Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2,6-lóerő.
Osztott kipuablak de ha egybereszeled vagy kivágózod belőle akkor 12,7-lóerő 4500-on.
A lényeg hogy ne vedd meg.
Amúgy vkinek van vmi véleménye a puch m50 racingról ami duplakipus? esetleg teljesítményekről írna vki?
még nem tudom. de ha jó pénzt adnak érte akkor megfontolom az eladását.
A munka gyümölcse ígyvan?
Pofás kis cucc lett belőle add el valakinek.
azt hiszem ez a puch moci élvezi a ujjazást http://youtu.be/OowzqpVl8Gk
De jó kedvem van ma!
Él a Ranger! most már tuti a gyújtása! És már megy mint a disznó ismét.
azt megértem:) de hol a kép?
Uraim!
Tettem fel egy pár PUCH DOLGOT A VATERÁRA, ha valakit érdekel, néhány egyéb cucc is van. Kérdezzetek, vagy hívjatok bátran! Szép napot mindenkinek!
Hát, ha nem lesz eredeti, akkor ideiglenesen más is megtesz, ha hasonlít! A végcél mindenképp a gyári marad!
egyszer írtammár kép alatt van ott a szöveg és annak a progi neve.
Na ezt milyen programmal csináltad?:D
ma voltam kicsit motorozni. és raktam bele 30 km-et Bár tesztképpen tudjátok mennyit mentem vele? :P
Én nem. Mondtam. Küldj egy mailt én válaszban küldöm a számlaszámot.
kell.
de nem tom te küldél mailT?
mert vki küldött csak nem tom ki :D
Szóval kell az az ULO box?
Igen.

Te beszélsz?
Úgysem veszel semmit.
ott a pont csak most csináltam meg a gyújtást csak be kell állítani mert tényleg kurvamagas fordulatot ad mint egy stihl láncfűrész és ezért kihagyogat a gyula:S:S sztem a megszakítót kell hangolni. meg a karbit kellene cserélni. mert nagy rá a 23-as karbi
még egy ilyen szót nem tudok mit csinálok veled! de legalább 80-as om van és a DS-edet csináldd meg végre!
értem és ha mondjuk más píusó de közel az eredetihez az is megfelel? :) mert ha így oké akkor segítek utána járni:) bár a méretet is add meg:)
Néha jobbak az épített gépek, mint az eredetiek..
Pl. ez a Ranger valamiért megkezdett tetszeni.
Megprobálom a hét elejére totálos képet is feltenni!