Én 181cm vagyok, és 63 kiló.
Berik-ből az 50-es nagyon jól paszol, viszont Dainese-ből az 50-est kicsit kicsinek érzem.
Általában a márkák között is van különbség.
Köszi neked is délután mérek egy vállméretet, aztán írok magánban neked Sajnos próbálni nem igazán tudok mert nincs a közelemben olyan bolt ahol lenne bőrszerkó
Ruha guru, ez jó...
Hát valóban egy kicsit speciálisak a méreteid
Jó magas vagy, de vékony, attól függ, mekkora a váll szélességed.
Így első hallásra, minimum az 52, de mint mondtam a vállaidtól függ...
Kék bőr komplettem egyenlőre nincs, de jövő héten meglátom, mit tehetek...
Addig valahol ha tudsz próbálj fel egyet, hogy tuti legyen a méret...
Írj magánban, ha kialakult a méret dolog... és megbeszéljük részletesen, hogy mit tudok szerezni kb mennyiért...
Magasságod alapján mindenképpen 54-es, de abban a súlyod miatt elvesznél. Én 186/82 vagyok, nekem 54-es ruhám van, de lehetne egy kicsivel nagyobb... Az 50-es ruha a magasságod miatt felejtős, vagy veszel egy 50-est, és Cölöppel átszabatod!
Szia, látom te vagy itt a ruha guru Tudnál nekem segíteni?
Nem tudom a pontos ruhaméretemet, szerinted mekkora kellhet? Csak úgy iránymutatóként, hogy-hogy keresgéljek?
Eddig 50est kerestem de arra azt mondták, hogy kisebb emberre jó csak. Kb 185 centi vagyok és 62 kg, erre mi a jó méret szerinted?
Esetleg tudsz eladót kék színű bőrruhát a méretemben?
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Ok vetem. en 170 magas és 60 kg vagyok az 50 es méret jo Kb nekem. csak nadrág kel mert az enyém szét ment. Koptato kötelezö mert sokat pájázok . Az Ára Kb 20_25e FT ig mehet
Hát, nem térdkoptatósom van térd, sípcsont protektorral, nem vagyok benne biztos, de azt hiszem csípő protival SPIDI Bőr 50-es fekete
És van egy hasonló Orina, de az 58, as...
Szóval írd meg a méreted, és körül nézek...
Írhatsz nyugodtan árat is-tól-ig határral...
Ja és van egy Suziki bőr komplettem verseny ruha, kicsit speciális, kenguru bőr, ha jól tudom, koptatós, de a nacija kicsi 38-as (M-es), a kabát meg 42-es (L-es)
ÚJ! UVEX V1 bukósisak L-es fekete alapon lángnyelves
Eladó a képen látható UVEX V1 bukósisak!
L-es méret, fekete alapon lángnyelves!
ÚJJJJJJJJJJJ!
Féláron eladó!
Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.
Bogárhálóval.
Ára: 50 000,- Ft
RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével
Eredeti ára 86,- ft volt, én ennek a töredékéért
50 000,- Ft-ért eladom!
RAID II, a mindentudó túrasisak - AIM héjszerkezet: organikus üvegszál + klf. összetett rétegek ettől rendkívül könnyű és ütés-elnyelő! Shoei szabadalom - EPS 2 sűrűségű, optimális biztonságot nyújt - CX1V pinlock plexi: teljesen pára mentes és széles látószöget biztosít, torzítás mentes - Záró pleximechanikával és egyedülálló plexitömítéssel rendelkezik - Dupla "D" gyűrű, versenyhomolog és használata a legbiztonságosabb - Kényelem: 3 méretű héj létezik - Az M-es sisak súlya csak 1360 g +- 50g. - Mosható bőrbarát, antibakteriális bélés - Kivehető és mosható arcpárnák - Állszíjvédő-takaró is kivehető és mosható - Szellőzés: Összetett ventilációs és elszívó rendszer - Bemeneti szellőzőnyílások a homloknál és állrésznél, kimeneti szellőzőnyílások lent a nyakrésznél a bélésen belül - A szellőzőcsatornák biztosítják a megfelelő levegőmozgást a sisakon belül - Aerodinamika: Áramvonalas héj, hátul integrált spoilerrel, hogy gyorsabb haladás közben stabilizálja a sisakot. - Vásárláskor automatikusan jár a sisakzsák - "B" típusú orrvédő és X8 típusú bogárháló opciós tartozék - Arcpárnák klf. méretben kaphatók - Zajcsökkentő szett jelentős mértékben kiszűri a külső zajokat - Tervezd meg saját különleges bukósisakodat a 8 különböző színű plexi valamelyikével
50 000,- Ft-ért eladom!
Berik-ből az 50-es nagyon jól paszol, viszont Dainese-ből az 50-est kicsit kicsinek érzem.
Általában a márkák között is van különbség.
Ruha guru, ez jó...
Hát valóban egy kicsit speciálisak a méreteid
Jó magas vagy, de vékony, attól függ, mekkora a váll szélességed.
Így első hallásra, minimum az 52, de mint mondtam a vállaidtól függ...
Kék bőr komplettem egyenlőre nincs, de jövő héten meglátom, mit tehetek...
Addig valahol ha tudsz próbálj fel egyet, hogy tuti legyen a méret...
Írj magánban, ha kialakult a méret dolog... és megbeszéljük részletesen, hogy mit tudok szerezni kb mennyiért...
Üdv KillBill.
Nem tudom a pontos ruhaméretemet, szerinted mekkora kellhet? Csak úgy iránymutatóként, hogy-hogy keresgéljek?
Eddig 50est kerestem de arra azt mondták, hogy kisebb emberre jó csak. Kb 185 centi vagyok és 62 kg, erre mi a jó méret szerinted?
Esetleg tudsz eladót kék színű bőrruhát a méretemben?
Köszi szépen
Üdv. Erik
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
Majd jelentkezem...
És van egy hasonló Orina, de az 58, as...
Szóval írd meg a méreted, és körül nézek...
Írhatsz nyugodtan árat is-tól-ig határral...
Ja és van egy Suziki bőr komplettem verseny ruha, kicsit speciális, kenguru bőr, ha jól tudom, koptatós, de a nacija kicsi 38-as (M-es), a kabát meg 42-es (L-es)
Mondjuk ennek kicsit húzós az ára... És vadi új!
Üdv KillBill.
Biztosan meg tudunk egyezni...
Üdv Kill.
(magánban)
Eladó a képen látható UVEX V1 bukósisak!
L-es méret, fekete alapon lángnyelves!
ÚJJJJJJJJJJJ!
Féláron eladó!
Uvex V1 bukósisak, új! Kevlár-karbon kompozit sisakhéj. Zárt versenysisak dupla "D" gyűrűs versenyszíjjal. High-tech antibakteriális kivehető, cserélhető és mosható bélés. UV-A-B-C álló Supravision sötétített plexi párosodásgátló rendszerrel, amely háromszoros teszt győztes a három legjelentősebb német szaklap tesztjei alapján (ADAC, Motorrad, Motorrad Reisen és Sport). Gyorsan levehető plexicsatlakozás. Cool-Max szellőzőrendszer. ECE R 22.05 EU. minősítés. 1390 g. M-es méret. Bolti ára 86.000 Ft.
Bogárhálóval.
Ára: 50 000,- Ft
Eladó a képen látható bukósisak!
ÚJ!
50 000,- Ft-ért eladom!
Eladó a képen látható bukósisak!
ÚJ!
50 000,- Ft-ért eladom!
Eladó a képen látható HJC FS-10 fekete bukósisak ÚJ! XXL-es méret
Szín: fekete
Bélés: Aquatrans gyors csepp-eltávolító rendszer, kivehető, mosható
Plexi: típus HJ-09, alap: páramentes, rendelhető: RST színek
Rögzítés: dupla D gyűrűs
- kevlár/spectra/üvegszál ultrakönnyű szerkezet
- dupla héjréteg
- beépített karcálló napszemüveg
- plexizár
- szellőzőrendszer
Ára: 44 000,- Ft
Eladó a képen látható UVEX Wing RS XL-es méretben ÚJ! piros/fekete/ezüst
Anyaga: GFK, kevlár, karbon
Jellemzői: delta szárny, kiváló aerodinamika, kétrétegű lakkozás, első-, hátsó ventilláció, párnázott zárószíj, dupla D gyűrűs zár, áltakaró háló, fényvisszaverő színezés, csillogó logók, sportos, agresszív aerodinamika
Sisak belső: antiallergén kivehető belső, arcpárna kivehető, sisakzsák, szemüvegeseknek is ajánlott
Plexi: makrolon anyagból készült páramentes, karcmentes, supravision sötétített plexi
Súlya: 1350 g
Ára: 56 000,- Ft