Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te Zundapp meg slampi nem én oltom magamból a hülyeséget mit lázadtok?
Idom gyárilag nem volt, oldaldobozok (még) nincsenek.
. Amúgy azon vannak meg e idomok azaz deknik meg stb?
rosszlink....
Ugye volt pár hete szikra problémám a zöld-sárgával.
Kaptam kölcsön egy trafót, azt hittem az a baj. Valójában kiderült, hogy a gyertya volt szar.
Rögtön raktam bele egy másik gyertyát, és azonnal pöfögött is gyönyörűen!
Zündapp motorcsónak motor.
Elég szép eredeit állapotban
Amikor megveszem.
Jóéjt mindenkinek álmodjatok olcsóbb benzinről és több alkatrészről a motorjaitokhoz!
Te ilyenkor mit szedsz? Mert biztos valami kábítószer befolyása alatt vagy. Ennyi hülyeséget maxium egy 55 ös iq val rendelkező miskolci színes-fémgyűjtő tud összehozni.
oké én is szóltam már :D
Már szóltam nekik, és kértem is, hogy tiltás után töröljék is amit itt műveltek.
a diszno és a szecska e-mailba beszélje meg a hülyeségeit,ne itt! kérném a szerkesztöséget,hogy töröljék az ide nem illö hozzászolásokat!
Pedi én jóba akarok veled lenni hát nem érted a lényegét olyan vaaaaaaagyyy na mentem tv zni heló
elejétől kellett volna! ezt jól elbasztad ez van csá!
Halld most mit gecizőő?
most rendes vok meg minden erre most te kapod fel a vized én nem szeretem az ient legyünk normálisak

na helóóóóóóóóóóóóóóóó sziasztóóóóóóóóóóóók
nahz jól wan gyerekek én megyek mert megfájdult a fejem majd hnap mutatok egy képet megéri nah sziasztok csőőő.
én azt nézem én azt szeretem

na helóóóóóó sziasztóóóóóóóóóóóóókkkkk
ki nézi a kiszavazó showt?
Tudok róla és?
akkor ezerrel töröljük folyamatosan ennyi.
Tiszta beszéd.:D
nekem elég szar volt és a többieknek is sohanemviszonlátásra te apriliakipudobszopócsicskabagózóiqfighterfaszkalap
Na jólvan Mentem aludni na Császtok Jóét.Helóó Sziasztooook.
és kibasszátok azzal se értek el semmit mert visszajön ip címet bármikor változtathat:D
Hallod Ne köcsögösködj akk nem bsznak ki innen.