Meg nem mondom, brit kutatok voltak-e, de a ragcsaloknal a tulnepesedes okozta tomeges ongyilkossag is ugyanilyen rejtely. Ott se lehet tudni, mitol indul el a vezerhagya az egyik pocok fejeben es hogy a picsaba jut eszebe a tobbinek az erdo masik felen ugyanaz?
Az biztos hogy a szabadsag akkor er valamit, ha tudja az ember hasznalni. Ha arra van a polgar kondicionalva, hogy a vilagban minden csak egy ujabb rantas a pocorojen, akkor nem csoda, hogy lekvarnak kepzeli maganak a szar is, hiszen immar o is a polcon lakik.
egyes tudósok .. nem brit tudósok ? 😆 hogy afrikában megtízszereződik a népesség attól európában megváltoznak a gének ? végülis állítólag van pillangóeffektus is .... a túlzott liberális hozzáállás nincs rossz az is szép aki 150 kiló miért ne lehetne töcskölni nílusi krokodillal stb sok embernek nincs különösebb tartása elvei stb simán elhajlik erre arra hátha úgy jobb lesz, pláne fiatalabb korban és senki nem mondja hogy ez marhaság mert jaj korlátozod jogaiban .... túl sok joga van az embereknek és kevés kötelessége , ráérnek haszontalanságokkal elcseszni az életüket
Ennek van egyrészt ez a kulturális oldala, ami miatt ma trendi is az azonos neműekkel is kacérkodni. Nem egyedülálló, az ókori görögöknél is természetesnek, sőt kívánatosnak tekintették a férfiak közötti szexuális kapcsolatot, mert a férfi magasabb rendű volt, mint a nő. Kb. hasonló a műsor most is. Életvitel-szerűen igen kevés hetero marad azonos neművel tartós kapcsolatban, de a "kísérletezés" példáját töben követik manapság. Az is igaz, hogy másfél-két évtizeddel ezelőtt kevesen verték a mellüket, hogy ők melegek - igaz, akkoriban az se volt mindennapos, hogy a két biológiai nemen kívül a hatvanvalahány (kitalált) alternatíva valamelyikével azonosuljon valaki.
A másik dolog a túlnépesedés - egyes tudósok szerint legalábbis. A populáció növekedése a homoszexualitásért felelős gének egyre gyakoribb felbukkanását eredményezi, így mondhatni ez az evolúciónk velejárója, amolyan természetes népességszabályozás. Több állatfajnál figyelték meg ugyanezt és vannak kutatók, akik úgy sejtik, hogy az elmúlt negyven évben bekövetkezett, az emberiség létszámának megduplázódása is okolható.
A buta szereplőknél még nagyobb gáz mikor az észbontókban győzike és egy haverja az egyik versenyző páros és ők röhögnek a náluk semmivel sem hülyébbeken. 😱
az embereknek meg kell mondani hogy mit csináljanak és hogy csinálják és erre jó volt a biblia meg a papok , mert minden rossz de ha fejetlenség van meg töketlenség az a legrosszabb , ameik nemzet nem tudott odakúrni a csatamezőn abból nem sok maradt , kell egy ideológiai motiváltság egy jó vezetés, langyibangyiskodásnak nincs sok haszna
na a biblia sem jobb mint a komcsi tanok 😂
az hogy terelve van a nép ez mindig is így volt
a menyország(valhalla, örök vadászmezők stb) a legnagyobb átbaszás a világon, így mindenki simán feláldozta magát a "vezérkar" érdekeiért, mert ugye kurva jó lesz azután ha ki lesz belezve a csatamezőn.....
3 házzal arrébb lakott egy öregasszony annak az unokája már 3-4 évesen is lány volt, pedig pöcse volt.....
minden mozdulata olyan volt mint egy korabeli lánynak, és tuti nem a tévében látta milyen trendi....
amúgy a mai lányoknál ez a divat leszbiség tényleg egy trendi vonal, de ha a kutya sem törődne velük ki sem alakulna
védelmükre annyit hoznék fel hogy a mai fiúk azok olyan mértékben töketlenek hogy nem sok esélyük van a fiatal lányoknak, vagy valami 30+os emberkével kúratják magukat vagy marad a leszbi vonal
én huszonévesen imádtam dugni, gyorsan is ment nem volt sok fáradtság, naponta akár többször is lazán ment, ezeket meg nem érdekli, "nincs rá idejük" de a pc előtt ülni arra van idő
a bibliában is le van írva nem komcsi találmány sőt ha hím birkát dugsz az nagyobb bűn mint ha nőstényt 😆 kellene legyen egy normális értékrend, hogy voltak vannak lesznek kilengések az egy dolog de ne tegyünk úgy hogy az normális és jó mert nem az , a túlzott szabadosság nem tesz jót senkinek nem kell fullba nyomni a kretént , persze ennek valószínűleg oka van a túl okosok terelik a nyájat egy irányba ami nem feltétlen a nyáj javát szolgálja
Nade annyi buzi meg leszbi nem is volz, mint manapdág. Valahogy ezt vagy mesterségesen sinálták vagy trendivé tették. Bár azt nem tom hogy lesz meleg aki nem annak születik
szerintem az nem normális hogy a komcsi rendszerben még azt is meghatározták mire gondolhatsz és ez még mindig bennünk van
a buziság rossz és kész, ez egy dogma
a drog is rossz, ezen se lehet változtatni
decaz alkohol és a cigaretta ió dolog, annyira hogy alkoholt még reklámozni is lehet
úgy gondolom a buziságnak is olyannak kellene lenni mint az egyenes és a göndör hajnak, elmenni mellette hogy figyelembe sem veszi az ember
Sajnos ebben nagyon igazad van! Főleg az utolsó mondatban:
https://hvg.hu/itthon/20230113_pdsz_psz_pdeagogus_szakszervezet_munkaltato_elbocsatas_rendelet
Sajnos felső szintről ez az elvárás...
abból kell kiindulni hogy mindenki hülye csak van aki nem annyira 😆 az éneklős versenyzős műsorok is jók mert odaállít valaki zéró önértékeléssel oké hülye hozzá de a környezetében a családjában nincs senki aki azt mondja figyelj már csak kiröhögteted magad vazze vagy direkt biztatják hogy majd jót röhögünk .... változik az értékrend és nem a jó irányba , van egy olyan mondás hogy nem mindegy hogy a gyerek fejére egy könyv esik otthon vagy a szarosveder.... van egy örökölt lányom a középiskolába az osztályába 2-3 csajnak barátnője van de hát mi ebben a probléma ? teljesen normális nem ? nem vazze nem normális , 2001 be voltam katona 4 hónapig egy helyen voltam ott kb 800 an voltunk egyet se hallottam hogy na az buzi , ha volt is kussolt mostmeg mindenki minden fassággal akar kitűnni divatba jött a marhaság
érdekességképp:
én sosem tanultam meg a szorzótáblát most sem tudom, nem fárasztottam evvel magam mert teljesen felesleges, az abc meg még ettől is sokkal haszontalanabb
na de vissza a matematikára
én középiskolában is csak ötösöket meg egyeseket szereztem be matematikából, az egyesek olyasmikért voltak amiket elfelejtettem megcsinálni, az ötös meg az összes többiért
főleg az egyenletek voltak olyanok hogy ránéztem és láttam hogy kell levezetni, erőltetnem kellett magam hogy leírjak minden egyes művelet sort mert idegesített hogy így csak pazarlom az energiám
és még így is fele idő alatt végeztem mint az osztály átlag
szóval ilyenekért kár baszogtatni az embert
az utcában volt egy kiscsaj annak felmentése volt az iskolában matematikából mert egyszerűen felfogni sem tudta a számokat, most meg fotósként dolgozik és abban egész jó
az hogy újfajta írásmód kell meg ilyenek az faszság
inkább avval kellene foglalkozni hogy megtalálják miben jó a gyerek és az fejlesszék, és ne azért tartsák hülyének mert valamit képtelen megtanulni
amúgymeg az ilyen agyatlan cicamicákra is szükség van, mert ők nem finnyáskodnak bekapják tövig, és akinek erre van szüksége az bánatos lenne egy olyan lánnyal aki fejből oszt szoroz ezerig de a faszt meg gumikesztyűben fogja meg
Nem zárja ki egymást, de olyan ez, mint a szilikon csöcs + feltöltött száj + kurvás öltözködés + 3 diploma és kulturáltság. Nem gyakori kombináció, nagyon nem.
Azt nem értem, hogy egy átlagos műveltség és és az élő adásban való baszás vajon kizárja-e egymást? Tehát, hogy nincsenek gátlásai, nem kell egyenes következményének lennie annak, hogy az illető hülye mint a seggem.
Azt azért gondolom, hogy egy normális, átlag végzettség, olvasottság után az emberben kialakul egy egészséges mértékű jellem is, de az lehet, hogy ebben tévedek.
Aki önmagát bazári majomként értékesítve kíván pénzhez jutni, arról nem kell sokat feltételezni. Csuklóból elhiszem, hogy ezek az emberek vagy ennyire szégyentelenek, vagy ilyen mértékben hiányzik az önkritikájuk, vagy ennyire semmi tartásuk nincs. A VV egyik kiadásába bejutott egy személyes ismerősöm, ő határozottan az első kategória képviselője.
Hogy személyek milyen szinten képesek ostobák lenni... no, afelől nincs kétségem. Láttam sajnos a spektrum alját és a számosságuk is megdöbbentő.
Sokkal inkább fáj, hogy egyesek szerint nem őket kellene felemelni, hanem mindenki mást lesüllyeszteni.
Nehéz lehetett a szereplő válogatás... nem az írni-olvasni tudás volt feltétel, hanem hogy baszik-e élő adásban, és van-e néhány tetkója... és ilyenekből manapság sok van ☹️
Belenéztem a cikk alján a videóba. A tévét sem nézem, nemhogy a valóvilágot. Volt egy műsor, a youtube-n bele-bele néztem egy részébe, az észbontók.
Én akkor - de talán még most is kicsit - azt hittem, hogy ez szándékos ennyire buta emberek nem lehetnek, mert akkor hogyan maradtak életben? De most itt van ez.
Most megint nem tudom eldönteni, hogy ezek tényleg ennyire buták, vagy van az a pénz, hogy ennyire butáknak képesek magukat eljátszani?
Szerintem Putyin úr dobhatja az atomot, senkiért nem kár. Aki ennyire buta azért 'azér, a többiekért meg mert hagyták.
Nekem is ezzel kéne foglalkozni 😁 módjuk a kezdő töke még hibádzik 😂 na mindegy majd meg próbálom bizományba tolni ipart azt ha majd fizetnek nekem akkor én is fizetek gyárosnak 😋 😂
Ezt én így nem tudnám neked megmondani(kezeit széttáró) de egy biztos(gondolkodós) erre is csak azt tudom mondani, mint a milliós szimszon csodákra, hogy sosem az a hülye aki ennyiért eladja 😅
Az biztos hogy a szabadsag akkor er valamit, ha tudja az ember hasznalni. Ha arra van a polgar kondicionalva, hogy a vilagban minden csak egy ujabb rantas a pocorojen, akkor nem csoda, hogy lekvarnak kepzeli maganak a szar is, hiszen immar o is a polcon lakik.