Jobben mentek mint a pályakreidlerek!Sok videó van ahol 210-nél rakja a 2-est és egy tőgázzal elhalad a kreidler mellett úgy hogy ülő testtartásban van és idom nélkül.
Amúgy a nevében vennevan és adj hozzá 10-et.
ennyire akarod ezt a fos generic motort nesze tessék itt a bizonyíték! http://sportmotor.hu/motoros_k... ennyit ér a fostalicska. Most már érted hogy miért ennyire szar?
ilyen volt, amikor a megvétel után, vizes-rozsdás benzinnel, kopogó dugattyúval, és vizes olajban forgó váltóval 130 km-t mentem vele... na jó, erre nem vagyok nagyon büszke...
itt még eredeti a kókány pemzlis festés, a drótdarabkák orgiája...
jihhi,
egy ilyen (ehhez hasonló) figyel és várakozik a pincében, átalakulás közben épp...
jó kis blokkok ezek, 4-5-6 sebességgel szerelték őket, és mindenféle manufaktúrák gyártották hozzá a vázakat
az enyém konkrétan egy oscar "tubone" cucc elöl 17, hátul 16 colos alu kerékkel, marzocci villával, paioli telókkal, magura kormánykezelő szervekkel. értettek hozzá a taljánok, hogy csamagékkel szereljék a gépeiket.
Helo Fiúk nemtudja valaki hogy egy ktm pl40 es nek mennyi lehet a maximum sebessége,csak körülbelülre de ha valaki pontossan tudja az irja le előre is köszi:Krisz
Van egy eladó Laverda (Zündapp) LZ 125-ös motorom, papírokkal, 2 blokkal.
Nem nepperkedni akarom, igazából kb. önköltségen adom tovább.
Nem tudom / Nem akarom bevállalni ezt is, meg kell csinálnom azokat, amik itt vannak a garázsban. Ígyis van mit csinálni. Nem akarom darabokban látni a narancsot.
Így ha valakit érdekel, jelentkezzen.
nekem pont ugyanilyen csak 12-14-es méretben és síktolantyús full automata. azaz nincs sűbetű meg nincs levegőállítás sem. Bár nem egy tuti karbi. ilyenek vannak 50-es olasz endurókon is pl apriliakon meg riejukon is vannak.
---
Egybe képed nincs róla?