Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem rakja be a fotóm, várj
De hol?
Keresd meg:
Slampixx megvan még ez a monza? az illetőnek?
Értem
Nem olcsó.
1 euróról indult a licit, mire a végére ér, lesz kb 700 euró is.

Én tudok itthon is ilyen szép, még papírja is van...
ÉÉéés, tényleg ilyen olcsó! Azt hiszem 40 körül volt feltéve.
Ezt nézzétek mien szép monzát találtam és ráadásul eléggé olcsón sőt nagyon olcsón

http://cgi.ebay.at/puch-monza-...
Samot tégla.
Alakul mivel béleled a tűzteret, samot, vagy skamulex?
Na, felsöpörtem, felporszívóztam, felmostam. Még hátra van az én szobám, meg a fürdő.
+ portalanítás.

Asszem ezek se ma lesznek készen.
Üdv! ne haragudj hogy le szólítalak!Lenne 1 pár rádiós cuccom eladó ,3db stabil maros Eredeti /rend../ kaviccsal. 2db Zetagi batyu /145-és 27MEGÁS/70-és 100Vat, 1db:URH stabil és 1db: mágnes talpas mobil antenna 145-re. Tápok. 1 Perekrátor stabil 27-re Albrecht AE- 102 URH rádió-kézi, 1db Yaesu mikrofon 1 mikrofon a típusára nem emlékszem. 50om kébekl,vékony ILL:vastag kb 20méter , 27.re SVR mérő Nem e tudnád miként lehetne eladni, árakat lehet e tudni, De nem minden áron eladó, szép emlékek! Nekem is vannak Q kártyáim sok országból! a hibákért bocs! JA volt még paket Rádiom is! Nem ismered a HG3OO t. HG8LGV
Igenjó!És mit kérnek a kreidlerért?
értem.
Bár morzét nehéz megtanulni vagyis nem olyan hamar lehet megtanulni...
Angol az elterjedt, de az ínyencek (mint én is) a morze-t használják.
Egy is off. agykisütéshez? és kis hobbi télire hamár nem lehet motorozni. http://blog.puruttya.hu/bypost...
Látom még mindig ennyire imádod anyud:) és vigyázz is rá!
Kb. 6 éve nem használok vírusírtót.

Kandallóról majd este rakok képet (már kész), most még nagyba takarítok, meg akarom csinálni, mielött anyum hazaér. (23 felé)
és a szőnyeget visszaadtad? ha nem akkor gyújtsd fel ő szeme láttára ennyi. és a bnődtől tényxleg tépd le róla a ruhát és világosíthatod fel hogy nem azért költöttél rá mert félre lépjen. ennyi :)
ja értemmár világos :)
és akkor angolul meg németül csevegsz is?
A Féregre: Kaspersky
Milyen kandallót épitetsz? Ahol dolgoztam Fatüzelésüt gyártottak.
Vál-KER KFT.
És mennyit kérnek érte tudom már régen beszéltünk róla de azóta elvan feledve.
Viszont kívánjuk!