Puch-osok!
Lenne pár kérdésem..Vennék egy puch-ot csak kéne info...
Egy puch Monza a kiszemeltem csak kéne bele nekem erő...
Találtam 70-es maxi és cobra tuning hengert...
Melyik megy rá nekem a monza blokkra?
Továbbá hogy nagyobb lessz a köbcenti.... Kell nagyobb karbi is meg erősebb főtengely?
Háááát. Lehet.
Először átmegyek rajta kromofággal hogy mindent lemarjon és ne cseszálni kelljen sokat.
Azután krómtisztító rá és konyhából elcsent súrolószivacs...
Egy kis ideig surolod és aztán ilyen lessz...
Jóestét az uraknak.
Készítettem pár képet az állapotról.
Éppen a krómokat várom....
Ma a blokkot políroztam aztán jő még pár elem festése ma...
Pont munka közt ugrottam géphez megnézni mi az ujság...
Tedd le 125-ccmre!
Veszel valami jó gépet aztán elmegyek csapatunk párat!
Összehazudol valami mz-t aztán csá!
Eladod a ladát a puchot megcsinálod a jogsit lehúzol valakit a családból aztán lehet motorozni!
Mint mondotam nem tudom ha tavaszal ha úgy lesz stex ako valami 50/6gang.
Az a sachs rs a hasznaltauton 60ért elégé csábitó.
De tavszig 80000 szer eladják.
Meg a monzát meg akarom tartani és még abból is van még bőven hátra.(már mint munka)ami nem is lenne baj de a teljes felújitás elég pénz ígényes főleg eredeti állapotba mert oda akarok eljutni.
Jó a hirtelen felindulás csak féluton nehogy megakadjon a lendület!
Kajak 70-es kiadás?
A star om volt 71-es mondjuk az simon volt.A maga módján a star is szép.
Szóval 35-be hoztad el.
Hát előszőr a haszbaltauton látam meg tök véletlenül hát mondom Puch hát ez meg mi a f..om.Megmutatam faternak hát ő is azt mondta.
Azt úgy hogy ez volt itt a közelbe (Dunaharasztin) meg csak 40 volt.
Már nézegetem vagy 2-3 honapja egyszer csak egyik este gondoltam egyet írtam e-mailt hogy 30-ba elhozom meg hogy hány gangos mert 4-est akartam. reggel néztem azt mondta hogy 35 az alja meg hogy 4-es na mondom fasza.
Délben már ott is voltunk érte hát előszőr elég lepusztult volt gondoltam meg se veszem(még mindig van mit csinálni meghát a blokba nem lehetet bele látni hogy 1 honap útán minden cserés lesz)
De az fogot meg hogy ment mint állat.Olyan modernek tünt el se akartam hinni hogy 70-es(évjárat) mármint én olyan 85-86-osnak néztem.
Aztán így letem Puch tulajdonos már tudom jó döntés volt meg az a nap is amikkor elbaszodot a kuplung mert úgy találtam ide.
Akkor még egyátalán semmit nem tudtam ezekről de még most is van mit tanulnom.
Ja a tulaj azt mondta hogy ment már vele 90-et is
Na persze akor amikor már láta hogy nem tetszik hogy ennyi hibája van de az erejét már dicsértem.
Más:
Tank krómozott részén is kromofággal mentél át? Nem bántotta?