Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Deee
Legalább a hírcikket linkelnéd...
Próbálj már rendesen írni,még ha szar a bill is!

Most akkor Slamp nem is akar jönni?
Tehát ha ráérős leszel és megérik az elhatározás még slampival is dumálnikell hogy minden oké legyen te kifizeted a mocit én meg neked odaadom az árárt meg a főtengőt ami még az árat tartalmazz az meg csak odakerül a slampinyónyhoz.
Gondoltam ,h innen fúj a szél.De eddig is hoztak smk-t elvétve.Mi minősül lomizásnak?
ugyanilyen az enyém is ,csak vmi allat átfújta metál kékre,egyébk látszik alatta a narancs
Tisztelt Urak !
Az infó tőlem származik és igaz !
A poén az hogy Ausztriában megtiltották januártól a magyarok lomizását ! ezzel kezdődött a dolog és folytatodott azzal hogy ott a motorokat ugyanúgy ki kell vonni a forgalomból mint nálunk a rendszámos járműveket!Ez ugyanis Unios szabály és ezen lehet okoskodni és észt osztani tisztelettel!
Ha azt mondod hülyeség gondolj bele kint mivel közlekednak az 50-es gépek?Rendszámmal.
A kolléga üzeni hogy az euban sem díjazzák a lopást.
Vagy ilyen színű legyen?
Nyíregyháza messzevan.Majd raaay-al értekezünk és akkor veled is és ha kiderült mi lesz akkor mehet az üzlet.

Szerintetek milyen színű legyen az MK2?
Milyen papirokkal?figyelj EU ban vagyunk
Borotvált,hosszúcombu szőke megfelel
Ezután csak hivatalosan lehet behozni a gépet paírokkal.
Hülyeség.

Amúgy Nyíregyháza.
Kedves fórumos társak!Új híreim vannak melyek számunkra jó is illetve rosz!Kezdem a roszal:felmegy a használt gépek ára indok ausztriából nem lehet áthozni a jövőben használt gépeket motorokat.

A jóhír ebből kifolyólagos:ha egyszer nem lehet kapni használtat illetve behozni akkor a használt motorok illetve az alkatrészek ár ais felmegy szóval amit eddig eddig megkaptad 20-ért azt már nem kapod meg max valami baromnál esetleg a 2*-eséért.
Hova mész?Ha lehet tudni.
A váz nincs darabokban.
Viszont lehet a hét végefelé elutazok...
Mivel tartozom?Mit iszol?
Oké!
Szétvan szedve darabokban kosárban szóval slampi szerint szállítható.
sztem befér,max a kerekét ki kell venni
Ez is jó de a scatman john pörgősebb!
A slampinak az sachs hercules ultra 80 ac-jét.Ha megoldható akkor dumáljuk meg.
Hasonló alapokra épülő zene:-D

http://youtu.be/4yJQT0Bi6jw