Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A gyökerek megborultak a gyöngyszemmel.

Láttátok ott egykerekeztek MS 50-esekkel?
Milyen jó cobra volt.
Hátha látja Gorcsa. Külföldi Puch fórumon beszélgetek az emberekkel és ők adtak egy netcímet ahol van olcsón lánckerék meg minden Cobrahoz de a többi az drága. Pl kislánckerék 7 euró nagy 26. Új gyári. www.rbo.at
Kész a rezóterv a Cobrara. Egész jó lesz ahogy nézem. Awival lesz hegesztve ismerősnél. Amúgy egy jól tervezett rezó mennyi pluszt ad teljesítményben?
kösssz,legalább valaki egyetért velem!
néztétek mivel jártak az osztrák rendörök? ezt is követnünk kellene,mint az életszinvonalat náluk! puch 500-ast minden magyar rendörnek!
igy legalább meg lehet különböztetni a motorkerékpártól,meghát az angolban nincs ü ,igy legalább ők is felismernek
a nepperek nem adják ilyen olcson a simsont,annyiért még én is megvettem volna,pedig annyira nem kellett volna,dehát az utiköltség plussz...
Jólvan de én bevallom hogy nepper vagyok:D
nepper, nepper
:)
Szerintem is! A Simsont elvitték 15 ért úgy hogy lejöttek miatta 140 km et. Ő meg nem jött le nem olyan távolságból...
Különben sem az Ó-n van a hangsúj hanem a CCS-én.

ÓCCSÓ.
NAgymotorok vagy mindenféle?

Téged szerintem meg zündappnak mert u val elég gáz.
a puchinatort át kéne nevezni óóóócsóóó jánosnak,jobban illene hozzá!
nem,nem-az előzetesben motorok is voltak!
Te nem is vagy Puch-os...
Gondolkozol itt MZ-ken, meg Zündapp-okon... Meg vagy fél éve árulod a Puchjaid.
Puch az puch.(neki)

DE NEKEM IS
Ez.
De Józsi, ez autóról fog szólni.
Nem tudom, mi lesz ott? Én sem találom.
Táncverseny?
Én ezt találtam mért mielssz?
ha nygyon sikytósan szól tőle a váltó, akko kicsi vastagabb kell.
puch fanatikusok,ez a ti napotok!duna tv ma 20.45!
erre a bmw kolléga tud választ adni.de ha szerencséd van,csak a benzinben van sok olaj
Érdekes itt 1000 forint egy ilyen gyertya, angliában meg 1.97 font durván 650-700 forint...
De mégis milyen olajat öntsek a váltóba? 10W40 nem jó?