Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,megint kummantsz a DK-s haverod szemetsegerol. 😆
Pfejjjj.
"mérnök ember járt iskolába lehetetlen hogy ennyire tudatlan lenne"
😂 😅 😜
Csak szeretne bele tartozni - de engem soha senki semmivel nem akart még korrumpálni.

Egyébként a kalocsai "korrupciós hálózat" teljes mértékben fideszes, mi más lehetne. Széllel szembe csak üvegbe érdemes hugyozni. 😆
Szóval bogyó szerinted tevékenyen beletartozik a kalocsi velejéig romlott korrupciós hálózatba? 😆
Nahát. 😆
bogyó nem sötét
szerintem mutyizik a kalocsai gyöngyikével aztán ha nyer a másik oldal neki is leesik pár zsírosabb falat
pl fotós megbízás a városi rendezvényeken bőséges javadalmazással (esetlegesen visszaosztással)
szóval a bogyó csak egy lelkes agitátor, az hogy mennyire hisz benne azt nem tudom, mérnök ember járt iskolába lehetetlen hogy ennyire tudatlan lenne
Te sötétebb vagy mint Bogyó bazdmeg!
Azt sem tudod mir{l hadoválsz, csak vagdalkozol, hogy úgy tünjön csinálsz valamit!
Semmiféle ruszki propaganda oldalt nem raktam sehová!
Ja, hogy a ruszki propaganda-oldal volt az "érv"...no comment.
Egykutya. 😂
Most látom, hogy raks, megesküdtem volna, hogy bogyónak írtad!
Mondjuk rossz helyre így se ment😁
Te kis izé!
A múlt héten tettem rád meg a másik hülyére jó néhány érvet.
Te bekussoltál, technoid próbált kicsit kapálózni, de elég erőtlenre sikerült, aztán ő is elengedte a dolgot.
Kicsit vártatok amíg telt az oldal és folytattátok a semmit.
Szóval hagyjuk!

"Milyen propaganda? "
De elvárnád, hogy felnőttként kezeljelek.
Eriggy mán a faszba!
Ne várj többet!
A régi kommunista beidegződések nem múlnak el csak úgy!
A baloldal csak és kizárólag rombolni tud, másra nem képesek!
Tehát érved továbbra sincsen.
Köszönöm, nincs több kérdésem!
Veled beszélgetve, folyton a "lóval sakkozom" érzés kerít hatalmába🤔
Komoly nyugati. 😆
Miféle propaganda?
Én motorozás nélkül is simán mosolyogva pacsizok bármikor veled. 😂
Te kelsz-fekszel pörögsz a nap minden percében o1g vel.
Linkeltem a fészbukos videot.
Én azzal a véglettel nem értek egyet hogy BÁRMI johet csak ne o1g.
Mert az igazság az hogy bármi NE jöjjön.
Egyszerűen nem látom az ellenzéki összefogásban a fikarcnyi tudást,kompetenciát és tisztaságot ami szükséges lenne a jobb kormányzáshoz.
Most komolyan nem látod zajos összevisszaságát?
A régi szoci idők mély összefonódását?
A jobbik tökéletes elvtelen szembefordulását önnmagával?
És még sorolhatnám miért NE.
Mutass jobbat az ellenzéknél ÉS orbánnál.Simán leszavazok rá.
DE könyörgöm BÁRMI?
Ezen az alapon lehetne egy biden is nem?
Ennyi barom hőbörgés féligazság,csúsztatásos médiafaszság után neked nem tetszik ha kicsit megpiszkállak mert utálkozol egy egyházi iskola felújításon?
Ne viccelj. 😂
És akkor el is értünk a vityáék legnagyobb bűnéhez: Ennyire sikerült összeugrasztani az embereket! Motorozás közben valószínű mosolyogva köszönnénk egymásnak, itt meg mindenki a saját igaznak vélt dolgát mantrázza! Te is!!! Merthogy ha jól emlékszem írtam: sorolj már fel olyan dolgot amiért érdemes a fideszre szavazni! Legalább párat!

"Ha neked fáj az egyházi iskolák és templomok felújítása akkor az mély elégedettséggel tölt el."

Igen, sajnos idáig jutott az ország! Ha nem értesz a másikkal egyet, akkor a másiknak ha fáj, az neked jó érzés! Ez legyen a legnagyobb örömed az életben!
Mennyi ilyen geci van az országban... 🤔
Amerikáról miért nem hozol példákat?
https://444.hu/2022/03/24/orban-korabban-meg-azert-hibaztatta-a-nato-t-mert-nem-vette-fel-ukrajnat-a-tagjai-koze
„Az agresszornak mindig remek propagandája van, és meg tudja adni az okát annak, hogy miért kellett agresszorként viselkednie. 56-ban is végül ha az oroszokat hallgattuk, kiderült, hogy mi tehetünk arról, hogy arról, hogy ők kénytelenek szétlőni Budapestet és itt állomásozni Magyarországon. Ha most hallgatjuk őket, kiderül, hogy nekik azért kell Grúziában állomásoztatni katonai csapatokat meg szétlőni grúz városokat, mert a grúzok erre kényszerítik őket. Hát az agresszor mindig ilyen, ez az imperializmus.”
Hmmmm.............
Érdekes cucc,és 21-ben rendelünk egy nagy adaggal. 🤔

https://hu.wikipedia.org/wiki/...
Van köztük korház egyházi és világi iskola.
Gondolom nem nézed meg mert irtózol tőle mint a vámpír a fokhagymától,de lapozz bele.

https://www.facebook.com/watch/?v=287195332858965
Ja nem,te csak a szokásos mindent igazoló Orbán a hibás mantrát mondod.
Sose fogunk egyetérteni.
Ha neked fáj az egyházi iskolák és templomok felújítása akkor az mély elégedettséggel tölt el.
Csak mert NEKED fáj. 😂
Kiegészítésként: Iskolákkal nincs nagy bajom, ha nem külföldi és nem csak szinte kizárólag egyházira locsolják az adófizetők pénzét!
Hátha így érthetőbb!
Nem tudom, nem emlékszem hogy mondtam volna ilyet! Szerintem nem! Szóval szerinted is a kormány cseszte el! Igaz! Nicsak valamiben egyetértünk? 😅
Kellett a segítség, csak nagy része nem oda ment ahová kellett volna! Nem vagyok biztos abban, hogy - még most is - külföldön, belföldön templomokat, egyházi iskolákat kellene felújítanunk... Lehet találni sok "apró" hasonló dolgot!
Szerinted szent zaj int egyet elordítja magát hogy orbán a hibás és eltünik az infláció? 😂
Eleve az infálciót a koronahiszti miatti leállások gazdaságujraindítási csomagjaival dézsával öntött kormányzati pénzek indították el.
Nem csak nálunk,mindenhol.