Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

megnézem,de német,nem osztrák
Múltkor amikor ittvótá mondtad, hogy van egy MK2 valami osztrák haverodnak 200-euróért blokk nélkül arról tudnál képet tenni?
Vuhúúú!

Ma megkerestek a Sportmotortól!
Látták a hírdetésem a hírdetésem a kesztyűről ami a Zündapp-on volt, és olyat akarnak rakni a következő tesztben szereplő motorjukra!
Ne adjál ,de nekem tetszik az a sz.r is!
Ha annyira tetszik,adok egyet a Kreidleredért.....
Győrben a bolhán láttam ilyet de nem kérdeztem rá mennyiért adja az illető egyszer tárgyaltam vele egy puchot elmondás szerint DS-re tippelek beállva 15-ért már kitolom a képem megkérdezem mivana puchal ez még tavasszal volt.Sachsból csak saxonette volt de azt sem nagyon tudta mi az.Kiis kéne menni vasárnap megdumálni a dolgokat.
Ja AZ, ha TE mondod!
Nem tudom hányszor kell elmondjam többeknek, de a kreidler lett belőle! (elcseréltem)
És ezzzel mi a helyzet?
én nem pedálozok :P
Vedd meg azt a pedálos kreidlert.
felraktam a galériát:) lehet nézegetni http://sportmotor.hu/motoros_k...
persze tudom:)
Te tudod mit szeretnél.
persze csak nem a blokk a ényeg hanem a kinézet:) és simán használható legyen utcára.
Igen jók csak mindben ott az 500 600-as blokk ami gondolom erősebb mint a 80-as.
ütősek....
Hát csak egy jótanács ez így szép ahogy most van szerintem.
mert?
Szééép reggelt mindenkinek Hallod Brumo látam a tegnapi írásodban hogy lehet átalakítod supermotrossá a tm50-t Netedd!
amúgy apámnak volt vmi átalakított endurós danuviája legénykorában. Kár nincs képe róla...
az bűn lenne. mert magyar!
nem eladásra gondoltam te ! ha nem kel el akkor gondoltam kicsinosítom.
van most egy white danuvia eladó 600-valamennyiért abból csinálj supermotot.
Hello brumo eddigi fórumos pályafutásod legjobb linkje köszi az a elektromos kerékpár 1800-vmikóbó sokkót!