Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zokogok is rendesen - szerencsére ez a monitoron nem látszik. 😭
Nem én vagyok a vén geci librálnackó kurvasok idővel és korlátlan telexindexhvg24hunyugatifén linkelési képességgel. 😍
Legalább a héten sírnál 0-24-ben és mély kussban. 😂
Dögölj meg te! 😍
Nincs olyan szerencsénk.
A 4. 2/3 után ís szívósan életben van a vén genyadék. 😡
Baszdki, te nem fogod megérni a következő választást, addigra agyérzést kapsz! 🤣
KSH adatok alapján:
Spúr vagyok.
És #freeukraina..................................... hogy rohadnának meg. 😂
Az idióták meg megérdemlik a jysket. 😂
Nálad már elzárták az oroszok a gázt?! 😯

Vagy csak egy spúr köcsög vagy, aki még a rezsicsökkentett árat sem akarja kifizetni?
A vásárlóiddal mi lesz így? Járjanak a KiKába vagy a Jyskbe melegedni?! 😆
Az elgondolkodtat hogy ha azonnal leállítjuk a gázt akkor a rajtunk keresztül megoldott ukri gázrész is megy a levesbe és beledöglenek a jó demokraták ott keleten?
Az is hogy ha leáll a gazdaságunk jóemberkedés és hogy fájjon a muszkának felkiáltás miatt te nem fogsz darut tervezni az hottziher?
Továbbá te most valójában 23 vagy 15 fokban írod e azt a kurva sok hülyeségedet?
Mer ha 23 akkor baszki te a ruszkit támogatod én meg az ukrikat.
Mivel én kb lekapcsolt fűtéssel 10 fokban vagyok. 😂
te meg egy rohadt geci oroszimádó putyinbérenc szemétláda gázfelhasználó vagy. 😂
Ez a cikk nem alapigazságokat állít, hanem egyszerűen elgondolkodtat.
Ez a cikk kurvára torzító.
Nézzük.
Navalníj és novicsok.............bazmeg az ipse még mindig él és a sittről fészbúkozik,kurvára kemény diktatúra ér rémuralom az ahol még ezt megteheti.
Háború.Európai értékek,demokrácia.
Nigéria,meg katar,és szaudarábia.
Mind baromira europér ország,ezekhez képest a ruszkik mintaállam,de a feléjük faló függés jó. 😆
Nézzük a másik oldalát.
Geopolitikailag se katar se nigéria nem stabil.Meddig tart ott kiprovokálni egy ugyanilyen háborút?
Baszki még a gazdag szaudiaknál is nemrég támadtak meg htuk vagy tuszik finomítót.
Sérülékenyek a szállítási útvonalak,honnan tudja a hülye telexes hogy a következő 10 évben nem fog elindulni a térségben rendezni a vonalait irán?
Dekarbonozáción meg holakurvaannyába segít a csőkígon jövő gáz helyett a 160 fokra hűtve csepfolyósított amcsi gáz amit teherhajók száza szállítanak ide?
Főleg hogy metánszivárgásra nagy az esély.
Úgy hogy meddig tart megfúrni egy tankert mondjuk pont a ruszkiknak?
Csak egy szuzben keresztbefordult konténerhajó többmilliárd dollár veszteséget okozott a globális kereskedelemnek.
Árak.
Már megint a zajos által emlegetett basszuk fel az árakat majd a polgár takarékoskodik mentalitás.
Te nekiálltál 10 éve mégjobban takarékoskodni?
Legalább levetted 23 ról 18-ra a hőfokot?
Vad neadjisten a vehovstadti 15-re?
Hisz csak kibirnád pulóverben pár évig boldogtalanul az ukrik szabadságáért nem? 😂
Igen, csak nem mindegy hogy kinek üzlet. Amerika sok év alatt odaültette a sajátjait, kinevelte a buzikat, felszopkodták egymást.
Ugyanennyi erővel lehetnének ott normális emberek is akik ténylegesen hosszútávú üzletnek nézik ezt a kontinenst( oké Ázsia és Európa)
mindig a bevétel erősíti a szabályt
ha a politikát mint üzletet fogjuk fel, minden érthető 😉
nem forgatom ki, a Fidesz nem jobboldali ennyi... ettől még lesöpört mindenkit a pályáról 😆
Nem lehetsz ennyire korlátolt vazze 😆 csak játszod a hülyét szerintem 😆 veled ellentétben én jobboldali vagyok és MHM szavazó 😆
Nem fogod fel, hogy ugyanezt leírtam 😆 Fletó-Soros nem, Főnié működik mert kell ide a neokommunizmus... olyan sokan felfogták ezt, te nem... a kampánynak vége, hagyd abba 😆
És mennyi pénzt vitt el a nyugat tőlünk ? Mennyi pénzt termelt nekünk az orosz.
Egyszerűen annyira debil vagy hogy nem tudod felfogni, nem lehet egyoldalúan a nyugat mellé állni mert a nyugatnak mi csak egy kizsákmányolható ország vagyunk.
Hibátlan energia politika volt ez a Viktortól hogy az olcsó orosz gázzal termelünk a nyugatnak is és a keletnek is.
Ha lenne eszed akkor felfognád, oroszország nem ellenség. Ha a hozzád hasonló gyenge elméjűek de inkább mondjuk ki a buzi amerika seggnyalói helyett értelmes emberek ülnének brüsszelben, akkor németország és oroszország már rég egymásra talált volna. Na akkor lenne fejlődő gazdaság. Itt vagyunk egymás mellett, egy kontinensen, nem választ el tenger-oceán, és ti még mindig a világ masik feléről hozatnátok az energiát…
Zoli!!!!
Ez nem lesz jó? https://index.hu/kulfold/2022/...
Nem az oroszok tömnek bennünket pénzzel lassan 20 éve, hanem Brüsszel. A munkahelyek többségét is a "nyugati2 vállalatok adják Magyarországon, nem pedig Putyinék. Abba próbálj bele gondolni, mi lenne nálunk az EU (és az EU-beli multik) nélkül...
Pontosítok: az oroszok anno "balosként" is velejéig rohadtak voltak, most "szélsőjobbosként" is legalább olyan mocskok.
Istenem de egy degenerált sötét elme vagy te 😂 ennyi hazugságot elhinni és beszopni.
szerintem nem ellenségesebb velünk szemben a ruszki mint bármelyik másik ország
az ukránok se a barátaink egy kicsit sem
Szerencsére!
Azt kellene észrevenned, hogy azok tolták rákosit, akik most brüsszelben ülnek, de az igazság felismeréséhez ki kellene bújnod a bőrödből!