Erről beszélek!
Kevered a szexont a faxommal, zagyvaságokat beszélsz!
1. Épp az van kialakulóban
2. Nem kell antiszemitának lenni, hogy lásd a folyamatokat
Milyen a múlt századi gondolkodás és milyen a mai, szerinted?
3. Az internet egy katonai távközlési platform melyet átengedtek a polgári felhasználóknak.
Segíti ugyan a baromságok terjedését is, de nem maga a globalizmus!
Ha világháború lesz akkor nem marad SEMMI.
Úgy globálisan 11000 töltet van készleten.
Ebből fele-fele a ruszki-USA,az a pár száz ami a többinél van az nem oszt-szoroz.
Amint elengedi valaki,akkor a másik is.
Talán a csendesóceán közepét nem terítik be.De ott max hal,kokusz és homok van.
És az is TK lesz a sugárzástól,és a nukleáris téltől 10 éven belül.
1. miért, ha nem az egyik, akkor 1000% hogy csakis a másik lehet?
2. azért mert valaki nem egy elvakult antiszemita, múlt századi őskövület világlátású, teljesen kizárt hogy képes legyen gondolkozni?
(3. globalizáció nélkül mégis honnan lenne internet, fórum, meg mondjuk miről írtad volna meg ezt a hozzászólást, a tárcsázós telefonról?)
ha világháború lesz az kb 80%-ban az usa miatt lesz
és a harcok nem az usában fognak zajlani
pár izmosabb rakétát biztos be fognak szedni de a nagyságrendekkel nagyobb kár máshol lesz
abban igszad van hogy európa lángolni fog, a buzi libsi szemlélet évtizedekig félre lesz állítva
amennyiben élhető lesz a vidék
Te B+ olyan médiavezéreli balfasz genyadék vagy hogy néha azon csodalkozom hogy todsz autonóm vegetálni. 😂
Ha azindextelexnyugatifény ír egy cikksorozatot a petpalackosargus mellékhatásairól te azonnal gyűlölni fogsz mindent aminek köze van hozzá. 😂
Majd írj már pár sort arról, hogy milyen esetekben megengedett a hazudozás, félrevezetés, aljasság, indokolatlan erőszak, média hoax, stb. szerintetek!?
Mind az Egyesült Államok, mind az Egyesült Királyság nyilvánosan kijelentette, hogy nem vonulnak be katonai erőik Ukrajnába, úgy tűnik azonban, hogy a háború kezdete óta mindkét nemzet jelen van a területen.
George Malbrunot, a francia Le Figaro újság vezető nemzetközi tudósítója, aki a közelmúltban tért vissza az ukrán frontról, a CNews csatornának elmondta: az tapasztalta, hogy a háborút közvetlenül az amerikaiak irányítják, írja a Summit nyomán Hetek.
"Hogy ki irányít? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam" - számolt be a Le Figaro Ukrajnából visszatérő tudósítója
„Hogy ki irányít? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam” – nyilatkozta Malbrunot, hozzátéve:
Azt hittem, a nemzetközi brigádnál vagyok, de a Pentagonnal találtam szembe magam.
A Le Figaro tudósítója azt is megemlítette, hogy Amerika switchblade típusú öngyilkos drónokkal látja el Ukrajnát. Korábban Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter is elismerte, az ukrán katonákat a Mississippi állambeli Biloxiban képezték ki az eszközök használatára.
Mondjuk olvastam elemzőt aki szerint a donbas síkság kedvezőbb a ruszkiknak mert nem olyan dombokkal,erdőkkel szegdelt terep ami korlátozza a láthatóságot,sokkal nehezebb elbujva csapdát állítani az nlaw 800 méter,a panzerfaust 3 400 méter egyedül a javelin ami max 4 kilométer.
A ruszki meg drónnal figyeli a lövések irányát,így két helyről kell rálőni hogy lekössék a figyelmet.
Ez nxílt terepen sokkal nehezebb.
Viszont az ukrik 14 óta rendesen erődítették a szakadárok irányába a terepet.
Ezért is indítják szumi-kramatorszk-mariupol vonal mentén az offenzívát.
Ha sikerül a bekerítés ugyanúgy darálás lesz és utánpótlás nélküli ellenállás.
Viszont sok ídő de a képzettebb része itt is megsemmisül az ukrán erőknek.
Bár hősiesen harcolnak,és sok veszteséget okoznak.
Pont mint a németek anno.
A végkimenetel meg szomorú lesz.
Ugyanis a hurráoptimizmus ellenére még mindig ukrajna területén csesznek szét mindent IS,nem oroszországén.
A hollandusok nem véletlen nem akarják ezt az EU gyorsított felvétel agyrémet.
Ilyen mértékű ujjáépítés az megrokkantaná pénzügyileg egész európát.
És amilyen "irritáló" az ukri vezetés követelőzései és kijelentései már a sholz szerint is ezek egy háború után duplázva fogja tolni a zselé adminisztráció.
Hadd rettegek mán én is kicsit!
Kevered a szexont a faxommal, zagyvaságokat beszélsz!
1. Épp az van kialakulóban
2. Nem kell antiszemitának lenni, hogy lásd a folyamatokat
Milyen a múlt századi gondolkodás és milyen a mai, szerinted?
3. Az internet egy katonai távközlési platform melyet átengedtek a polgári felhasználóknak.
Segíti ugyan a baromságok terjedését is, de nem maga a globalizmus!
Úgy globálisan 11000 töltet van készleten.
Ebből fele-fele a ruszki-USA,az a pár száz ami a többinél van az nem oszt-szoroz.
Amint elengedi valaki,akkor a másik is.
Talán a csendesóceán közepét nem terítik be.De ott max hal,kokusz és homok van.
És az is TK lesz a sugárzástól,és a nukleáris téltől 10 éven belül.
2. azért mert valaki nem egy elvakult antiszemita, múlt századi őskövület világlátású, teljesen kizárt hogy képes legyen gondolkozni?
(3. globalizáció nélkül mégis honnan lenne internet, fórum, meg mondjuk miről írtad volna meg ezt a hozzászólást, a tárcsázós telefonról?)
és a harcok nem az usában fognak zajlani
pár izmosabb rakétát biztos be fognak szedni de a nagyságrendekkel nagyobb kár máshol lesz
abban igszad van hogy európa lángolni fog, a buzi libsi szemlélet évtizedekig félre lesz állítva
amennyiben élhető lesz a vidék
A szélsőjobb előre törése viszont fölöttébb aggaszt: ebből megint világháború lesz....
Neked amúgy van önálló gondolatod?
Néha nem rémülsz meg magadtól?
Gugli fordító,a video alatti felirat.
Az eset a Telegram, Romanov szerdán (2022. 04. 13.) terjedt el, és a katona összetört holttestét mutatja.
A feliratban az áll, hogy az ukrán tank nem tudta, hogy katona.
Azt gondolták, hogy a katonák tömege az orosz hadsereg része.
Ennek eredményeként a katonák azonnal meghaltak.
Még menekülni sem volt ideje.
Korábban ez a videó úgy terjedt el, hogy az orosz katonákat ukrán tankok közelről lőtték le.
Megerősített információról azonban kiderült, hogy egy ukrán tankról lőtt saját katonáira.
Videó szerkesztő: Ivan
Videó narrátor: Ilul
http://youtu.be/PwRomc7AXgQ
Ha azindextelexnyugatifény ír egy cikksorozatot a petpalackosargus mellékhatásairól te azonnal gyűlölni fogsz mindent aminek köze van hozzá. 😂
"Hogy ki irányít? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam" - számolt be a Le Figaro Ukrajnából visszatérő tudósítója
„Hogy ki irányít? Az amerikaiak, a saját szememmel láttam” – nyilatkozta Malbrunot, hozzátéve:
Azt hittem, a nemzetközi brigádnál vagyok, de a Pentagonnal találtam szembe magam.
A Le Figaro tudósítója azt is megemlítette, hogy Amerika switchblade típusú öngyilkos drónokkal látja el Ukrajnát. Korábban Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter is elismerte, az ukrán katonákat a Mississippi állambeli Biloxiban képezték ki az eszközök használatára.
https://www.origo.hu/nagyvilag...
A ruszki meg drónnal figyeli a lövések irányát,így két helyről kell rálőni hogy lekössék a figyelmet.
Ez nxílt terepen sokkal nehezebb.
Viszont az ukrik 14 óta rendesen erődítették a szakadárok irányába a terepet.
Ezért is indítják szumi-kramatorszk-mariupol vonal mentén az offenzívát.
Ha sikerül a bekerítés ugyanúgy darálás lesz és utánpótlás nélküli ellenállás.
Viszont sok ídő de a képzettebb része itt is megsemmisül az ukrán erőknek.
Bár hősiesen harcolnak,és sok veszteséget okoznak.
Pont mint a németek anno.
A végkimenetel meg szomorú lesz.
Ugyanis a hurráoptimizmus ellenére még mindig ukrajna területén csesznek szét mindent IS,nem oroszországén.
A hollandusok nem véletlen nem akarják ezt az EU gyorsított felvétel agyrémet.
Ilyen mértékű ujjáépítés az megrokkantaná pénzügyileg egész európát.
És amilyen "irritáló" az ukri vezetés követelőzései és kijelentései már a sholz szerint is ezek egy háború után duplázva fogja tolni a zselé adminisztráció.