Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A blokkot szívesen elküldeném a címedre pár forintért cserébe.
A kipuval nincs gond most még kihúz terveim serint pár évet utána leméretezemés csinálok egy újat.
Én ha megyek vásárolni, először megnézem mire van szükségem. Aztán megnézem van e magyar. Ha drágább, akkor is a magyart veszem meg.
1-200 Ft különbség nem vág földhöz, hogy a saját népem termékét fogyasszam!
Ha selejt Küldd el a Cimemre!
Barátom! Ez igy nem igaz! Olvass,láss, ne csak nézz! (nyugger)
Tuk-Tuk Race! Ha ez itt megvalósulhatna MO-n ! 1. Súlyadó
2.Biztositás! 3.Jogsi(amilyet csak lehet)AÁBCDEFG::::anyámtyúklya!
3Valamilyen sose volttipusú rendszám! És igy tovább!
Meglehetne oldani de azthittem hogy a kiputeste van gajjravágva.Most csináltunk bent gyakszin olyan ami nagyon oda volt igazán szép lett csak az utolsó hegesztést már nem a hegesztőoktató csinálta és nem is voltam ott és elcsúszott a kúp a dobtól sajna és úgy sokat ront a látványon de használatra tökéletes!
Ezzel?
Te tudod!Eljátszanék vele inkább minhogy komplett csere.
A kipufogón nincs mit szétbarmolni, az már helyenként igen vékony. Az csere lesz, ha lesz rá keret.
-Apuci,messze van Afrika?
-Nem lehet túl messze,kisfiam.Nálunk a gyárban dolgozik egy néger és biciglivel jár be...

http://youtu.be/H_KMmHO-eO0
Elmondom mit szoktam: ha új motort veszek karbi légszűrő kipu ezeket tépem le először és tisztogatom el gyönyörűen.Ha nem megy kérjetek segítséget (HOZZÁÉRTŐTŐL ne a falu kikiáltott "nagymesterétől" aki még az életében nem látott nicasilos hengert stb stb.)
Szóval ügyesen kár lenne szétbarmolni nagy kár.
Tőled is elfelejtették megkérdezni hogy szeretnéd-e?
itt az unio na végre már nincs szükségünk a sötétben fényre...

minek léptünk be ?!?!
Hát, ehhez szólnék pár dolgot.
Cukor: Az Eu fizet azért, hogy, hogy ne legyen cukorgyárunk.
Valamiért nem említi meg, hogy egyedül a Tibi csokit gyártyák idehaza, a többit külföldön.
Másodszor: Lehet válogatni a minőség, és a pénztárca között. Aki a minőségre hajt, vegyen hazait, mert az jobb. De ha egyszer a több mint 2000 km-t utazott külföldi zöldség és gyümölcs olcsóbb, akkor mit tesz az ember?
Könnyedén maga mögé utasítaná a külfödi árut. EU-ban vagyunk, nincs vámhatár, lehet importálni. Innentől kezdve meg azt importálnak a feldolgozó üzemek, élelmiszer láncok, ami olcsóbb, mert az alacsonyabb áron lehet eladni, tehát az emberek azt veszik.
Nem ördöngősség, hanem gazdaság.
Csökkent a tej termelés. Amióta 170-180 Ft a tej ára, ne csodálkozzon senki, hogy 100 Ftos tartós tejet iszunk, amit itthon nem gyártanak.
Elfejelti megemlíteni, hogy gyümölcslé nagyhatalom vagyunk (SIó, Rauch)
Ja, hogy a sörök egyrésze szintén import? Az lényegtelen.
2:14 Ha a boltoknak megérné, magyart vennének
Miért is termeltünk kevesebb almát? Pár éve volt, hogy a gazdáknak jobban megéri felégetni, és eladni a ribizliföldeket, mint termelni rajtuk. Miért is? Kinek a dolga lett volna, hogy ne így alakuljanak a dolgok?
2:46 A magyar áru mindig tökéletes?
Órák alatt az asztalra kerülhet? Hol? Ha a kertemből szedem ki? Leszedik, ládákba rakják, mire lesz annyi, hogy elvigye egy kamion, az pár óra. Utána szállítás kamionban, elosztóközpont, vagy egyből áruház, utána nem azonnal rakják ki a polcra, és nem közvetlenül előtted rakják ki, hanem egy nappal előtted. Túlzásokba nem kell esni. Tény, hogy hamarabb van ott, de mennyire számít ez az ár/érték arányon?
És egy utolsó kérdés: Mi lenne, ha mindenki saját bort, és saját pezsgőt gyártana, és leszarná mi van nálunk?

Nem ellene akarok lenni a magyar termelésnek, én is jobban szeretem a hazai árut. De amióta beléptünk az EU-ba, nem lehet csak hazaiban gondolkozni, versenypiacon vagyunk, és ha az állam nem áll a gazdák mögé, akkör azok, akik a családjukra is gondolnak, inkább az olcsóbbat veszik meg. Lehet, hogy kicsit rosszabb, de mindenki minden alkalommal svájci csokit vesz? Minőségi német vagy cseh sört? Vagy gondolunk is a pénztárcánkra?
Köszi, hogy elolvastad.
Magyar termék, mert MAGYAR VAGYOK!

http://youtu.be/DOyL7wKhRNE
Majd ha lesz ösztöndíjam, mondom. Holnap lesznek fejlemények, akkor látom majd, mi maradt a tömítésből. Majd jelentkezem.
Puklungnak szerintem csak állítási nyűgje van. Vagy nem:)
Szoptunk azzal a motorral sokat. Sokallt mint az állat. Pedig már elvettünk minden benzint tőle, fúvóka bizti jó mert gyári és 78-as, tuti a légszűrő van elkoszolódva. Hidegen néha megszólalt, melegen légszűrő nélkül egy adott gázállásra hajlandó volt menni. Na mi a fakk Hát az volt a baja, hogy a főfuvin, valami ökör áttolt egy 1mm körüli fúrót, vagy drótot vagy valamit, kiderült hogy a 78-as gyári fúvóka valahol 95 és 100 között volt
Úgyhogy majd Emzolival dörzsáraztatunk, Dondó szerzett "alapanyagot", aztán szólni fog ez ahogy kell. Kipuval kell még valamit kezdeni mert az gáz.
Homokból is lehet várat.
Imádom hogy haverok engem zaklatnak hogy csináljam meg a motorjaikat:-DPersze szarból várat nemigazán lehet.
Hát hallod ez most kérdés?
Amúgy volt benne alku bőven asszem rokonlélek lehetek a haveroddal aki bemondja az árakat keményen

Csodaparipa.
Most eredeti benne a hajtórúd, de amit találtak új, az nem biztos.
Nem tudják a tutiságot:)

Slampi az alu hajtüórúd simán lehet eredeti.
(már ha azt kérdezed:)
Pedig alkuban jó vagy nem?