Maradjon ami van. Sok szakember hazajöhetne, de nagyon sok most pont ott van jó helyen, ahol.
De nem is az a baj csak, hogy kimentek. Ami nekem nem tetszik, ahogy kimennek, 4-10 ember él egy lakhelyen (mert egy generálkivitelező tulajjal kimentem Rómába megnézni a világot és láttam amit láttam), mondja a kamionos haver, hogy hogyan él amikor nem a fülkében alszik, és igen, vele Luxemburgba jutottam el potyázva, de még egyet sem láttam megmilliomosodva hazajönni.
A jövedelmi különbségek NEM a regnáló kormányok bűne.
Amúgy meg ha a nyugat bér kell, nyugati minőségben nyugati termelékenységgel kell dolgozni, és akkor majd odaérünk egyszer.
Az én véleményem az én véleményem.
""Míg 2008-ban 10,3 milliárd forintot utaltak haza az országhatárainkon kívül dolgozó magyar munkavállalók, addig 2019-re ez az összeg 158,3 milliárd forintra hízott."" https://infostart.hu/gazdasag/...
A nyuggerekkel nem is a térítési díj a legnagyobb baj, hanem az, hogy a leszármazottak hóbortjai miatt egyszerűen nincs hely már az öregotthonokban. Persze a az első öntudatos szinglik már ott bánkódnak a döntésük miatt, de a mosogatók miatt csak pluszban túlterhelődött a rendszer.
Azon is el lehet gondolkodni, hogy egy mosogató jobban keresett külföldön!!!
Gondolom az is a buzeránsok szégyene???
És az orvosok, ápolókról.... mi a személyes véleményed?
Sejtem egyébként, de te majd megmondod a frankót! 👍️
Akkor ne húzd rá a külföldön dolgozókra a saját véleményedet.
Arra a 2 milliárd euro-ra is emlékezz (ami egyébként nagyon tetszik a főninek) amit ezek a "szájhősők" hazautalnak a papa-mama ellátására!
Hoppp
én azt tapasztaltam hogy aki egyszerű kétkezi munkás annak kint egyre szarabb a helyzet
pl unokatesómnak egyszerűen lecsökkentették a fizetését minden indok nélkül, ugyanannyi munkaóra mellett
amúgy is tervezte hogy hazajön pár éven belül mert már alig tudta elviselni az angliai népet
de volt ismerős aki belgiumban henteskedett, aztán inkább hazajött és itthon henteskedik szinte annyi pénze marad meg mint kint
de németektől is ilyeneket hallok
Ja, a csúnya beszéd, nézd el nekem.
Hazajöttek a mosogatásból, visszamentek a mosogatásba. A mamát-papát meg itt hagyták a társadalom nyakán.
(Persze, tudom, orvosok is meg mérnökök is, de szerintem azokból kevés volt, aki visszacsúszott a saját taknyán, amikor kint szorult a hurok.)
Szerinted rájöttek azok, hogy csak modern-kori rabszolgáknak kellenek?
Persze, hogy tudom, ki mondta, hogy jöjjenek haza. Közfoglalkoztatottak státusza nincs teljesen feltöltve. Én most tudnék plusz ötnek munkát adni, igaz, bölcsész-mosogatós nem biztos, hogy megfelelne. De hátha.
(Igen, autószerelő is, meg villanyszerelő is. vegyük úgy, hogy te mondtad, így ne írd le megint.)
Megint csúnyán beszélsz. 😂
Egyébként akik "hazakönyörögték" magukat, a többsége visszament. 👍️
Arra is emlékezz, hogy ki is akarja hazacsábítani a sok "buzeránst"?
Ha nem emlékszel, majd linkelek. 😉
De vagy te olyan okos, hogy tudod.
Ne arra emlékezz.
Arra emlékezz, amikor a covid vírus elkezdett úgy igazából terjedni nyugaton, és a sok szájhős buzeráns úgy menekült hazafelé - érdekes módon akkor nem volt probléma, hogy itt milyen elnyomás meg oligarhák meg nácizmus van - hogy órákat és kilométereket álltak a határon, amíg hazakönyörögték magukat.
Akkor már nem volt sokkal jobb a nyugat a sok szarzsáknak.
Azt nem vágom, hogy a jóoldali emberek mivel viszik a segílykéket, mivel mennek leleplezni a patás ármányait, meg mivel mennek a határkerítéshez útba igazítást adni a niggereknek?
Legalabb ne alcaznad,bogyo ebbol jobb.
Igaz hulyebb is. 😆
Egyszer fényezed, egyszer lejáratod a kormányunkat.
De nem is az a baj csak, hogy kimentek. Ami nekem nem tetszik, ahogy kimennek, 4-10 ember él egy lakhelyen (mert egy generálkivitelező tulajjal kimentem Rómába megnézni a világot és láttam amit láttam), mondja a kamionos haver, hogy hogyan él amikor nem a fülkében alszik, és igen, vele Luxemburgba jutottam el potyázva, de még egyet sem láttam megmilliomosodva hazajönni.
Amúgy meg ha a nyugat bér kell, nyugati minőségben nyugati termelékenységgel kell dolgozni, és akkor majd odaérünk egyszer.
2018:
https://magicmonday.blog.hu/20...
De azért ez a kormány már leelőzte az ős eu-tag Portugáliát, mi lenne, ha nem lenne itt ennyi ellendrukker, lusta, cigány, lippppsi és haszontalan?
https://www.vg.hu/vilaggazdasa...
Ennyit az Orbán-kormányról, ezzel együtt az többi szar-szemét hátramozdító, múltbéli buzikról.
Mi lenne a megoldás?
""Míg 2008-ban 10,3 milliárd forintot utaltak haza az országhatárainkon kívül dolgozó magyar munkavállalók, addig 2019-re ez az összeg 158,3 milliárd forintra hízott.""
https://infostart.hu/gazdasag/...
A nyuggerekkel nem is a térítési díj a legnagyobb baj, hanem az, hogy a leszármazottak hóbortjai miatt egyszerűen nincs hely már az öregotthonokban. Persze a az első öntudatos szinglik már ott bánkódnak a döntésük miatt, de a mosogatók miatt csak pluszban túlterhelődött a rendszer.
Kopp.
Gondolom az is a buzeránsok szégyene???
És az orvosok, ápolókról.... mi a személyes véleményed?
Sejtem egyébként, de te majd megmondod a frankót! 👍️
Arra a 2 milliárd euro-ra is emlékezz (ami egyébként nagyon tetszik a főninek) amit ezek a "szájhősők" hazautalnak a papa-mama ellátására!
Hoppp
https://telex.hu/kulfold/2022/...
pl unokatesómnak egyszerűen lecsökkentették a fizetését minden indok nélkül, ugyanannyi munkaóra mellett
amúgy is tervezte hogy hazajön pár éven belül mert már alig tudta elviselni az angliai népet
de volt ismerős aki belgiumban henteskedett, aztán inkább hazajött és itthon henteskedik szinte annyi pénze marad meg mint kint
de németektől is ilyeneket hallok
Hazajöttek a mosogatásból, visszamentek a mosogatásba. A mamát-papát meg itt hagyták a társadalom nyakán.
(Persze, tudom, orvosok is meg mérnökök is, de szerintem azokból kevés volt, aki visszacsúszott a saját taknyán, amikor kint szorult a hurok.)
Szerinted rájöttek azok, hogy csak modern-kori rabszolgáknak kellenek?
Persze, hogy tudom, ki mondta, hogy jöjjenek haza. Közfoglalkoztatottak státusza nincs teljesen feltöltve. Én most tudnék plusz ötnek munkát adni, igaz, bölcsész-mosogatós nem biztos, hogy megfelelne. De hátha.
(Igen, autószerelő is, meg villanyszerelő is. vegyük úgy, hogy te mondtad, így ne írd le megint.)
Egyébként akik "hazakönyörögték" magukat, a többsége visszament. 👍️
Arra is emlékezz, hogy ki is akarja hazacsábítani a sok "buzeránst"?
Ha nem emlékszel, majd linkelek. 😉
De vagy te olyan okos, hogy tudod.
Arra emlékezz, amikor a covid vírus elkezdett úgy igazából terjedni nyugaton, és a sok szájhős buzeráns úgy menekült hazafelé - érdekes módon akkor nem volt probléma, hogy itt milyen elnyomás meg oligarhák meg nácizmus van - hogy órákat és kilométereket álltak a határon, amíg hazakönyörögték magukat.
Akkor már nem volt sokkal jobb a nyugat a sok szarzsáknak.