Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

F om tudja én amikor gépnél vagyok figyelem a forumot de mindig máskor.
Hát gondolom délután meg ilyenkor.
Direkt nem szólsz a vidihez hát jól van
NAgy munkában vagy sok sikert kívánok.

EMINEM88 te meg írjad meg holnap mikor vagy itt fenn és akor jövök énis!
Ne vízionálj itt a 88 ról
Igen a biztos de csak havernak van vaterahozzáférése!
Az király.
Mértnem köpted le?
Na ez 1 hétre elég
Eminem, Puchinátor, mi van má?
Megtaláltatok?
Az a helyzet, hogy vasárnap kinn evett a fene a garázsban, mert dolgoztam a KTM-en. Végre eljutottam addig, hogy a vázat le tudtam festeni. Ez mindig lélektani pillanat, mert innentől összeépítésről beszélhetünk. Ilyenkor már nem akkora a retek sem, mert le vannak tisztítva/festve a cuccok.
Szóval a kerekek egyengetésen vannak, utána megy a festőhöz, aki az eddig kályhaezüst alkatrészeket meg a kerekeket festi. Van új kormányom (Simson). Kiderült, hogy a csillapító szárak is görbék voltak, ezek ki vannak egyengetve. Központi rugóstagban is görbe volt a csillapító, ilyet sikerült kompletten szerezni. Szépet ugrathatott az osztrák mielőtt nekiment volna valaminek.
Hátsó idomot megragasztottam, gitteltem, vízbe csiszoltam, lefestettem. A csiszoláskor derült ki, hogy nagyon szép metálkék volt eredetileg a paripa. Az első féket megcsináltam (szereztem egy másik fékkart fékhengerestől. Még a Brembo féknyerget szét kell szednem bejáratni a dugattyúkat. A blokk szétdöntve, szimmeringek tűgörgős csapágyak megrendelve, egyedül a dugóval szívok, de azt tudjátok, sírtam már itt is miatta. Ma hoztam el Győrből egy boltból a dugót azzal, hogy ilyet itthon nem fogok kapni. Csináltatni félek egy ilyen nagy fordulatú motorba, jobb lenne MAHLE, de az azért elég húzós (kb. 20e szállítással).
Sajna a német eladó nem válaszolt még arra, hogy mekora a dugó fejmagassága. A csapszeg méret és az átmérő (38 mm) stimmel, a fejméretet a fényképről 22 mm-nek mérem, a régi dugón 21 mm. Nem tudom eldönteni, jobb lenne, ha megírná. Szóval itt tartok, remélem elég kimerítő voltam
Sírsz itt és most senkit sem érdekel a vidim?Hát ezért töröm magam
Zündappból egy c 50 sport.
Puch meg elvileg nemsokára már le van beszélve csak nem tudom mikor megyek érte...
Na gyere majd.
Mért van Puchod is meg Zündappod is?
Nem én lakok ott hanem távolirokon de majd ha lessz jogsim elugrok..
Vagy puch-al vagy zündappal....
Amúgy az a Halász Lajosné utca én meg az Arany Jánosban lakok.
Csak az Árpád utca van köztünk.
Minden nap azon az utcán jövök megyek.
Az ha ennyit szenvedtem menyen ám az 5ös!
Én 2 utcával odébb lakok.
Na itten van e kérésed számomra parancs
Csak új volt a teló én nem tudtam ha oldalt videozok az lesz egyenes.
Most érjétek be ezzel majd csinálok másikat ha lesz kedvem.
Vannak ott rokonaim....
Nagy kertészek voltak régebben....Van a vasutállomás és egy kicsivel beljebb volt/van egy cukrászda és abban az utcában....
Nem Dunavarsányi.
Jaaaaaa.
Nekem a törvényszámom....
De mind 1...
Pesti vagy?
Dehogy is csak tök véletlen.Mindenhogy voltak regelve a 88 meg olyan jól néz ki.
Meg hát ha eminem ako már 8mile
Én 92-es....De miért pont 88? Csak nem a szélsőjobb miatt?
Skacok...
A zündappomon ujra szeretném krómoztatni a kerekeket...
Ti mennyiért csináltattátok? kompletten küllők meg ilyenek?
Á nem 93-as.
Te 88 as születésű vagy?
Az kemény de tök igaz