Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még1 dolog, a tied egyberészes?
Köszi szépen a választ most már ennyivel is többet tudok
Én 181cm vagyok, és 63 kiló.
Berik-ből az 50-es nagyon jól paszol, viszont Dainese-ből az 50-est kicsit kicsinek érzem.
Általában a márkák között is van különbség.
Segitség!SOUMY sisakhoz kellene plexi!
szia, ment mail
Köszi neked is délután mérek egy vállméretet, aztán írok magánban neked Sajnos próbálni nem igazán tudok mert nincs a közelemben olyan bolt ahol lenne bőrszerkó
Köszi szépen a választ szerintem az 54-es meg a súlyom (hiánya ) miatt felejtős
Szia!

Ruha guru, ez jó...
Hát valóban egy kicsit speciálisak a méreteid
Jó magas vagy, de vékony, attól függ, mekkora a váll szélességed.
Így első hallásra, minimum az 52, de mint mondtam a vállaidtól függ...
Kék bőr komplettem egyenlőre nincs, de jövő héten meglátom, mit tehetek...
Addig valahol ha tudsz próbálj fel egyet, hogy tuti legyen a méret...
Írj magánban, ha kialakult a méret dolog... és megbeszéljük részletesen, hogy mit tudok szerezni kb mennyiért...

Üdv KillBill.
Magasságod alapján mindenképpen 54-es, de abban a súlyod miatt elvesznél. Én 186/82 vagyok, nekem 54-es ruhám van, de lehetne egy kicsivel nagyobb... Az 50-es ruha a magasságod miatt felejtős, vagy veszel egy 50-est, és Cölöppel átszabatod!
Szia, látom te vagy itt a ruha guru Tudnál nekem segíteni?
Nem tudom a pontos ruhaméretemet, szerinted mekkora kellhet? Csak úgy iránymutatóként, hogy-hogy keresgéljek?
Eddig 50est kerestem de arra azt mondták, hogy kisebb emberre jó csak. Kb 185 centi vagyok és 62 kg, erre mi a jó méret szerinted?
Esetleg tudsz eladót kék színű bőrruhát a méretemben?

Köszi szépen
Üdv. Erik
Egyrészes 48-as újszerű bőrruha nem kőőőő senkinek? Lyukas zoknit beszámítok
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Oké! Vettem, a paramétereket...
Majd jelentkezem...
Ok vetem. en 170 magas és 60 kg vagyok az 50 es méret jo Kb nekem. csak nadrág kel mert az enyém szét ment. Koptato kötelezö mert sokat pájázok . Az Ára Kb 20_25e FT ig mehet
Hát, nem térdkoptatósom van térd, sípcsont protektorral, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem csípő protival SPIDI Bőr 50-es fekete
És van egy hasonló Orina, de az 58, as...

Szóval írd meg a méreted, és körül nézek...
Írhatsz nyugodtan árat is-tól-ig határral...

Ja és van egy Suziki bőr komplettem verseny ruha, kicsit speciális, kenguru bőr, ha jól tudom, koptatós, de a nacija kicsi 38-as (M-es), a kabát meg 42-es (L-es)

Mondjuk ennek kicsit húzós az ára... És vadi új!

Üdv KillBill.
Szia Kill. Tudnál nekem szerezni 1 nadrágot Bör, térd protektoral ée Koptatoval. valami normalis Áron (nem gond ha haznált)
Nincs nekem ilyen nagy fejem, csak a 86nak a fele, az nem 50, de nyilván ez csak a szokásos viccelődésem.
Licitálsz rá?
Biztosan meg tudunk egyezni...

Üdv Kill.
(magánban)
Most akkor 50 vagy 43?
ÚJ! UVEX V1 bukósisak L-es fekete alapon lángnyelves

Eladó a képen látható UVEX V1 bukósisak!
L-es méret, fekete alapon lángnyelves!

ÚJJJJJJJJJJJ!

Féláron eladó!

Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.
Bogárhálóval.
Ára: 50 000,- Ft
ÚJ! Shoei Raid 2 fekete XL-es méret

Eladó a képen látható bukósisak!
ÚJ!

RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével

Eredeti ára 86,- ft volt, én ennek a töredékéért
50 000,- Ft-ért eladom!
ÚJ! Shoei Raid 2 világos ezüst szín XS-es méret

Eladó a képen látható bukósisak!
ÚJ!

RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével

Eredeti ára 86,- ft volt, én ennek a töredékéért
50 000,- Ft-ért eladom!
HJC FS-10 fekete bukósisak ÚJ! XXL-es méret

Eladó a képen látható HJC FS-10 fekete bukósisak ÚJ! XXL-es méret

Szín: fekete
Bélés: Aquatrans gyors csepp-eltávolító rendszer, kivehető, mosható
Plexi: típus HJ-09, alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: dupla D gyűrűs
- kevlár/spectra/üvegszál ultrakönnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- beépített karcálló napszemüveg
- plexizár
- szellőzőrendszer

Ára: 44 000,- Ft
UVEX Wing RS XL-es méretben ÚJ! piros/fekete/ezüst

Eladó a képen látható UVEX Wing RS XL-es méretben ÚJ! piros/fekete/ezüst

Anyaga: GFK, kevlár, karbon
Jellemzői: delta szárny, kiváló aerodinamika, kétrétegű lakkozás, első-, hátsó ventilláció, párnázott zárószíj, dupla D gyűrűs zár, áltakaró háló, fényvisszaverő színezés, csillogó logók, sportos, agresszív aerodinamika
Sisak belső: antiallergén kivehető belső, arcpárna kivehető, sisakzsák, szemüvegeseknek is ajánlott
Plexi: makrolon anyagból készült páramentes, karcmentes, supravision sötétített plexi
Súlya: 1350 g

Ára: 56 000,- Ft