itt félreértések történtek.... a "szar simson" jelzö kizárólag a kipu-ra vonatkozott, nem mint márkára, mivel az a "szarszimszon" kipufogó is elég ütött kopott, annyira h a próbaúton lelötte a moci a végét... Úh. a félreértések elkerülése végett nem szeretném ha bárki is a szívére venné...
Jóéjt mindenkinek! (márakiek lessz )
Bocs,de sűrű volt a napom és most értem haza!Reggel fotózok,de tényleg!Az "R100" nevű felhasználót nem ismeritek?Nincs kitöltve az adatlapja,pedig most tudok neki egy mocit!
A te cobrad mennybe került?Tudom hogy nem szereted elkiabálni de e-mailban is leírhatod már feltéve ha publikus!
Annyira megtetszettek azok a motorok nézegetem a videóid meg minden féléket és nagyon jónak tűnnek.
Oda akartam kilukadni(csak nem szeretem a "szar simson" ozást) hoyg a simson kipuja nagyon is fasza darab, csak éppen nem egy 3500-zal magasabb fordulatra való motorhoz tervezték, ezért arra nem is jó.
Ettől még nem szar, csak nem rávaló.
Fordítva uygan ez lenne, egy rövid sebringgel a simson nem menne sehogysem, és ettől ugye még nem volna szar, csak nem rávaló...
Értem, mennyire horpadt, vagy sérült? am csak a hengerből meg a hengerfejről itélve gondolom h jó lenne az én motoromra... mert szegénynek elkavarták a gyár kipuját aztán egy szar simsonét tették rá... Am hol van helyileg?
Jóéjt mindenkinek! (márakiek lessz )
Ezt vedd meg, és kész!
Rettegjetek!
Miközbe készül a blokk, lehet ripityára szedem vázat is, megpucolás, 1-2 alkatrész fényezés.
A te cobrad mennybe került?Tudom hogy nem szereted elkiabálni de e-mailban is leírhatod már feltéve ha publikus!
Annyira megtetszettek azok a motorok nézegetem a videóid meg minden féléket és nagyon jónak tűnnek.
itthon jóformán semmi sincs hozzá.
A G4-emen pl tök rövid és nagy átmérőben végződik bár bellül nem tudom milyen?
Ettől még nem szar, csak nem rávaló.
Fordítva uygan ez lenne, egy rövid sebringgel a simson nem menne sehogysem, és ettől ugye még nem volna szar, csak nem rávaló...
A zöld s53-at rögtön megvenném ha lenne annyi pénzem.
De most jól le vagyok égve
Nem érdekel valakit?
2000 ft a sebring pufo
Bocs, de ez nem nepperkedés.
Mi a helyzet a puch alkatrészekkel?