám 45000-ért,Vagy 43-asra cserélném.
Balázs:70/413-9012 vagy balazs1011@freemail.hu
4x használt motoros csizma, újszerű 40-es
Eladó a képen látható fekete, motoros bőrcsizma. Összesen 4-szer volt lábon. (a testvéremé volt, de ő már nem motorozik többet...;( )
Németországban vásárolta: Drytex Ciskara
40-es méret
Még csak megtörve sincs. Lemostam, lefotóztam, remélem minden jól látható. A képeken a talpi felület kicsit vizes még...
Eladó a képen látható használt, de nagyon jó és szép állapotban lévő nitro márkájú, cordura motoros kabát.
Kivehető belső béléssel. Váll, könyök és gerinc protektorral!
Eladó a képen látható Nolan bukósisak. HASZNÁLT! De jó állapotú.
sztereo- fülhallgató és mikrofon van benne, pmr-nek elkészítve midland g7-es volt vele használva
Mérete: M-es
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Van pár eladó sisakom, többek között egy 2 szezonos fullos X-Lite X-801 karcmentes top sisak jóárasítva, valamint megbízható, nagyon szép Shark S500, valamint egy Shoei Jet is.
Már nincsen meg.