Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pontosan így van, és ez az egész mariupoli sztori eléggé beárazza a „világ második legerősebb” hadseregét.
Putyin a kis álomvilágában kigondolja, hogy Ukrajna lerendezése az nekik 48-96 óra. Meg az általános orosz elképzelés, hogy ha egyszer megindulunk, két hét alatt Berlinben vagyunk…

Aztán szembejön a valóság, hogy egy a határuktól 50 km-re levő ukrán vidéki város elfoglalása az negyvenvalahány nap, pedig nem nagy létszámú NATO elitegységek védik, hanem pontosan ahogy írtad: kevés és szarul felszerelt ukrán tengerészgyalogos, nulla utánpótlással, napok óta kaja nélkül.

Ahhoz képest, amit előzetesen gondolt az orosz haderőről mindenki, -saját magukat is beleértve- hát maradjunk annyiban, hogy a teljesítményük elmarad a várakozástól, és akkor nagyon szolidan fogalmaztam.
Nem is en,de az alabbi mondatot te irtad le vagy nem?

"2. az olyat azért nehéz őszintén sajnálni, aki nappal megesküszik hogy a legjobb barátod lesz élete végéig, éjjel meg rád robbantja a házat..."
Muhaha!
Persze, én szoktam olyanokat írni állandóan hogy "buzi ukránok", "faszkalap jenkik" meg hasonlók.
Te kis naiv. Tudod úgy megy ez mint a határon a drogcsempészet. Bebukják az előre küldött kis mennyiséget hogy könnyebben jusson be a nagy mennyiség
Jelen pillanatban te tetted.
Angolul tudsz,az eleg.
Nem fontos harcolni.
Legalabb ha mar ennyire sziveden viseled a sorsukat humanitarius munkat vallalni.
Barmit ami fontosabb mint a netes joemberkedes.
Ja, nyilván azért írták meg az újságban is.
Általánosítani ti szoktatok a haverjaiddal.
De, elhallgatták.
Mégis mit tudnék segíteni úgy, hogy nem beszélem a nyelvet, nem ismerem az ott használt fegyverek legalább 90%-át és per pillanat még fekvőtámaszba se tudok lemenni rendesen?
Meg úgy "mellékesen" erősen kérdőjeles lenne a törvényessége is a dolognak (de mondjuk ez zavarna a legkevésbé).
Nem,te kompett nepet altalanositottal.
Most meg erolkodve probalod kimagyarazni.
Meg mindig nem valaszoltal.
Mesz ukranoknak segiteni?
Azt gondoltam, van annyi eszed, hogy rájöjjél, ilyet gyerekek még Afganisztánban sem szoktak csinálni. Bocsánatot kérek amiért ilyesmire vetemedtem!
Ja es elhuzol ukrajnaba segiteni?
Barmit?
"nappal megesküszik hogy a legjobb barátod lesz élete végéig, éjjel meg rád robbantja a házat..."

Te irtad le ezt?
Persze, te írkálsz össze-vissza baromságokat, de én vagyok a hülye, nyilván.
Baszki, ezért mennyit fizetnek neked?
Frankó.
Ezt teszik most az oroszok a buzi ukránokkal, nem várják meg, amíg kiszúrják a szemüket szöggel.
Az összes többi meg csak járulékos veszteség, nem kellett volna a civileknek fegyvert osztani.
Mert az akkor már nem civil, levadászható célpont.
Egyre hulyebb vagy,semmi kerwsnivaloja nem volt ott az usa-nak.
Nem kellett volna leloni oket tevesen dronrol.
Senki se hallgatta el.
TE nem sajnalod oket,sot,azt mondod .
"nappal megesküszik hogy a legjobb barátod lesz élete végéig, éjjel meg rád robbantja a házat..."
Ez a het gyerek?
Ukri nem ilyen ugye?
Ok az igazi hosok,marvel film kene roluk.
Hiteles lenne a megkotozott hadifoglyot labon loni,meg amelyik tulel egy liter ver elfolyatasat azt meg rohogve 3 x beleloni.
Meg mindig nem sajnalom az ukrant.
Bocsi.
Neked lehet oribari spori.Nekem nem.
De meg mindig utazhatsz segiteni.
Most akkor mégse hallgatták el a járulékos veszteségeket?
Aha,ez a het gyerek tuti felrobbant.
Mesz a pi.......ba.
Ha olyan szivugyed az ukran,mert nem vagy ott ruszkit ölni?
Tudom nincs teleport,de en szivesen elviszlek.Segitek.

https://888.hu/amerika-london-...
Ja,gyakorlatilag a kikotot feladva atmentek az azovstal uzemhez vesztesegeket szenvedve.
De ugyanugy korbezarva vannak,se utanpotlas se friss katonak.
Megerte. 👍️
Ez olyan mint a wermacht strategiai visszavonulasa amivel kiegyenesitik a frontot. 😄
Talán mert úgy kisebb az esélye hogy ha nem tetszik neki a szemem színe, akkor kiszúrja egy 100-as szöggel.
1. akkor is volt.
2. az olyat azért nehéz őszintén sajnálni, aki nappal megesküszik hogy a legjobb barátod lesz élete végéig, éjjel meg rád robbantja a házat...
Ez a te szinted