Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HA zavar ne nézzed.
Ok a kúp 5fokig önzáró!
Simson 1 Ft-ról.

Gyerünk Puchi, lássuk ahogy megveszed. Hisz olcsó.
Enyém olaj nélkül is elment jó pár tíz kilómétert...

Ez a Tisztelgést meg fejezzétek már be.
Hivatalos levelezésbe szokták manapság használni, nem fórumon!
Tisztelt Pukinátor!
(bocs:)
Az íves retesz, (ék) nem tarcsa, csak pozícionálja a lendkereket.
A lendkereket a KÚP tartja!
Mitakarsz a fos cündapppodddall?
Jó fasza az olaj nékün is nem?GEc.besevagysztárba@zdmeg.
Tisztelt Debla20!

A Lendítőkerék nem tud elfordulni mert ékkel van rögzítve!
Az ék hiánya esetén tud elfordulni meg ha elnyalta de ez speciális eset inkább hulladékoknál jellemző!
Az említett ékre vigyázz mert szopás újatreszelni alátétből!
Én volt hogy egy nap 9 éket reszeltem és abból 8-at elvesztettem mindíg amikor készlett!
Persze éket venni jobb ezt csak igénytelen motoroknál alkalmaztam.
HA nem találod meg az éket ritkán de előfordulhat hogy a lendkeréken van met a mágnesesség lekapta.
Na egyenlőre ennyit Sok Sikert a Puch felújításhoz

Üdv puchinátor
Mi az ára?
Vettem ma egy motort.
Szerintem is de az M50 Cross eléggé ritka cucc.
Ez Puch Ronda nem?
Tisztelt Puchinátor!Köszönöm szépen a mindenre kiterjedő útbaigazítást!A lehuzatórol annyit hogy köszönöm de már az esztergályosnál van a blokk és csináltatok egy lehuzatót!A lendkerék fixálást ugy értettem hogy mikor az anyát lazítod le a főtengely végéről azt hogy lazítod le hogy a lendkerék ne forogjon el.Gépszerelő Úr már nekem is nagyon sokat segített önzetlenül és ez nagyon jol esett!Ezúton is köszönöm neki és neked is!Ha problémám lesz még jelentkezem!Addig is minden jót!
Szia kipe! honnan veszed hogy van nekem k55-ösöm? :) Pont sajna nekem sincsen meg pont kéne egy komplet első lámpa nekem agy másikhoz... :S Bár most próbálok helyettesíteni vás vmi hasoló km óranélüli lámpával de még mindig nem találtam megfelelőt... Amúgy mindenem megvan ami a egész motorra kell.
na ezaz
majd holnap teszk ki mert még nem fényképeztem le csak teloval azt annak kicsi a felbontása
Amúgy csak poénból mondtam.
Te is rakhatnál képeket a Cobráról.
Nézd meg az e-mailed!
hát még meggondolom küldj rolla képet amugy bármi csere érdekel kis láncfűrész elektronikai cuccok
Cobrát Monzára?
hello valakit nem e érdekel egy puch cobra csere érdekel bármire minden meghalgatok vagy irj e- mailt a scooby007@vipmail.hu-ra

"puch azegy műszer illik rá vigyázni."
Asszem 60 körül.
Tisztelt Debla20!

NEm tudom mennyira vagy képben de a tomos puch liszenszre épült mint azt emzoli főszakértő mondta.
Egyes típusok abszolút ugyanazok tomosban mint puchban.Pl Ms50 Colibri...
Ha valamit nemtalálsz Maxihoz érdemes körülnétni Tomos cuccok között is hátha találsz használható alkatrészt.
Elmondom (de köztudott) hogy minden motort szétszedés előtt patikai tisztára lekell mosni puch azegy műszer illik rá vigyázni.
Nem bíztatlak de rengeteg tuning kapható MAXIRA nagyon jó minőségű atena polini tuningok is vannak rá persze nem olcsón.
Szimeringet csapágyat betudod szerezni csapágyboltban de olyat kérj ami olaj benzin hő mindenálló.Én szoktam csinálni ha nem bízom meg egy szimeringben akkor bedobom egy napra benzinbe akkor kiderül sokminden.
Gépszerelő Úrnak van 2 blokkja azthiszem.Ő aztmodja felújította!
Egyes puch típusok közt is vannak hasonlóságok még ha kívülről tök már motornak tűnik az én MAXIM a váltója egy az egyben DS 50 L ami későbbiekben úgy a hetvenes évek közepén a monza-ba került bele.A dugattyúk az érdekes kérdés mert a puch (50 60-as évek adott ki motorokat 10-es csapszeggel megkell nézni hogyha ilyent rendelsz akkor a számodra megfelelőt rendeld!Nem tudom a tárcád mennyire engedi de az ambika dugót kerüld el.Szar.
2T olajat nem tudom mit használtál eddig de AROL 2T meg iyleneket ne használj!
Nem tudod véletlen hogy a 17-es bingben eredetileg mekkora a fuvoka mert nekem nincs rajta szám.