azért arra jó hogy a múlt évi 20 forint januárban már 50 forint lett júliusban meg 110
és már hallok 170 es árat is, ezek mind nagyfogyasztók külön trafóval a 20 forintos árammal is havi több milliós villany számlákkal
szóval ha az ilyen iramban emelkedik nem lesz itt sokáig rezsi csökkentett ár mert nincs miből kipótolni
Mert te ott voltál (meg mindenhol is, és még értesz is hozzá...), és láttad! Vagy csak szokványosan hülye vagy, ahogy szoktál! 😅
Gondolom konkrét bizonyítékod is van.... Ahogy szokott lenni... ja, nem...
Rossz helyre dobozoltál.
Számtalanszor leírtam, hogy nekem így is így is dolgoznom kell, hogy pénzt keressek.
Én próbáltam haladni Ferkó idejében is és most is megteszek mindent, ami tőlem telik, hogy becsülettel éljek és ki tudjam fizetni a számlákat..... 😉 Régen is sikerült, remélem ezután is menni fog.
Nem ugy tunik nekem.
Verelkenzekinek dobozoltalak.
Kb a gyoker bogyofajzat,csak o libsinek vizionalja magat holott egy dohos munkasorkomcsi te meg nem ilyen holyag vagy.
és már hallok 170 es árat is, ezek mind nagyfogyasztók külön trafóval a 20 forintos árammal is havi több milliós villany számlákkal
szóval ha az ilyen iramban emelkedik nem lesz itt sokáig rezsi csökkentett ár mert nincs miből kipótolni
Gondolom konkrét bizonyítékod is van.... Ahogy szokott lenni... ja, nem...
Vagy a vérkeringése már akadozik. 😂
Amugy meg a birosag csak jogszolgalatot tesz.
Ettol meg az ipset halalba vegzalta a zoknis.
Mondtam már olvass többet...
Számtalanszor leírtam, hogy nekem így is így is dolgoznom kell, hogy pénzt keressek.
Én próbáltam haladni Ferkó idejében is és most is megteszek mindent, ami tőlem telik, hogy becsülettel éljek és ki tudjam fizetni a számlákat..... 😉 Régen is sikerült, remélem ezután is menni fog.
Új ellenséget kell lassan keresni.
saját trafó 3x4-600 aperok minimum
Verelkenzekinek dobozoltalak.
Kb a gyoker bogyofajzat,csak o libsinek vizionalja magat holott egy dohos munkasorkomcsi te meg nem ilyen holyag vagy.
De a cégek eddig is 60 ft körül fizettek kwh-nként.
Féreg mind!!!!!!!!!
Mi történhetett?
Lehet, hogy letett a magyarság tönkretételéről. 😟
Jaaa, meg Soros 😂