Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy pár db föleg régiek, a p20-tol a 3hengeres hondáig
s850g ig
hát a pályán is jól szolt.De ez a régi 72 levegös motor.
nem kell erösebb minek nem vb igy sokáig jó.
Na holnap megyek érte ha nem lesz nagyon rossz idő. ÉS 75e ről sikerült lealkudnom 45-ezerre. Mi a véleményetek? vár másfélóránnyira van tőlem.
http://www.sportmotor.hu/motor...

Te ez tényleg ennyire kemény gép?
Ismerek egy srácot neki van RD 350 2 henger 2 ütem 64-lóerő a java még a fele sincs.
Szia

Még szerintem így fórumon sem beszéltünk.
Zündapp KS 80 vagy mi?
Teljesen összevagyok keveredve.Neked miylen motorjaid vannaK?
komolyra forditva nem puch zündapp ,tényleg élöben még nem beszéltem veled csak a slampixxxet ismerem személyesen.
nem puch
Üdv

Szeritnem még mi nem beszéltünk egymással de had kérdezzem meg milyen motorról van szó?
Nem akarom elhalászni előled csak kíváncsi lettem milyen motor?
megbeszéltem vele kedden megyek érte talán.
igazad van elirtam
Ellenőrizd, biztos elírtad...a cím jó.
Erről nem kaptam tőled e-mailt.
Biztosan nem jó címre írtál.
Az a gond, hogy többen is megkerestek hasonló kéréssel.
Nem szeretnék senkinek sem több segítséget adni mint a másiknak, így inkább kimaradnék a dologból.
Remélem megérted, sajnálom. Szerintem bárki megbeszélheti a sráccal, hogy tartsa a motort pár napig, ha komoly vevő és biztosan kifizeti. Rendes srác, lehet vele beszélni.
visszajöt a levél jó az email cimed?
Ez a bevásárlószatyor nagyon ott van
Egyébként pontosan írtad le a helyzetet.
Csak ilyen hülyék bajlódnak ezekkel a motorokkal, mint mi...
megbeszéltem a tulajjal hogy kifizetem a motort, de mivel mütét utáni szobafogságon vagyok ezért csak a jövö héten tudok érte menni, ki kellet volna fizetni és hézfön átutaltam volna neked a pénzt. igy sajnos kedd elött nem tudok érte menni mert hétfön megyek varatot szedetni . ennyi
Jó motort itt már csak csinálni lehetett volna de tudom hogy nem akartak vele bajlódni mondjuk jobb is.
Kapott egy jobb gépet biztos jobban is tetszene neki mint valami krómmal teliaggatott vén bevásárlószatyor.
Az a monza jóbőrben van amit slampixxx ajánlgatott így jobban járt a srác mert nem szerelő lesz belőle hanem boldog felhasználó!
Ezt fejtsd ki, mert nem értem.
Milyen segítségről beszélsz?
Nem volt mit tenni, senki nem ajánlott kifogástalan motort innen, és neki az kellett. Hát ez a Yamaha az. Igaz, hogy 260e Ft volt...
sajnálom nekem kellet volna segitség
Kár mert így az a fogalom valószínű kimarad a szókincséből hogy puch zündapp kreidler.
Jó motor az a TZR-50?Én olyat csak 125-ösben láttam olyan 93 körülit nem tudom pontosan mikori volt azon átvolt égeve a dugattyú:-)
Ha a gyújtásról írtál, akkor köszi, de lemondtam a Zündappról.
Helló küldtem neked mailt
Sajnos nem tudtam innen igazán szép motort ajánlani, így Yamaha TZR-50 lett a végén...
Muszály volt.

Sikerült motort találnos a barátod kisfiának?
Ez nem volt vicces, remélem, már Te is rájöttél.
Komolyan meggondolom ezután, hogy elmondjam-e itt, ha tudok valami jó vételt.