Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen hatsok?

a teljesitmenye megvan az uldozesre
Lábtartó?
Hebli?
azmi
Egy erdész ezzel kergette az erdőben a cigányokat, akik fát akartak lopni, és egyszer elesett vele.
A hátsó előre került és az is kapott, az elsők meg sincsenek. Ha esetleg valakinek van felesleges pár hozzávaló első, az érdekelne.
szep motor,valami idiota hasznalhatta,a heblik allasabol itelve
azjo,multkor majdnem raugrottam a homelessekre akik a pataknal satoroztak,fozicskeztek
Akkor rakok ki csapdákat!
Ne számíts túl sok jelentkezőre, itt sokan csak fotelből motoroznak.

Én benne vagyok, de csak 18 óra után.
hat ezen a hidon megyek at a labanc czetkaval
Apropó, szoktam látni a Hősök terén időről időre Vespásokat találkozgatni. Láttam már néhány képet közös gurulásokról. Mit szólnátok egy közös pesti guruláshoz még a héten valamikor munkaidő után a Hősök terén?

Én egy 540 K80 -al tudnám a márkatársakat erősíteni.
hat nem egeszen.....ez csak egy tip bizonyitvany,ez alapjan nem lehet forgalomba helyezni
Ultradermes víz.
Itt még vasutasé sem volt felújítva:
Köszi válaszokat!
a cola foszforsavtartalmáról én is hallottam , jó ötlet erre nem is gondoltam. utána mivel mossam ki, hogy a motorba ne kerüljön?
Üdv
Papír-papír...
ez nem forgalmi,az a fahrzeugbrief
Eredeti gép
jaazm ás erőművészt kell hívni :D
jaja én is ilyensmire igényesre megcsinálnám :)
Eredeti forgalmi.
Csemegézni?
Nem terveztem, hogy lebontok róluk bármit is. A KS 80 Sport egész jó, a CS 50 egész eredeti, a KS 80 Super az tény, hogy alkatrésznek, építgetni, a KS 80 Touring meg csak egy érdekesség.

Gondoltam már rá párszor, hogy találkozzunk, de egyszerűen nem tudtalak e-mailben elérni...
es millen papir van hozza?
Igen az is van hozzá , Nagyatád mellől érkezett,és olyan szeretne lenni mint a Janóé, de ahhoz még nekem is rá kéne szánnom magam.

Amúgy nézegetem az eladó gépeket, hogy mit lehetne belőle hasznosítani.

Lehet belőlük csemegézni, mielőtt kilós áron túladsz rajtuk?
KS 80 Sport.
Nemtudom, holnap megnézem.
De a hátsó gumi érdekesebb...