Figyelj, V8-as dögöt sem azért vesz az ember, hogy a gyereket elhordja az óvódába minden reggel.
Van, amikor senkit nem érdekel mennyit eszik. A birtoklási vágy többet ér mindennél. De ezt úgysem fogod megtudni, mert az igénytelen semmitmondó Golf nem nyújt semmilyen élményt.
hogy ha slick vesz egy corrit ugyanúgy szopik vele mert egy, injektorhiba gyakori, kettő 15 litert megesz simán és erre képes megvenni ami 400 FT a literje a benyának az kurvagazdag lehet a gyerek ám. :D én helyette vennék egy golf 3-ast dieselt ami csak 100-on 5-öt benyakal és imádom mert igénytelen.... maszív. és olcsó cucc hozzá.
olyat képet küldök amitől beszarsz! nekem is ez volt álmom. ÉÉÉS ez a kép 2002-ben készült és mára változott a személetem inkább fontossabb számomra a család és biztonság. és nem fontos hogy milyen kocsi. és mennyit menjen hanem el is vigye minket vhova lerobbanás nélkül.
Ettől félek:( Kéne mellé valami másik ritkaság és akkor mehetne de a Cobra az mindig Cobra marad. Nekem mutathatnak Zündappokat Apriliákat ez mégis más. Sokkal jobban szerelhető, és kényelmes is!
Van, amikor senkit nem érdekel mennyit eszik. A birtoklási vágy többet ér mindennél. De ezt úgysem fogod megtudni, mert az igénytelen semmitmondó Golf nem nyújt semmilyen élményt.
---
Az a Puch meg kúrv*ra nem ér annyit...
Sajnos akkor még nem volt munkám.
Inkább a rühes mohácsi meg a társai.