Vettem magamnak egy ARAI CONDOR Stella bukót, de kicsi lett... Úgy látszik a SHOEI L nem egyezik meg az ARAI L méretével... 1 szezonos sisak, gyönyörű karcmentes, nem mentek vele 2000km-t akkor is csak maszkban. Belseje is tökéletes. Maszkot és pinlockot is adok hozzá, ami még ki sincs bontva, teljesen új! Ár alatt odaadom. 53.000-ért hirdetem, de némi alku még belefér. A képeket magukért beszélnek.
Shiro SH996 alig használt M-es méretű bukósisakomat cserélném M-es krossz bukósisakra valamint Bikerstar M-es alig használt bőrkesztyűmet cserélném M-es krossz kesztyűre!
Sziasztok!
Yamaha moto Gp M,L méretben,Kawasaki Monster Gp M,L,XL 17000/db áron rendelhető!
Monster Energy kapucnis pulcsi négy féle hímzéssel 12000Ft/db!
Továbbá utcai motoros kabátok rendelhetők.Pólók,ingek!Írd meg mi kell és küldök képet és árat!
06303210309
bali105@t-email.hu
Vettem magamnak egy ARAI CONDOR Stella bukót, de kicsi lett... Úgy látszik a SHOEI L nem egyezik meg az ARAI L méretével... 1 szezonos sisak, gyönyörű karcmentes, nem mentek vele 2000km-t akkor is csak maszkban. Belseje is tökéletes. Maszkot és pinlockot is adok hozzá, ami még ki sincs bontva, teljesen új! Ár alatt odaadom. 53.000-ért hirdetem, de némi alku még belefér. A képeket magukért beszélnek.