Na sikerült eldobnom a Monzát egy kanyarba kb.5 tel csak gurultam de tényleg csak ilyen séta tempóban. Volt egy gödör én meg pont a szélére mentem rá persze úgy hogy tiszta hó volt aztán kicsuszot a motornak semmi baja nem lett még egy karc se viszont ahogy rám eset a váltó kar szépen bele állt a lábamba még most is qvára fáj.
Na aztán kiérek egy főútra elkezdem húzatni megy mint állat aztán egyszer csak elkezd rángatni engedtem vissza a gázt akkor ment a végén már csak alapajáraton aztán megállt.
Letoltam főútról nézek a tankba egy csöpp se volt benne.
Hívom unoka tesom hozon már egy fél litert hogy hazáig elég legyen.
Na mivel holnap úgy is mennem kell kútra akkor a 7-8-as gyertya közül nekem melyik lenne a legjobb?
Helló mindenkinek van egy Gyujtástekercsem eladó spanyol elvileg több típusba is jó lehet 12v90w56 ezzek az adatok vannak rá írva ilyen műgyanta szerűséggel van bevonva a tekercs ha valakit érdekel írjon.
Mert pl Verhóban 10w40 volt nekem némelyikben tisztán Arol2T:D (a váltóba is mert oda sem való az a sz.r:D) De a Verhó mondjuk olaj nélkül is ugyan úgy megy pedig rézperselyes a váltója... És nem sült meg! Konkrétan 17-18 km et jöttem úgy hogy végig húztam neki ami csövön kifért (60 fölé is benézett néha)
az más versenyzős motornál nem szempont a zaj vagy az élettartam, az úgysem fut 1-2 ezernél többet.
Énaz utcaiba is vastag motorolajat teszek, ezzel zajosabb, de télen is kiemel a kuplung.
Nyáron mégelmegy a hajtóműolaj, deakor abból is valami normálisabb, nema legolcsóbb hykomol.
OMV set rakok bele. Igen lehet csapágycserés lenne de elfedi az olaj a hangot?:) Pedig meglógattam a kuplungot meg a főtengelyt és semmi kotyogása nincs a 60.000 km es vállas csapágyaknak.
Nekma hetes már bennevan vagy 700-óta és nem szedtem ki talán egyszersem.
Hát, így már egy kicsit más a leányzó fekvése......
Lehet egyáltalán szimeringet kapni bele valahol?
Na aztán kiérek egy főútra elkezdem húzatni megy mint állat aztán egyszer csak elkezd rángatni engedtem vissza a gázt akkor ment a végén már csak alapajáraton aztán megállt.
Letoltam főútról nézek a tankba egy csöpp se volt benne.
Hívom unoka tesom hozon már egy fél litert hogy hazáig elég legyen.
Na mivel holnap úgy is mennem kell kútra akkor a 7-8-as gyertya közül nekem melyik lenne a legjobb?
Köszönöm a jótanácsokat, most megyek, és szerzek valahonnan 7-es gyertyát. Miből gondoltátok, hogy 6-os volt benn?
De keress 60 as körüli hajtóműolajat, az tökéletes, asszem a repsolnak is van.
10w40?
Énaz utcaiba is vastag motorolajat teszek, ezzel zajosabb, de télen is kiemel a kuplung.
Nyáron mégelmegy a hajtóműolaj, deakor abból is valami normálisabb, nema legolcsóbb hykomol.
vastagabb olajjal persze, hogy kisebbek a zörejek, vékonyabbal meg már visítanak a csapágyak is.
legalább télre ne tegyél bele 80-90 est, pláne nem valami hykomolt vagy hasonló fertelmet.