Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk én.azt is simán kibasznám ejtöernyővel ukrajna felett valahol.........meg ráaggatnék.annyi fegyvert amennyit elbir.
Bogyo nem hitt semmit, ha még szarabb lett volna azt is orbánra fogja legalább harminc évre visszamenőleg. Sajnos állitólag az értelmiség az.ellenzék szavazó bázisa, de tök hülyék nagyobbrészt. Mont fegyőr, amikor megmagyarázta a riporternek hogy a napelem az atomerőmű tulajdonképpen........
Putyin nem hülye, levezette az eu igényeket meg hogy kb husz éven.belül nem tudják kiváltani, a megujulót meg erőltetik de abbol nem lesz nagy csoda. De felesleges ide belinkelnem.........pedig az van amit mond.
Nagyon kell a gáz.
Ha nincs más, mint orosz, akkor az kell nagyon.
itt most csak az a kérdés mennyire kell az orosz olaj és a gáz
ha nagyon akkor bármit megtehetnek a ruszkik, ha végül ki tudják váltani valami mással akkor utána a ruszkik lesznek nagy bajban
kb mint a komcsi elszigeteltség során
egyenlőre nem úgy néz ki hogy a ruszki energiahordozókat tudná mellőzni a világ
https://www.vg.hu/penz-es-toke...

Aha, a dekadens nyugati világba egy újabb tőrt szúrnak az oroszok. Petroldolláron nyugvó jenki faszcibálók egyre nehezebben tudják majd önnön fogyasztásukat mások által finanszírozni, a demens biden által beengedett Dél-Amerikai cigányokat pedig valakiknek el kell tartaniuk.
Nem volt megelégedve az életével, cigizik, otthon ülve dolgozgat valamelyest és ezt kevésnek érzi, amire vitte.
Engem pl senki nem hallott elégedetlenkedni.
Nem tudom, milyen szemelyes sertettsege lehetett, de nekem mas volt a benyomasom.
Nem hiszem. Én hiszem, hogy Bogyónak a személyes sértettsége motiválta a hülye véleményét.
Az, hogy valaki azt hitte, hogy NEKI jobb lesz, az egy dolog, de azt, hogy aljas ellenzéki cigánybuziktól jobb lenne...
Tok komoly valasz: igen.
Bogyo es tarsai minden bizonnyal. Az egymillio nyolcaszezer szavazojuk zome sanszosan elhitte, de minimum remelte.
...mert valaki azt egy percig is hitte?
Ez most tök komoly kérdés.
Hat basszus, siman lehet.
Akinek ezek utan nem nyilvanvalo, hogy ezek a husosfazekert alltak sorba es nem a jobbito szandek vezette oket...
Mert azt kurvara nem igy kell csinalni.
Dehogynem.

Niggerek, cigányok, ukránok meg légiriadó a fegyverszállítások miatt.
Tordai Bence: Itt lenne a legfőbb ideje, hogy Magyarország is megkezdje a direkt fegyverszállításokat

https://index.hu/belfold/2022/...

A filoszemita cigánybuzi nem tanult semmit a két hete megtörtént választásokból.

Ha-ha-ha, készül a 2026-os és a 2030-as választási győzelem.
még idén összedőlt volna a nagy összefosás
aztán a következő 3 évben kb semmi sem lett volna
Ez az osszefogas kellett volna kormanyozzon negy evig, b+.
https://roviden.hu/2022/04/16/...

A tolvajok marakodnak a koncon.
😅
...vagy csak a saját, jól felfogott érdeke mentén választ.

Én jelenleg azt látom, hogy a sok balfasz buzeráns azt hiszi demokráciának, hogy a nyugatot majmoljuk.
Hja,az asszony afferja a padkaval meg is mutatja a dolgot. 😆
En csak üdvozlom az iranyt,told jobban fullba.
Ha igy haladtok az 5. 2/3 se hiu abrandde egy 4/5 ot se tartok lehetetlennek. 😆
Csak felve emlitem hogy o1g helyett felepiteni egy hiteles gardat normalis (nem egy ilyen bullshit programot) konstruktiv nem gyuloleten alapulo mindent elutasito egeszeves csak kampanyt lathatolag 4x utasitottak el a valasztok novekvo szamban.
De ahogy teged latlak nem tanulsz soha,igy lesz egy 26 os bukta.
Esetleg sirva nem akarsz kivandorolni? 😆
Szerintem a legnagyobb baj az volt, hogy zajos rosszul ítélte meg a vidéki emberek életvitelét(kezeit széttáró) Az rendbe van,hogy azt mondta, hogy olyan ostobák a vidéki emberek, hogy egy keresztrejtvényt nem tudnak megfejteni(meghajlós) de akkora szarvas hibát elkövetni mikor azt mondta, hogy a vidéki emberek már fél tízre részegek hát... szerintem itt úszott el a szavazó bázis zöme(gondolkodós)
A vidéki ember már fel kel fél hatkor a kakassal(óranézegetős) mi a faszt várna fél tízig(kérdőjeles) nézegetné az asztalon a pálinkát(kérdőjeles) Mi itt már fél nyolcra totál részegek vagyunk(kezeit széttáró) fél tízkor már másodszor is berúgunk minden nap 😂
de hát ez idegenül van(meglepődős)
Nem szabad csüggedni, nem szabad feladni: a tabletemen még mindig ez a windows háttérképe! 😍
Jah,tudod,a hatalom a nepe,amugy csak szolok meg budapesten is novelte a tamogatottsagat gonosz.
Szoval szerintem igy a 4. 2/3 utan a levont tanulsag,meg kell duplazni az o1g erofesztitest es az osszefogas fontossagat,a baj az volt hogy tul gyengen dorgoltek a szavazok orrara hogy butak,fogatlanok,mosdatlsanok,tajekozatlanok.
De majd ezutan nincs mas csak meg kettozott erofeszitessel kell tolni,es bejon. 😂