Sajnos kihíztam nemrég vásárolt DAINESE motoros dzsekimet, így eladó, vagy egyel nagyobb méretű minőségi kabátra cserélném! A dzseki NŐI, karcsúsított szabású, nagyon kényelmes, puha anyagból! Vettem bele eredeti Dainese könyök- és vállprotektor szettet!
Olasz 46, vagyis európai 40-es méret, de 38-as méretre is megfelelő. A dereka szűkíthető, kivehető termobéléses, teljesen vízálló!
Gyakorlatilag új!
A kabát jelenleg 1 Ft-os aukcióban szerepel a Vaterán és a Teszveszen! Elfogadható ajánlat esetén fix áron is vihető!
A telefonszámom: 06-20-kilenc-234-hét-3-kettttőőő!
Pesten van, de postázom is!
Nagyon profi és kényelmes kabát (Hát nem véletlenül Dainese!)!
Csak a legkeményebb motorosoknak ;) FastGear pólók
Női, férfi pólók nagy választékban! Csak saját mintával, abszolút egyedi tervezés ;)
Csak tartós, minőségi anyagokkal dolgozunk!
Áruk mindössze 3990 Ft!
Eladó a képen látható ÚJ!
Spidi cordura nadrág!
Mérete S-es.
H2O UT
Rendelkezik csípő, térd, és sípcsont protektorral!
Kivehető thermo béléssel, kivehető eső nadrággal
Anyaga: cordura
Márkája: Orina
Mérete XL
Színe: fekete
Kivehető béléssel, csípő, tért és sípcsont protektorral, kantáros, igény szerint a kantár része lecsatolható.
Dupla varrású, igazán strapa bíró darab!
ÚJ!
Elnézést a raktárban kicsit piszkos, poros lett
Sajnos kihíztam nemrég vásárolt DAINESE motoros dzsekimet, így eladó, vagy egyel nagyobb méretű minőségi kabátra cserélném! A dzseki NŐI, karcsúsított szabású, nagyon kényelmes, puha anyagból! Vettem bele eredeti Dainese könyök- és vállprotektor szettet!
Olasz 46, vagyis európai 40-es méret, de 38-as méretre is megfelelő. A dereka szűkíthető, kivehető termobéléses, teljesen vízálló!
Gyakorlatilag új!
A kabát jelenleg 1 Ft-os aukcióban szerepel a Vaterán és a Teszveszen! Elfogadható ajánlat esetén fix áron is vihető!
A telefonszámom: 06-20-kilenc-234-hét-3-kettttőőő!
Pesten van, de postázom is!
Nagyon profi kabát (Hát nem véletlenül Dainese!)!
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Sziasztok!
Fox protektoringek rendelhetők minden méretben.Ár:14000Ft!
Fox nadrág 14000Ft!
Új Alpinestars gerincprotektor 13000Ft,
Dainese 14000FT!
Csak rendelésre hozom.57X25 cm
06303210309
bali105@t-email.hu
1 Ft-os Vatera aukcióba tettem fel a kabátot, és hamarosan lejár!
link az aukcióhoz