Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké.Én nem ismerem.
itt félreértések történtek.... a "szar simson" jelzö kizárólag a kipu-ra vonatkozott, nem mint márkára, mivel az a "szarszimszon" kipufogó is elég ütött kopott, annyira h a próbaúton lelötte a moci a végét... Úh. a félreértések elkerülése végett nem szeretném ha bárki is a szívére venné...
Jóéjt mindenkinek! (márakiek lessz )
Bocs,de sűrű volt a napom és most értem haza!Reggel fotózok,de tényleg!Az "R100" nevű felhasználót nem ismeritek?Nincs kitöltve az adatlapja,pedig most tudok neki egy mocit!
Eminek!
Ezt vedd meg, és kész!
Valakinek Zündapp olcsón?
Értem szóval ha nem működik akkor nem érdemes cserélni a KTM re.
SZAR SZIMSZON!
Fel lesz újítva a narancs motorja.
Rettegjetek!

Miközbe készül a blokk, lehet ripityára szedem vázat is, megpucolás, 1-2 alkatrész fényezés.
Üdv

A te cobrad mennybe került?Tudom hogy nem szereted elkiabálni de e-mailban is leírhatod már feltéve ha publikus!
Annyira megtetszettek azok a motorok nézegetem a videóid meg minden féléket és nagyon jónak tűnnek.
az levegös ha fel kell ujitani a blokkot a gatyád rámegy.
itthon jóformán semmi sincs hozzá.
Mennyit számít a hossz?
A G4-emen pl tök rövid és nagy átmérőben végződik bár bellül nem tudom milyen?
Kiderült nem 750 hanem 550:) De szerintem az sem lehet sokkal rosszabb.:)
Oda akartam kilukadni(csak nem szeretem a "szar simson" ozást) hoyg a simson kipuja nagyon is fasza darab, csak éppen nem egy 3500-zal magasabb fordulatra való motorhoz tervezték, ezért arra nem is jó.
Ettől még nem szar, csak nem rávaló.

Fordítva uygan ez lenne, egy rövid sebringgel a simson nem menne sehogysem, és ettől ugye még nem volna szar, csak nem rávaló...
Hmm ezt el tudnám nepperkedni

A zöld s53-at rögtön megvenném ha lenne annyi pénzem.
De most jól le vagyok égve

Nem érdekel valakit?
Szar szakszara ne tegyél zseniális simson kipufogót:)
Értem, mennyire horpadt, vagy sérült? am csak a hengerből meg a hengerfejről itélve gondolom h jó lenne az én motoromra... mert szegénynek elkavarták a gyár kipuját aztán egy szar simsonét tették rá... Am hol van helyileg?
szia
2000 ft a sebring pufo
Simson 1 Ft-ról, minimálár nélkül!
Azért nepper, mert Corollára kell?
Bocs, de ez nem nepperkedés.
HA veszel egy olyat, nem állok veled szóba többet:)
nEPPER, NEPPER:)
Kell Corollára.
Ahogy mondod.
Ott a simsonom 30-ért ráköltesz még 800-ezret és jólesz!
Üdv
Mi a helyzet a puch alkatrészekkel?