ÜDV a fórumban és a jó helyen jársz:) és mintha láttam volna googleban egy eladót kisé lepukantat de menthetőt
de az sztem levegős volt. és kérlek ha lehet töltsd ki az adatlapod ezzel megtisztelné mindenkit.
Üdvözlök mindenkit!Még új vagyok itt,és kis segítséget szeretnék kérni...
Úgy döntöttem tavasszal beújítok vmi motort.Fiatalkori emlékeimben él még halványan,egy próbakör,egy Puch Cobra-val.Amire emlékszem,hogy vizhűtéses volt,6 sebességes,és 8 ezer felett is forgott.Sajnos a konkrét típust nem vágom... Nagyon tetszett,így ezzel kapcsolatban érdekelne pár tanács,mi a gyengéje,kb milyen árban lehet hozzájutni,stb...
Illetve ha van vkinél eladó,arra is kíváncsi lennék.Állapot nem számít,csak ne legyen hiányos.
4 sebesség Cobra meg NEM VOLT!
És nem tudja felhívni, lejárt a hírdetés, nincs elérhetőség.
De nem lehetetlen, csak böngészni kell a netet.
de az sztem levegős volt. és kérlek ha lehet töltsd ki az adatlapod ezzel megtisztelné mindenkit.
Ezis puch cobra.
Üdvözlök mindenkit!Még új vagyok itt,és kis segítséget szeretnék kérni...
Úgy döntöttem tavasszal beújítok vmi motort.Fiatalkori emlékeimben él még halványan,egy próbakör,egy Puch Cobra-val.Amire emlékszem,hogy vizhűtéses volt,6 sebességes,és 8 ezer felett is forgott.Sajnos a konkrét típust nem vágom...
Illetve ha van vkinél eladó,arra is kíváncsi lennék.Állapot nem számít,csak ne legyen hiányos.
Minden választ szívesen olvasok..
Előre is köszi!
14 karátos Zündapp slusszkulcs!
vagy volt rajta szögesek(szöges gumi koriváltozata), és nem bírt elindulni.