Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináltam róla oldalnézetit meg a hátáról is.
Le vagy maradva:
hazánkban romák helyett ezek lenne helyük! :D kvanagy. http://aztadom.co/2011/11/07/i...
rakok fel róla képet majd! pöpec :D
Ez egy puch versenybicaj km óra van a haveromnak is egy 45 el ment vele :D
sztem is bicikli,nincs oldalnezeti kep?

sztem 2mm x2mm a profilja a meghajtobowdennek
ez olyan mint a bicajé lehetett vagy torna bicajé lehetett mert azok általában szögletes szokott lenni .... de nem vagyok biztos benne... mert a torna bicók általában 60-70-esig szokott skálázni...
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy ez az óra miféle járgányé lehetett ezelőtt? (esetleg hol találok hozzá bowdent meg új üveget...) N
Mostmár írott szabály. :D
Üdv! Szabadon:
A viselkedés (íratlan) szabályai az Interneten:

ˇ Szeresd felebarátodat… és nyugodtan tegeződj!
ˇ Viselkedj úgy az Interneten, mint a valós életben!
ˇ Ne feledd hol vagy, a becenév mögött bárki lehet!
ˇ Légy figyelemmel mások idejére, ne "lógj" a neten, fogalmazz röviden!
ˇ Hidd el: többen olvasnak, mint írnak! Te azoknak írsz, akiket nem is ismersz!
ˇ Kerüld a trágár szavakat!
ˇ Légy figyelemmel mások magánügyeire, érzéseire, neked is lehet rossz napod!
ˇ Légy elnéző mások hibáival szemben, de figyelmeztesd őt!
Sajnálom hogy nem vagy tisztában a két szó különbségével.
Felújítás , Restaurálás.
A Herculesnek nem minden darabja gyári! Saját célra , saját igényekkel...
De ha már ott tartunk hogy felújítás akkor a legutóbbi blokkfelújításodba belegondolva hát elég gáz ahogy "felújítasz".
És a Restaurálás nálad milyen lehet.... Ne , inkább ne is mond.
Egy fickónak nagyon megtetszik a titkárnő az irodájukból, és le akar feküdni vele, de a titkárnőnek már van barátja. A fickó egy nap mégis bemegy az irodába és azt mondja neki:
- Adok neked 10.000 Ft-ot, ha lefekszel velem!
- Hogy képzeled? Nem fekszem le veled! Különben is, van barátom! – válaszolja a titkárnő.
- De villámgyors leszek! Csak ledobom a pénzt a földre, te lehajolsz érte és mire felveszed, addigra kész is vagyok!
- Meggondolnám. Felhívom a barátomat, jó? – válaszolja a lány, és előveszi a telefonját, és elmondja a barátjának az ajánlatot.
- Kérjél 20.000 Ft-ot, Marika! A lényeg, hogy nagyon gyorsan kell felvenned azt a földről, és akkor addig még a sliccét se tudja majd lehúzni! Azonnal hívjál fel, amint megvan a pénz! – válaszolja a barátja, s a titkárnő elfogadja az ajánlatot.
Eltelik egy félóra, de nem telefonál. Eltelik egy óra, a titkárnő még mindig nem telefonál. Két óra múlva végre csöng a telefon:
- Drágám, ez szörnyű volt, csak ötforintosai voltak!
Vannak társadalmi normák, amiket illik betartani.
Ezeknek a normáknak egy részét, iránymutatásként valami módon a legtöbb vallás hitéleti könyve-irata tartlamazza.
Hozzánk , európai embrekhez a tízparancsolat áll közel.
Ezeken az általános érvényű tanításokon, szabályokon felül, minden társadalom kialakít egy erkölcsi normarendszert, ezen belül egy a társadalmi érintkezésre vonotkozó írott vagy íratlan szabálygyűjteményt, ezt úgy hívják, hogy illem.

A világon minden társadalom, a legfejletebbtől az emberevő bantu négerig, felállít oylan tilalomfákat, amik ezzel az "liiem" nevű fogalom által összefogott szabálygyűjteménynel ütköznek.

A világ minden társadalmában a társadalom szereplői ezeket a szabályokat betartják, aki nem, arra a társadalom ráakaszt valamilyen jelzőt, mondjuk: modortalan, bunkó, tahó, satöbbi.

AZ általános illemmel ütközik, és így a jó ízlés határán jócskán túl van, ezért a világon mindenhol elutísított, sérült, beteg, születetten hátrányos helyzetű, csonka, öreg, magatehetetlen embereket , ileltve azok testi, vagy szellemi tökletlenségét viccelődés tárgyává tenni.

Normálisan szocializált, egészséges gondolkodású ember, nem is tesz ilyet.

Az iylen, az illem kategóriájába tartozó társadalmi elvárások betartásának igényét valaki vagy hozta otthonról, vagy nem.
Figyelj, ha én lennék a külföldi, simán kifizetném a 420-at. De mivel itt élek, így felejtsd el... Nem a sóherségemen múlik...
420 eurót adok érte :D A működőképesért. Erről ennyit.
Az árról meg halgass, te a felét se csengetnéd ki érte.
Eladó a Corolla!
420-ért oda se adnám.
Külföldinek alapból drágább!
Egyszer jelentkezett egy Expresszes hírdetésemre egy osztrák, fent volt ár is, meg minden, de megkérdezte e-mailben mennyi, én meg kapásból többet mondtam, mint amennyiért hírdettem.
Ígyis elvitte a nyomi.
Az a Corolla sem csúnya a háttérben
Na de a motor is pöpec
Euróban 420-at beszéltünk, aktuális árfolyamtól függ, hogy mennyi az magyar forintban. Alkatrészben, meg nem saját javításban beleraktam azért kb. 15-öt.
Nagyságrendileg? Ez kb a minimum amennyiért add oda.
Elhiszem mert elég kicsi apróságokon akadt fent de állítólag Jankó neki aztmonta hogy tökéletes felújítás.
Fütyül a turbo