Lealkudtam 55-ért lett volna már nincs szólt a srác hogy elkelt káromkodtam is neféd.
Volt baja némi kis hiánya is de menthető lett volan többek közt ezért is kérdeztem mid van cobra 80-hoz.
Lemaradtam egy cobra 80-ról pedig beszéltem az emberrel hogy megyünk érte holnap.
Várom az imola képeket még mindíg nincsenek képek.
Semmi egyéb volt egy kreidler florett elektronic 35-ért bizonyára már aznap elkelt nagyyából ennyi.
DE bazki ez eeerrőőősss a sőőőőrrrr... A LIDLBEN VETTEM 2 db ARGUS strong nevű sört 129 forintért. és 7,2%-os alkohol.... mint egy olcsó erőségű bor.. bazki... Asszem holnap veszek kartonnal.. bakker finom is .
Helló mindenki!
Az lenne a kérdésem hogy ti valamenyien, a határ szélén éltek, és tudtok-e lakókocsit külföldön (olcsón).A nagyapám hobbi földjére kellene.
Volt baja némi kis hiánya is de menthető lett volan többek közt ezért is kérdeztem mid van cobra 80-hoz.
Várom az imola képeket még mindíg nincsenek képek.
Semmi egyéb volt egy kreidler florett elektronic 35-ért bizonyára már aznap elkelt nagyyából ennyi.
Üssed Üssed Üssed boréjáeee.
Mivan?
egyébként Kecskemét mellett Helvécia ahol lenne:)
Hol található a zöld motor?
Az lenne a kérdésem hogy ti valamenyien, a határ szélén éltek, és tudtok-e lakókocsit külföldön (olcsón).A nagyapám hobbi földjére kellene.