Tehat nem tudsz eszerveket felsorolni a mihazank mozgalom ellen?
Vagy ukrajna gyorsitott EU tagsaga mellett?
Ilyen aprobb kovetelmenyek teljesitesre gondolok hogy EU jogharmonizacio befejezese,vagy csak megkozelitese,a maastrichti kriteriumok teljesitese,esetleg a kodosebb "europai ertekek"betartasa,vagy esetleg egy becsaposabb minden az orszag teruleten elo kissebbseg korlatozasok nelkuli nyelhasznalata.
Vagy a mostanaban nepszeru renndszerszintu korrupcio visszaszoritasa megtortent ukrajnaban?
Esetleg egy 444 cikk ezen fontosabb csatlakozasi feltetelek reszleges betartasarol linkelnel?
Vagy mondjuk az ukran allamadossag visszafizetesi garanciai?
Tudom ezek aprobb gondok,visszamenoleg potoljak.
Pont így lesz, csak én nem szórakozok a gumival se 😁 Van nekem jobb dolgom.
Nem igazán izgat, most van jobb játékom is. Meg télen szoktam az ilyet megcsinálni, akkor azonnalira van, de kinyíltak a motorosok, gondolom sokan most viszik a helyi fűnyíróshoz a Hondájukat.
Figyi a tudatlanság szerintem rólad süt de nem kicsit.
Gondolom ezt is meg tudod magyarázni erre miért van szükség: https://444.hu/2022/04/12/igy-jar-minden-naci-kurva-uvoltottek-mikozben-egy-16-eves-lanyt-eroszakoltak-meg-a-nyilt-utcan
Motorban még maradt, de a kocsiba már egy hónapja nem tudok tankolni 😁
Ja, bejelentkeztem műszakiztatni, meg gumicserére a motort, két hét múlva adtak időpontot, szóval nem nagyon kell aggódnom a benzinfogyasztás miatt.
Persze, mert a biztonsághoz joga csak a köcsög ruszkinak van, a lett, litván, észt, lengyel meg román az éljen csak az atomtöltetű Iszkanderek hatósugarán belül, ugye?
Vagy ukrajna gyorsitott EU tagsaga mellett?
Ilyen aprobb kovetelmenyek teljesitesre gondolok hogy EU jogharmonizacio befejezese,vagy csak megkozelitese,a maastrichti kriteriumok teljesitese,esetleg a kodosebb "europai ertekek"betartasa,vagy esetleg egy becsaposabb minden az orszag teruleten elo kissebbseg korlatozasok nelkuli nyelhasznalata.
Vagy a mostanaban nepszeru renndszerszintu korrupcio visszaszoritasa megtortent ukrajnaban?
Esetleg egy 444 cikk ezen fontosabb csatlakozasi feltetelek reszleges betartasarol linkelnel?
Vagy mondjuk az ukran allamadossag visszafizetesi garanciai?
Tudom ezek aprobb gondok,visszamenoleg potoljak.