Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha..szóval ha valamit nem értünk, akkor kitalálunk valami hülyeséget, aztán jó az úgy nektek...
legyen az Covid, politika, gazdaság, technika...
ez a rész nagyon bizarr:

Európa eddig egységes fronton harcolt Oroszország ellen, és a gazdasági szankciók egymás utáni fordulóját jelentették be.....

de miért is harcol? azért mert két tajgalakó nem fér a bőrébe?

szóval ha a bunyós janó elveri a kocsmába a kötekedő pistát akkor ne fűtsek otthon és akkor elmúlik a viszály?
Mint ahogy ukrajna se. Pedig a szerbek látványosan jobban állnak mint a mindent ellopó követelező ukrik.
Bar a grad is nagyon rajos. 😇

http://youtu.be/HYMfPxv24Es
Jelenlegi kedvencem a TOS-1A es a BTR82A. 😍
Jo lenne. 😍
"Tudoooom, téged soha semmi nem zavar"
Pont az elöbb írtam le hogy mi zavar,szóval rosszul tudooood.
Belorussziával egyidőben? 😆
Remelem igen. 😆
Szerbia nem tagja az EU-nak, és soha nem is lesz.
https://tozsdeforum.hu/cikkek/...

Nem tudom mire gondolt a nyüves eu, majd önként megfagy és kipusztul a szerb nép felebaráti szeretetből mikor más alternativa nem is.létezik náluk.
Ha a te 150 kilód és 2 métered van a nyeregben, akkor hótmindegy hogy a motor súlypontja hol van. 😆
Mivan,a migrink es a logikai bukfencek? 😂
Ez vödörben el? 😂

https://oroszhirek.hu/bloomber...
https://www.vg.hu/nemzetkozi-g...
a t700 nak 2 kurva nagy hibája van
1: alul megy a kipufogó, ha oldalt elviszik akkor nyernek vele 6-8 centit ami rengeteget számítana a súlypont csökkenés miatt
2: a tank helyére kellett volna a légszűrőt tenni és a benzint meg az ülés alá, ismét lejjebb került volna a súlypontja
plusz ha kicsit jobban el lehetne a kormányt fordítani akkor sokkal jobban kanyarodna
Milyen motorod van?
Le akartam cserélni, körbenéztem mik a lehetőségek, tetszett s t7 mindaddig míg nem mentem közel hozzá aztán ki nem próbáltam. Ahol azzal elmennék terepen ott az enyémmel is, cserébe sokkal gyengébb aszfalton. A worldraidet várom, annak már talán lesz futóműve ha ereje nem is. Műanyagokról ne is beszéljünk, nagyon elspórolják a jó anyagokat, mondjuk ez igaz a bmw-re is manapság.
Honda crf1000-1100, szép is jó is csak nem ad élményt 🤷🏼‍♂️
Tudoooom, téged soha semmi nem zavar de azért mindig mindent szóvá teszel.
Na tehát, neked is csak azért van vagy volt sportmotorod mert a fagyizó előtt szép ?
Miért harapnék, a legkevésbé sem zavar. A stílus zavar amit nyomatsz. De ez sem gond, gyerek vagy még, majd elnövöd.
Nem, nem értem én!
Jó a KTM és tényleg ők csinálnak olyat ami azért elég sokoldalú, csak túltolod!
De hagyjuk!
Nem kell duzzogni ám, a legutóbb és most is nagyon harapsz erre a témára. Nem igazán megy a lendületes motorozás ?
Sajnálom hogy már nincs köztünk!

Igazság hogy nem érted a lényeget de felesleges is magyarázni, úgyis félre lesz terelve 🤷🏼‍♂️ Olyan nincs ami mindenhova 100% ezért kell olyat venni ami a legjobb mindenhova, na és ez a ktm 🤷🏼‍♂️
Általában igaz a mondás, amelyik kutya ugat az nem harap.
A kutyánál sem az a kérdés hogy mit kerget, hanem hogy miért. Így van ez nálad is. De még nem érkezett válasz a miértre.
Téged nem kerülnek ki a túramotorosok? Úúú, de ügyes vagy. Miért ha kikerülnének mi történne? Sírva futnál anyucihoz hogy megelőztek? Nem baj, talán majd kinövöd ezt a viselkedést.
Tuti, mert az enyém már rég elhunyt!
De amíg élt, rohadt kemény volt 😃
Minden terepre nem veszek másik motort 🤗
Meg nem is vagyok akkora spíler, hogy érdemben toljak egy 300 2T-t!
Csak arra akartam utalni, hogy több szerénységet!!
Olyan motor NINCS, ami mindenre jó!!!!
Sem a tied, sem az enyém, sem senki másé!!
Ezt kellene felismerned és nem fullba tolni a kretént!
Ha jó vagy terepen, mondom terepen, akkor biztosan nem tudsz sportmotorosokat kergetni, max. rövid ideig, viűűűűűűűűűűűűűűűű 😂
Terep alatt pedig nem a faluvégi dűlő utat értem! 🤔
"Ahol te az XTZ-vel, ott én a 17-es.........."
Biztosan így van, de ne alázz már ennyi ember előtt kérlek!? 🙄
Akkor tudnám úgy kergetni ha nekem is sportmotorom lenne, akkor tudnám magam kergetni. Tudom veled rendszeresen előfordult hogy kívül belül kikerültek a túramotorosok, velem ilyen nincs 🤷🏼‍♂️