Miért ne lenne biztosítás?
Pestre elmenni nem egy kirándulás, nem egy nagy túra az...
KTM-et ma reggel vitték el.
Többi majd meg lesz csinálva, ráérek. Most úgyis azt gondolod mif@sznak veszek ennyit, de inkább most fogok betárazni, mint 5-10 év múlva kinti árakon... Vagy hogy elvigyék a nepperek.
___
Állandóan ezen az elsőfék témán akadtok fent, hagyj döntsem el én, hogy használom e, vagy sem.
Köszönöm!
A japán, az amerikai és az orosz motorosok balesetet szenvednek. Másnap a kórházban kérdezik az amerikait:
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarban megcsúszni, árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
- Magával meg mi történt?
- Jaj ne is mondja, menni Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja, menni Nagy Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni...
Ezt nem értem. Hosszú útra elindulni fék nélkül, rossz futóművel. Gondolom biztosítást sem kötöttél rá. Ha meg megzúzol vele valami újabb autót a pesti forgalomban akkor zsebből fizetheted amit meg gondolom nem nagyon akarsz. Még az elmegy hogy így az utcádba elmarhulsz vele de hosszú útra inkább ne menj vele.
Figyelj, mindenki fikáz, hogy általán nincs első fékem. Tudod mit?! Nem is akarok első féket!
Kiválóan megvagyok nélküle is, hátsóval nem egy életveszélyes helyzetből húztam már ki magam! ...
Te ez már nem az első eset hogy életveszélyes közlekedésre (épeszű embernek) alkalmatran javításra szoruló (már csak azért is hátha valami jobban elszáll benne) motorral mész.Nem tdom te hogy vagy vele de szeretem tudni hogy amikor helyzetben rámarok a fékre akkor az azt csinálja amit szeretnék nem pedig az ellenkezőjét.Inbojgó futóművel fék nélkül szerintem állatság elindulni akárhova is de te tudod én csak szeretnélek lebeszélni róla.
Szerinted mint a hagyma őshazájából származó lakos a 2-kiló húshoz 1kilo 10 deka hagyma az elég?
Igenjólett a disznópörkölt.
NEM FÉK NÉLKÜL INDULTAM EL!
A hátsó tökéletesen, kiválóan fog!
A kettő között igenis van különbség...
Ennyit erről.
Pestre elmenni nem egy kirándulás, nem egy nagy túra az...
KTM-et ma reggel vitték el.
Többi majd meg lesz csinálva, ráérek. Most úgyis azt gondolod mif@sznak veszek ennyit, de inkább most fogok betárazni, mint 5-10 év múlva kinti árakon... Vagy hogy elvigyék a nepperek.
___
Állandóan ezen az elsőfék témán akadtok fent, hagyj döntsem el én, hogy használom e, vagy sem.
Köszönöm!
- Hát maga meg mit csinált?
- Én menni nagy Harley-vel, 200-al, kanyarban megcsúszni, árokba beborulni.
A japántól is kérdik:
- Magával meg mi történt?
- Jaj ne is mondja, menni Hondával, 200-al, kanyarban kicsúszni, fára feltekeredni.
Az oroszhoz lépve a válasz:
- Jaj ne is mondja, menni Nagy Rigával, 40-el, amerikai, japán elhúzni 200-al, azt hinni állni és leszállni...
-Tavaty van...
-Mi?
-Tavaty van!
-Nem éjtem!
-Batynak a matykák!
-Ja! - Tavaty van!
Mert nincs első fékem? ...
http://youtu.be/dE5H8C5_Jjg
Ennyi.
Kiválóan megvagyok nélküle is, hátsóval nem egy életveszélyes helyzetből húztam már ki magam! ...
Amin első, és hátsó is lett volna.
Ezen se lesz hamar. Nem csak bowden probléma van.