Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az iphone garantáltan stabilabb mint az összes többi. Ha a futott km-eket leosztom a hibákra, a ktm tényleg többször romlott el, voltak ilyenek hogy gumigyűrű engedte az olajat 🤷🏼‍♂️
Egy nagy baja volt, hengerfejtömítésnél ette a vizet. Illetve van most mégegy, az hogy ha lemosom, utána canbus baja van. Más ami volt rajta, minden előfordult japánon is.
A különbség hogy ezzel árkon bokron megyek, ha kell a sportmotorokat kergetem ha kell akkor a patakban motorozok. Egykerekezek rengeteget és ez bírja. Nincs olyan japán amivel ezt meg lehetne csinálni.
? Most sem engednek(óranézegetős) igen felvásároltak és földé tettek egyenlővé pontosan ez történt(kezeit széttáró) Akkor te már a gombot nyomogattad a fülkében, hogy nem emléxel?
Nem kell még az sem, csak jól kell házasodni 😂 😂 😂
https://hvg.hu/ingatlan/20220530_tiborcz_istvan_ibc
Amúgy hogyhogy kimaradt az "extraadózók" köréből az ingatlankereskedelem/bérbeadás, vagy mondjuk a kaszinók...
https://nepszava.hu/3158485_tiborcz-istvan-bdpst-profit-ner
aham 😂
nem volt igény exportra? nem a faszt nem 😆
Te emeletes marha(szemeit körbeforgató) a kgst-nek befellegzett minimum 89-ben a rendszerváltozáskor(óranézegetős) ebbe a buzifertőbe meg 2004-ben csatlakoztunk(kezeit széttáró) Sorban álltak a magyar cukorért nem győztünk eleget termelni ebbe tenyereltek bele a haverjaid(taps)
igen, azt amit nekünk kellene megtermelni meg amit meg is termeltünk amíg el nem lehetetlenítetek bennünket a kötelező kvótákkal(taps)
de kik lopják? A németek meg az osztrákok? 😂
Még nálam is? Babérjaimra tör az álcázott labanc?
Na szoval.Ez nagyon kemeny lett
Nem veletlenu vagott a makaróni ilyen kepet. 😆
A legutobbi ilyen bejelentes nem tett jot a franciaknak,de a lengyelek helyeben en nem fokuszalnek ennyire a muszkara.
A francik elott meg rajtuk egyezkedtek. 😆
https://mandiner.hu/cikk/20220...
Nem,de segg vagy hozza,mint mindenhez.
Pedig érdemes lenne kicsit tájékozódnod a múltról hogy tisztán láss.
fene tudja, én úgy gondolom az almás még mindig drágább, de ha van kedved csinálhatsz pár összehasonlító táblázatot
és ne a samsunggal mert egy ideje hasonlóképp túlárazott telefon
a motor extrákkal nem értek egyet, pl a 890-ben egy csomó minden faszság van ami a motorozáshoz nem kell, de ugye nem lehet választani "fapadosat" szóval mégis kifizetsz egy csomó pénzt hiábavalóságokra, aminek a léte sok esetben még bosszantó is
Leszámítva a megbízhatóságot.
Ha a vevöid akkor pont nem...
Nincs olyan hogy elözmény. Ukrajna egy független, szuverén ország volt akit megtámadtak...Ennyi....
Ennyi
Olyan vígan, hogy a háború kitörése óta 27%-ot esett kína és oroszország között a kereskedelem...de persze ezt el lehet adni sikernek, csak a te logikád kell hozzá...Amúgy meg 10 év alatt is egy hatalmas esés lenne ennyi...
Nem lesz itt atomháború, meg különben sincs háború, csak egy kis fegyveres akció...
meg különben is ormány haverja a putyin a fasza csávó , mi magyarok meg nácik vagyunk, szóval neki kellene már állni a nacitlanításnak, én támogatom Budapest bekerítését...két kanna benzinért úgyis feladnák, mint korábban mindig...
Aha, szóval úgy modernizálták, hogy piacképtelen szar lett és bezárták...
értem...
Aztasulyos...alternatív valóságok teljes kakafóniája van itt....
Unió pénzt adott gyár elszerelésre....és ezt te el is hiszed...aha...
Szóval hazudsz vagy te tényleg nem nézed az árakat és mindig mindent ott veszel ahol éppen útba esik, ár nem számít...én meg egy nem hazudós, gerinces hülye vagyok aki 5 km-el többet autózik 20-30 Euróért. Nekem az jó 5 perces munkadíjnak tünik...
Most lehet hogy 480 mindenhol, de amikor nem? akkor is ott tankolsz ahol éppen adja, akár a legdrágább pályakúton is?
Mi köze van a logikának ahhoz hogy én mikor költöztem, meg hova? Akkor lett kalandvágyam és megtaláltam ahol szeretnél élni, megöregedni (még ha arra esélyem sincs)
Az igazság kimondása mièrt ne lenne jó?