Ezeket teáskanálból meg ruszki étészletből öntik!
Ilyant Kb 1000 ért szerzek.
A dugatyúpalást teljes hosszán vagy 5 különféle méretet kimérhetsz.
Nem akarom rontani az üzletet de muszály volt mondanom!
Persze, tudom, hogy a határ mellett van egy csomó "lomtalanított" labanc gép. Csakhogy valahogy tudomást is kell szerezni róluk. Azt azért nem vállalom, hogy minden ottani falusi kocsmába bemenjek érdeklődni. Pedig az hatásos módszer lenne
Én most nemrég beszéltemegy emberrel 50 mocija van pár puch ponny meg ilyenek!Folyamatosan gyűjti.Vigyázz mert lemardsz mindnenről .
Nyugati határ kisfalvak ajánlatos körültekinteni ah tehetném énis ezt csinálnám!
Ezek komoly történetek Puchi!
Azt már látom, hogy valóságos zsenik vagytok vásárlásban!
Ilyen komoly motorokat ilyen olcsón vásárolni, nem semmi
Az a helyzet, hogy bár még csak az elején járok a KTM felújításában, máris rákaptam az 50 cm3-es veteránokra. Nemrég csak egy hívással maradtam le a bordó DS-50-ről Rámjött, hogy gyűjteni kellene a ritka típusokat. Mégiscsak olcsóbb műfaj, mint BMW-ket gyűjteni és nagyon komoly kis motorok ezek. Most már nagyon figyelem, hogy mikor mit lehet venni.
Nekem az első motorom a Puch DS 50.
Annó másfél év alkudozás után került hozzánk.80-ból lett 20-ezer!
Lett használva aztán mikor haver már jó ideje jogsi meg miegymás nélkül nyomta nekem is megkelett tanulnom motorozni.
5 év állás után amiből 1.5 évet nálam töltöttelőlett hozva elmosogatva a karbi meg lemova a gép!
Voltak kezdeti problémák mert a 40 éves úszó olyan volt mint a szita.
Beindult mentem vele olajcsere stb...Az adatlapomon olvasható egy jókis story ami valós!
A Puch MAXI G4 egy Nagyon Rendes pár éve még aktívan motorszerelő ember ajánlotta.Lelet beszélve az idő megvettem és kb 450 kilométert utaztunk oda vissza!
A fél műhelyt odaadta ajándékba.A motor ára 18-ezer forint volt!
Ugyan hibás volt mine de kb 4 hét szerelés után összeállt!az eladó nagy segítséget nyújtot a motor összerakásában (e-mail).
Hát kb ennyi Puch jaimr rövid története.
Nagyon jóó ötlet volt részeről ez a téma!
Jah igen, ezek kimaradtak.
Vaterán vettem, gyors, és rafinál voltam.
Azt hiszem felrakta 20.000 Ft-os kikiáltási áron, én rögtön ítam neki, hogy elvinném azonnal 20-ért. Fel is rakta villámárra, és le is ütöttem.
Szerintem nem igazán volt tisztába vele, hogy mit ad el.
Kőszegi volt a tulaj.
Kajak.