Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valam iinfót is írjál a kép mellé mert így elég fogyatékos hozzászólás.
itt van az ígért hátsó rugók. a két csavar közti táv cirka kb 32 cm. remélem jó lesz ha kicsit magas akkorsebaj legalább szépen megemeli a seggét De ha úgy gondolod kérésre lepucolom és lefestem szép feketére vagy amilyenre kéred, ezt azért gondoltam rád mert tudom hogy te panelba lax és nem nagyon tudsz festeni....
Készül az egyedi számlapos km óra.

hallod várok kicsit egyelőre vele mert van rá vevő és lehet hogy 20ért viszi az egészet.
Képet tennél róla?
Mennyiért?Ha már így lenyúltad.
HELLó!
Látom hogy gondolkodsz 1 monza felújításán,nekem van 1 szétszedve.Tavaly kezdtem el de aztán félbemaradt .Van 2 blokkom az egész váz levan homokfúvatva,a tank és az idomok le is vannak alapozva.1-2 hiányosság van de szinte teljesen komplett,szinte minden alkatrésze meg van.
50.000 FT-ért adnám mert ennyibe került nekem eddig,de megegyezhetünk az árrol.
Az nem Montana volt, hanem egy Cobra.
Üdv

Kell a simson lábtartó(blokk alatti),ülés, első hátsó sárvédő, kormány ha simaalacsony ahoz való tartóval, enduro könyök és rács,
láncvédő gumi ha nem szakadt.
06202157576 ezt hívjad vagy küldj esemest.Mondj árat is.
Na szerzek neked üzletet bazzeg te szerezzé nekem cobrat.
nem kerestem de később fogom :):) DE amúgy mondj egy árintervallumot ami jó neked...
Ilyennel nem érdemes kínlódni.
Na cobra-val mivan?
Bár vastelepen van jawa mustang:) bár kettőből össze lehet hozni egy jót. De ha érdekel akkor utána nézem hogy megvane még.
én nem rontottam:) :P
Hála neked elkelt a montana most tudtam meg.Ezt már csak egy puch cobra gétéell 80-al tudod helyrehozni.
Jawa mustang jó választás.
Minek rontod az üzletem tegnap már belebolondultam a montana-ba!(is)
A nekem cobra-t csak egyszer kéne szereznem az valószínűleg megmaradna örökké mert annyira teccik és annyira vágyok egyre bár soha nem mentem még vele de szerintem hamar összebarátkoznánk.Állapot az lényegtelen nem baj ha leélt csak komplett legyen vagy legalábbis 90%-os.
Bár van jawa mustang teleszkóppárom nagyon jók és olyan erősek a rúgózásuk. átmenetilegre jó sztem. Bár van lágyabb is de az meg rigás... vagyis rometes..
Szerinted hogy néz ki egy hátsó lengéscsillapító?
Nem kell gyári, csak legyen ott valami.

Egyébként gyáriba ilyen. De ezelött se ilyen volt rajta.
kb hogy nézki?
Sürgősen keresek valami hátsó lengéscsillapító tagokat.
Zündapp-ra kéne, de elvileg bármelyik testvérmodellé jó rá.
eladó puch montana kéne valakinek ritkaság? http://www.motorhirdetes.com/m...
cobraszerelem van mi? vagycsak elakarsz megint nepperkedni?:)