Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mentem ma a Kreidler-el.
Jött mögöttem haver, mondta, hogy hasítottuk az 50-et is néhol!
Úgyis meg van bontva mivel hiányos.:D
azért már nem fogom megbontani.
Nekem henger és gyújtás nélkül kell és 12 es csapszeges legyen a főtengelye. Kuplung lényegtelen az van bőven
Nem kell rögtön a simliskedésre gondolni...
nekem van... csak két dolog kell bele és megy. a kuplug kiemelőtengely, és a váltóéktartóház. amúgy ennek a blokkja generált hengerfúrásnélkül.
csak annyi hogy minden csapágy szimmering csere megvolt.
tudom hogy műxik a vatera. :P
vannak beépített embereid ugye? :D
mert így szokták kicsit felnyomni az árát. akinek annyira szúrja a szemét és a utolsó MP-ben leüti és elviszi az áron.
Szükség lenne egy Jó állapotú lábváltós berúgós Puch Blokkra!
Aki lát ilyet neten szóljon:)
Dobtam egy mailt
Nem az én nevemen felrakra, így egyértelmű, hogy nem fogok kibaszni ilyen fassággal a haverommal.
Ja csak úgy aztmondod hogy bocs nem? Pff ez nem korrekt szerintem ha no minre rakod.
És?
Minimum 6 éve Vaterázok, nem kell megmagyarázni a szabályt.
Köszönöm.
tippelek ez a moci kb 25ért fog elmenni max.
ha több akkor mákod van
tom
Mert? Nincs Minimálár. Ki van írva. Neked annyiért kötelező odaadni amennyi a legnagyobb licit. Benne van a szabályzatban meg jogilag is.
beraktam figyelőbE:)
A VR6 ra már luxusadó van kivetve. Pl van Passat 199 ezerért és nem veszi meg senki. Drága rá minden és nem is megy olyan jól. G60 vagy 2.0 16v jobbat megy.
Próbáld meg...
Úgyse fogod tudni.
vagy besegícselek a licitbe. :)
és ha 5ezerér veszem meg az oké? :)
pl vegyél a vr6-os sharant. na az nem mindennapi autó! 171 lóval és vihet benne lazán állítva motort is. no met haverjaidat is viheted :) 7 személyes :)
na mit lépsz? ilyen is van vaterán. 600 ezerér :)
Tudom de nekem nem családot kell vele hordani. Még jó 10-15 évre előre nincs betervezve. Itt sehogyan sem. A Corrado hobbinak. Hogy amikor szükség van rá és messzebb kell menni legyen mivel stílusosan. Golf is jó csak az túl mindennapi. Úgy kb mint a ezek a motorok. Szerelhetnénk Babettát is. De mi ezeket választottuk:)
Kreidler 1 Ft-ról a VATERÁN!
Ez a bajom az autókiállításokkal. Nem elég a birtoklási vágy, a vasnak mennie kell! Nem kell összetörni, de nem azért van egy V8-as dögöd, hogy azt csak nézd. Időnként, 1 évben párszor előveszi az ember, és érzi maga alatt a vasat.