Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tényleg szép nekem is tetszik etz blokkal jólis menne.
De most nem amúgy aki előttem használta a DS-t volt hogy rekesz sört nyert a DS beindításával 30centit kellett tolni foozatban és ment:-DEzt senki sem hitte el.
Hálás köszönet, megkeresem!
ha8fk@freemail.hu
Tisztelt Fórum Tagok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánok és hozzá balesetmentes vezetés az elkövetkező évben !
Ikrek
Ma újabb féreggel találkoztam.
Szeptemberig volt egy egész jó haverom. Aztán elvette a nőmet. Azóta rosszban vagyunk.
Annó még adott nekem a Toyotába tök frankó szőnyeget. Erre ma ideállít, hogy kéri vissza.
Csak a munkás volt itthon (építi a kandallót), és csak azt látja, hogy a volt haverom megy a kocsimhoz, kinyitja, matat a motortérben...

Azért ez milyen már.
Pl. van egy barátnőm, adok neki ruhákat.
Összeveszünk, én odamegyek hozzá, letépem róla a ruhát, és eljövök?!
Sajnos amiota nyuggerkedek nem találkoztunk elveszett az e-mail cime mert tropa lett a nyáron a gépem egy vihar után totál cserés lett!
Jó dolog ez, de a mai fiatalok már nem értik, mi a jó a morzézásban. Én 1976 óta csinálom, nem lehet abbahagyni.
Komolyan nyomja a Misi (HA8FK) is tényleg.
Ez a hivója:
HA 8 FK.
Komoly a szerkód, volt munkatársam CS.Palotán KB.ilyen felszereléssel nyomja vagy 15 éve SKY-on néha tudtunk dumcsizni !
Ez nem műsorszórás. Más rádióamatőrökkel rádiózom a világ minden tájáról. Minél különlegesebb országból és távolságra, annál jobb.
nahát... és pl miket csinálsz a rádióval? csak zenéket tolsz? vagy más minden egyebet is? és a onlineban is van?

Én is majdnem rádiós pályára tévedtem 8. után.
Van téli project. Nálam a téli project a rádióamatőrködés.
nálam is hasonló. csak most nem tudok szerelgetni mert a műhelyben nincs fűtés vagy is van de nem fogok fizetni a gázosoknak. és a fával nem lehet mert az egész fából van a faház. meg nincs hely a kályhának.
Tessék venni téli projektet!
Nekem tetszik!
OK
Semmi különös, meló volt/van. Nálam az egész veteránozás tavaszi-nyári műfaj. Várom a jó időt
Én is szoktam néha így járni...
Narancs reggelente -10°C-ban is elsőre indul.
De ha valaki elött fényezem, hogy mindig elsőre indul, és meg akarom mutatni, kb. soha nem indul elsőre.
Minden jól beállított motornak annyi kell...

Én mindig arra törekszek, mert ha belegondol bárki is ,égő ha fél órát rugdosod és nem indul.
Pedig nagyon patent az R50!
Nézd meg a videót, negyed fordulat se kell, és már pöfög. Hidegen!