Ja hogy ez csak 2,9 lóerős...
Brumo, inkább vennél már egyszer egy 6,25 lóerős változatot, akkor nem kéne "hangolnod", meg tuning áttételeket gyártanod...
2 napja ugye víz árasztott, napok óta esőben dolgozok, nincs (hébe-hóba van) fűtés, ma délben kiakadt a berugóm, este 18-kor melóból indulnék haza, elszakadt a lánc...
csupa öröm és bódottcság
Érdekes módon milyen elfoglalt vagy, bezzeg a levelemre nem válaszoltál már 4 napja.Akormár elvihetnéd amire annyira áhitozol ha ugy is errefele jössz.
én meg szerváltam még egy 110 ccmes quad blokkot ami jobb mert körváltós félautomata. és csak annak gyújtás bajos mert nincs szikra. és a másik blokkból fogom majd átrakni pár cuccot.
ÉS ma fogok menni a KTM MLS-ért
Nincs semmi mostanság itt fórumon:( Dobjunk már fel egy helyzetjelentős témát...: Ki hogy van milyen napja volt hogy haladt/nemhaladt a motorokkal Hogy vannak a drótszamarak...
Brumo, inkább vennél már egyszer egy 6,25 lóerős változatot, akkor nem kéne "hangolnod", meg tuning áttételeket gyártanod...
Hát te idióta vagy.
2 hete 10°C felett van napközben a hőmérséklet...
csupa öröm és bódottcság
nem fogom szarrá tenni. csak lepucolom.
és behangolom és ennyi :)
talán csak egy karbit kap kicsit nagyobbat
de nem feltétlenül kelleni fog.
csak ne tuningold el,jo igy gyari allapotban
mégse kell a moci mert találtam jobbat, a mailem meg nagyon szarakszik mostanában... :S
ÉS ma fogok menni a KTM MLS-ért
már csak kell csinálnom üléslemezt a ülésvázra. :) és akkor már jobban tudom ráfeszíteni a ülést Bár én magam varrtam meg.