Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég jól járt a vevő.
60ezerért
Mé van 8-as?

Nekma hetes már bennevan vagy 700-óta és nem szedtem ki talán egyszersem.
Miben más a 8-as az már giga fordulatra való?
7-es!
Hali!
Hát, így már egy kicsit más a leányzó fekvése......
Lehet egyáltalán szimeringet kapni bele valahol?
Na sikerült eldobnom a Monzát egy kanyarba kb.5 tel csak gurultam de tényleg csak ilyen séta tempóban. Volt egy gödör én meg pont a szélére mentem rá persze úgy hogy tiszta hó volt aztán kicsuszot a motornak semmi baja nem lett még egy karc se viszont ahogy rám eset a váltó kar szépen bele állt a lábamba még most is qvára fáj.

Na aztán kiérek egy főútra elkezdem húzatni megy mint állat aztán egyszer csak elkezd rángatni engedtem vissza a gázt akkor ment a végén már csak alapajáraton aztán megállt.
Letoltam főútról nézek a tankba egy csöpp se volt benne.

Hívom unoka tesom hozon már egy fél litert hogy hazáig elég legyen.

Na mivel holnap úgy is mennem kell kútra akkor a 7-8-as gyertya közül nekem melyik lenne a legjobb?
Mennyiért vitték el?
Helló eladtam mindent csak ez maradt mert itt felejtették minden alkatrészt mindent eladtam a motort is.
adok helyette laverda cuccot,amiről már kaptál képet. pld. ülés,vagy váz,stb
Helló mindenkinek van egy Gyujtástekercsem eladó spanyol elvileg több típusba is jó lehet 12v90w56 ezzek az adatok vannak rá írva ilyen műgyanta szerűséggel van bevonva a tekercs ha valakit érdekel írjon.
az a leggyakoribb hiba,hogy a fötengelyszimmeringtöl olajat sziv fel,és a szikraközt elszigeteli.ezért ad szikrát a gyertya tövében.szimmeringcsere!
Ez egy régebbi kép, most fémcsupasz, festésre vár.
Üdv!
Köszönöm a jótanácsokat, most megyek, és szerzek valahonnan 7-es gyertyát. Miből gondoltátok, hogy 6-os volt benn?
125-öst szinte drágább átpapíroztatni.
Mert pl Verhóban 10w40 volt nekem némelyikben tisztán Arol2T:D (a váltóba is mert oda sem való az a sz.r:D) De a Verhó mondjuk olaj nélkül is ugyan úgy megy pedig rézperselyes a váltója... És nem sült meg! Konkrétan 17-18 km et jöttem úgy hogy végig húztam neki ami csövön kifért (60 fölé is benézett néha)
Aha, konkrétan ebbe 1 liter megy pontosan. 10w40 motorolaj biztos nem jó? Amúgy ezen a télen nem indítottam még be. Konkrétan megvan 3 hónapja is...
télen szerintem simán.
De keress 60 as körüli hajtóműolajat, az tökéletes, asszem a repsolnak is van.
És a Cobraba mit tegyek akkor?
10w40?
az más versenyzős motornál nem szempont a zaj vagy az élettartam, az úgysem fut 1-2 ezernél többet.
Énaz utcaiba is vastag motorolajat teszek, ezzel zajosabb, de télen is kiemel a kuplung.
Nyáron mégelmegy a hajtóműolaj, deakor abból is valami normálisabb, nema legolcsóbb hykomol.
Szóval lehet a kotyogás mentesség ellenére is csapágycserés lenne? Amúgy szerinted milyen öntsek bele? Amit pl te a tuning Simsonokba raksz?
persze, vastagabb, vagy több olaj, az kisebb zaj, de nem feltétlenül jobb kenés!
OMV set rakok bele. Igen lehet csapágycserés lenne de elfedi az olaj a hangot?:) Pedig meglógattam a kuplungot meg a főtengelyt és semmi kotyogása nincs a 60.000 km es vállas csapágyaknak.
ha mindenléppen ragaszkodsz ajtóműolajhoz, 60 as körülit keress.

vastagabb olajjal persze, hogy kisebbek a zörejek, vékonyabbal meg már visítanak a csapágyak is.

legalább télre ne tegyél bele 80-90 est, pláne nem valami hykomolt vagy hasonló fertelmet.