Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Brumo is teszi be a napiszaros vicceit, videóit.
nem az a lenyeg,h ki kinel hulyebb ,v nem

mindenkinek van olyan tulajdonsaga ,ami masnak kevesbe,v nem tetszik,ilyenek vagyunk

lehet vasutsanak rossz napja volt,mindenkinek volt ilyen ,es lesz is
ebben egyetértek,a fogyatékosságrol nem tehet senki,ezzel nem viccelünk.
egyébként nem védeni akarom a brumot,de a puchi nála sokkal nagyobb f...,mert akkor beir,amikor semmi mondanivaloja nincs,és csak azért teszi,hogy bosszantson másokat
figyelj,sokfele ember van itt,kulonfele szellemi szinvonalon,de ha elkezdesz valakit sertegetni ua a szintre degradalod magad

nem tudom,ha neked is lenne vmi egeszsegui problemad,es ezzel cikiznenek,v vki odamenne hozzad,aztan jol szajba csapna,m nem tetszik ahogy kinezel....
ebben azért van némi igazság...mindenki nézzen szembe önmagával.
Nemtudom. Neten 65-ért van kb.
látom megint ott volt.. és mennyiért árult?
én mivel baszom el? egyébkén mindig én vagyok talán a legaktívabb. és te meg csak betérsz és csak beszólógatsz és semmit nem mutattál fel semmit? és kérem ezt vond vissza!
emzoli egy okostojás. Puchinátor fillérbaszó . Brumo egy fasz.
Ez egy igazi fórum. Ide érdemes betérni.. Mindenki meneküljön!
zundapp , Slampi , Raay , Gombi stb-stb de ez a 3 bassza el a fórumot...
szerinted mennyire gaz ,ha pl megszakad egy villamos tavvezetek?nagyon nem ,ha nem akarsz villamos energiat

egyebkent szep kis motor
Szépestét mindenkinek!
Na hosszú szünet után visszatérek a Puch Daytonámmal, de úgy tűnik, csak egy rövid időre, mert a motor el lesz adva Ausztriába. Talán jobb sorsa lesz, mint nálam.
Azért megosztom veletek a képeket, amik készültek róla:
Hogy mit csináltam vele az elmúlt másfél évben? Kb. csak egy hetet foglalkoztam vele, akkor kiszedtem a beletört csavart, letakarítottam a blokk alját, most pucolom az alkatrészeket, összerakom, nem kalibrálom be, és elmegy.
És mivel nem vagyok villamosmérnök, valaki mondja meg, mennyire gáz az a pár megszakadt menet a tekercsen. Nekem nem tűnt fel semmi a rossz kipufogó meg a főfúvóka miatt.
Itt vannak a képek:
https://picasaweb.google.com/1...
Ja, jó, ha te így gondolod...
Jó motorról ilyen igénytelen vidi Kell!
Gratulálok, bazmeg!
Mennyi pénzbe kerül egy ilyen gyönyörű 6 sebességes Fantic?
A motor jó, a videó foss.
Komolyan felajánlom, hogy csinálok róla egy igényes videót, csak találkozzunk!
Üdv! Én is....,,,,?
ittvan bazmeg
Jaaah, és a legjobban a Hummelt nézném meg!
Akkor lássuk, mutassad a Fantic-okat!
Na legyen mar vege,mert ez a sardobalas az,aminek nincs koze a topic hoz!
Felszólalhatok?
EZ ITT A MAUNIKA SHOW!

Mai témánk mindenki szerint bukó vasutas vagy csak emzolibácsi szerint?
egyébként tudod mit szokott mondani ilyen típusú emberekre mint te
ami én ezen szoktam nevetni? bár a volt főnököm becsül bennem hogy igaz hogy hallássérült vagyok és sok mindent megcsinálok... mindegy na a volt főnök szokta mondani a bunkó tahókra hogy genetikai hulladék... nna :P és nem állok le bégetni.