Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

15 az a 25...

25be a sokfelömlős nagy hengerek kerülnek, ez emg lerosszavv esetben is csak 6 luk.
Csak úgy mellékesen:
ha nem lehet javítani, akkor 25.000 Ft-tól perselyezik meg a hengert, + tömítések, meg kiegészítők, ilyenek.
Vagy egy másik megoldás, 150 eurótól fölfelé indulnak az új hengerszettek, plusz szállítás hozzánk... Sehogy sem áll meg 35.000 alatt a henger helyrehozása.
teee megint akarszopni ezerrel? és nem lesz mivel megint járni?
Adok érte egy pöpec robogót!
ÁÁÁ nem öcsém oda adta ingyön :) csak én meg meg akarom csinálni
Minek a bár?
bár megkérdezhetek hogy mennyiért vetted?
Megvetted?
eröll lenne szo
100 FT-ért vettem, sztem igencsak dísz lesz belőle (de csak itt a szobában, a gép előtt, azt tökéletesen méri h 0 a sebességem:) )
Bizonyos keretek között javítható, lehet némi kompromisszummal.
Van kép a motorodról?
Errül ugy képet nem tudok mutatni inkáb leirni mikor belerakom a dugot akkor a közepe felé a hengerbe körülöte van egy hézag deha teljesen benne vana akkor nincs sehol ez a baj vele
ja bocsi :D
Én volnék a "Slampi"...
Látatlanban sokat nem tudok mondani.
Mutass képet, aztán megpróbáljuk kitalálni.
Gábor nem én vagyok ˇ,,sampi'' akinek az a neve itt a forumon hogy
Slampixxx az a sslampi.
sziasztok sampi nincs zündapp hengered ? Vagy a ha hordosra van kopva lehet e javitani ?
Üdv Gábor
Mondom puch versenybicikli km óra.
szia tudnál segiteni mert nem nagyon értek ehez az oldalhoz
üdv. gabi.
a slampit is kérdezz rá.
Szia meg van még a henger a zündap ks 80 hoz ?
Szia érdeklödnék meg van e még a zündap henger ..ÜDV gábor
ahogynézem hogy a két képről tudod mire jutottam?hogy egyiken billentyűzet van a másikon meg oldspice van. ami arra jutottam hogy te izzadsz erősen gépelés közben? :D na jó vicceltem :) amúgy motorra nem érdemes mert másmilyen paramétereket fog mutatni. inkább digi bicóórával elég jó lesz
vagy szerezni kell normálisat.
disznek jo lesz,de hogy mennyit fog mérni?
ez 100% bicikli km ora
szerintetek nehéz ill érdemes - e felrakni ezt egy motorra? :D