Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hüha. Mi lesz most. Az eu már eleven halott, lassan a polgárai.is azok lesznek veled együtt. Mi Még próbálunk az értelmesebbekkel túlélni de a tifajtátoknak esélye se lesz.
meg fogjátok érdemelni(gondolkodós) Ha ilyen nagy a pofád annyira sem jöhetsz haza, hogy átmelegedj a vasúti váróba 😂
(fejét fogó)
Hát a helyzet az,hogy magyarország nem hozott semmiféle szankciót. Olyat meg pláne nem, hogy tökön is lőjük vele magunkat. több millió munkanélküli az elsődleges becslések. Ha nagy a gáz, hogy nincs gáz gyere haza (kezeit széttáró) Itt sem olyan szarok már a fizetések a rezsi meg az ottanihoz képest lufasz. Nekem néhány ismerősöm haza jött már besokalt az idiótizmustól(kezeit széttáró)
Megint pöckölgetjük az EU pucáját:

https://index.hu/kulfold/2022/...
(gondolkodós) Ezt még el tudják veletek mindig hitetni(gondolkodós) Hát nagyon nem irigyelünk már benneteket talán még egy jó 15 éve csak csak most már inkább szánalom vagytok a migránsaitokkal meg a buzijaitokkal akikben térdig gázoltok. Ha ez siker hát lelked rajta de ti akartátok. Ki mertek még menni sötétedés után az utcára vagy félnetek kell?
aki millás cserépedénybe grillez az nem is fog. (kezeit széttáró) Mint ahogy én sem nagyon (kezeit széttáró) Mondjuk annyi a különbség ti hamarosan fogtok ilyennel találkozni. (gondolkodós) esélyes, hogy az éttermi ala kartét felváltja a páncélos 😂
Nem! Nemzetgazdasági érdek lenne idióta. A külkereskedelmi mérleget javítaná. tudod azt nézik, hogy mennyi adott évben az export és az import arány. És akkor áll egy ország jó, ha az export bőven meghaladja az importot. A fordított a mutató az elég szar. Bár ha jól sejtem villanykarónak is magyarázhatnám (szemeit körbeforgató)
hogyhogynem?
nagyjából pont ezt írtam én is(meghajlós)
mostmár(óranézegetős) nem kell semminek utána nézni(kezeit széttáró) Ez azért van mert akkora állami támogatást kapnak a gazdálkodók, hogy olcsóbb tud lenni. olcsóbban termelni ő sem tud csak mondjuk a holland disznótartó az 1 forintja mellé kap még egyet az államtól így nem kunszt versenyképesnek lenni a nemzetközi piacon (kezeit széttáró) Szó se róla egy jó ideje nálunk is öntik a gazdálkodásba az állami pénzeket de koránt sem olyan mértékben mint a fényes nyugaton. Ez meg azért van mert szó szerint a zsírunkon gazdagodtak. Az a piac amit elvettek kiforgatja náluk az állami dotációt(kezeit széttáró)
Tanker?
most mit szopatod? Teljes összezavarod nem tudja,hogy tank e vagy hajó(kezeit széttáró) Az egyikkel a földön lődöznek a másik meg vízen úszik ne bizonytalanítsd el 😂 Csak közlöm a tartályhajóval is össze fogod zavarni(fetrengős)
Amerika meg véletlen sosem...bár már használt is atomot de cask fujod a szarod.....
Nagykovet,ensz becsbe akreditalt.
Már az eleje is sokat mutat.

https://kuruc.info/r/59/244318/
Uljanov. Ez a név rossz ómen.
Dehat atomot kapsz a pofadba,huzz az asztal ala. 🤔
Franciaágyról.
Hmmmm. 🤔

Mihail Uljanov ugyanakkor itt nem állt meg. Későbbi posztjában reagált Charles Michel azon tájékoztatására is miszerint az olajembargó az Oroszországból származó olajimport, több mint kétharmadára vonatkozik és az orosz olaj kivitelének tilalma „hatalmas finanszírozási forrást vág el” Moszkva hadigépezetétől.

„Hadd tegyek fel egy provokatív és felelőtlen kérdést magán (nem hivatalos) minőségemben. Ha az EU annyira vágyik arra, hogy év végére leállítsa az orosz olajszállítások nagy részét, akkor Oroszország miért nem dönthet úgy, hogy baráti gesztusként sokkal korábban megfelel az európai törekvéseknek?” – írta Mihail Uljanov.
Asztal alol linkelted? 🤔
Ritkaszenya vagy hogy nem mentel el. 🤔
https://nyugatifeny.hu/2022/06/01/kinos-egy-kulfoldi-varosban-is-bulit-szerveztek-orban-szuletesnapjara-de-senki-sem-ment-el
Az ukránok ölték az oroszajkú lakosságot donyeckben, a nato elkezdte körberakni őket rakettával, az ukránok felvonultak a határ közelében, nyilván egy sakkpartit előkészítendő!
De igazad van, okuk nem volt semmire 😚