De igazad lehet! Az ellenzék tényleg mindent IS vinne! Majdnem eladták a városházát is! Úúúúristen!
Tényleg mi is lett a vége? Sikerült feljelentést tenni? Sikerült bizonyítani valamit a bíróságon? Remélem is, hogy nem hagyták annyiban...
Aki tolvaj, mind lakoljon, függetlenül jobb- vagy baloldal...
Ennek melyik része nem igaz? Mit nem láttam a rózsaszín köd miatt pl. a kórházaknál? Mesélj... Biztosan van olyan ahol tényleg elindult jó irányba valami... Nem kétlem, de nem ez a jellemző!
Jól kezelték a kovidot? Bakker azt sem tudta megmondani a doktornő hogy ha asszony fertőzött akkor velünk mi legyen, mehetünk dolgozni/suliba! Ja, tesztet csak akkor csinálnak ha valamilyen tünetem van! Köszi... Majd kib@sznak rengeteg tesztet mert lejárt a szavatossága! Gratulálok! Azt hiszem ez itt a logika teljes hiánya! És még számolni sem tudnak! Hány lélegeztetőt hoztak be, (azt most hagyjuk hogy egyáltalán használható volt-e) úgy hogy nincs kezelőképes személyzet? Hol is van az az úriember aki közvetítőként intézte?
És ez szerinted rendben van! Narancsköd ott is van!
Az megoldás hogy eddig is bizonyítottan geci, korrupt (ha jól olvastam múlt héten, felálhatunk a dobogó legfelső fokára korrupciós ügyekben, miután Bulgáriában elkezdtek tisztogatni ) és láthatóan dilettánsabb (azért a főnidnél a toronyban biztos hogy van baj) szervilis szó nélkül minden keleti parancsot teljesítő láthatóan félőrült kell hozzá? Mert ami van azt megszoktuk?
Egyszerűen nem tudom elképzelni hogy honnan veszed ezt a "biztos hogy jobban megszopat" dumát! Ezt senki nem mondta hogy patyolattiszták, sosem lesz olyan senki(lássuk be te sem vagy az)...
Akkor konkrétumot mondjál már! Mi a fidesz programja? Mi az amit a 12-évben elértek! És esetleg javítottak rajta?!? Milyen jövőképet adtak a most felnövő fiataloknak? És ne olyanokat hogy új utak(kicsit túlárazva), szép kórházak(csak személyzet és gépi program nélkül), Megvédtük a rezsicsökkentést(közben meg tömjük az adónkból a MNV-t mert valamiből fizetni kell a fennmaradót...)!
Én meg remélem ha a fidesz nyer megjelenik nálad valami kis ficsúr fidesznyik akinek megtetszett a vállalkozás, és kicsinál! Hátha akkor leesik neked is hogy nem biztos hogy jó az irány.
Zajos meg a szabad rablás? Lehet! Nem vagyok jós... Amúgy most éppen mi megy? Ja igazad van, törvényesített rablás!!!
ameddig a politikában semminek nincs következménye addig sosem lesz rend
ez olyan mint ha a bolti eladó bármit us tenne a veszteség nem az övé hanem a bolté, és semmi féke felelősségrevonás nincs
alkor sem ha elfelejt árut rendelni, akkor sem ha rárohad mindent, akkor sem ha a budiban a csapot elfelejti elzárni és fél bolt elázik és akkor sem ha záráskor elfelejti bezárni sz ajtót és éjjel kihordansk szinte mindent
jaés akkor sem ha a haveroknak olcsóbban ad mindent, vagy a haver szállítóknak többet igazol le mint amit átvett
szóval ilyen a politika bármit is tesz semminek nincs következménye
ennek tükrében ki merné azt feltételezni hogy aki(új) odakerül másabb lesz?
Hagyd, rengeteg a síkhülye... 45 év kommenizmusból se okultak, és 4 év után visszahozták horngyufát, azután meg miferinket, akit a mai napig követnek... semmiből se okulnak.
Így van.
A francia forradalom hármas jelszava a szabadság-egyenlőség-testvériség, illetve ezeknek az egyesével történő falig tolása minden esetben és kivétel nélkül diktatúrákba és vérontásba torkollott. Pl. a Puzsér és a F.A.M. rendszeresen előhozzák, de nyilván nem az ő találményuk ez a felismerés: már a harmincas években foglalkoztak ezzel, amikor a vörös és a fehér vész egyaránt fénykorát élte.
A "testvériséget", azaz amikor a világ minden bajáért a genetikai származás lett kikiáltva bűnbaknak a nemzetiszocializmus tolta túl, tudjuk jól, mi lett belőle, a mai napig nyögjük azt, hogy Németország nem találja a helyét és az identitását.
Az "egyenlőség" eszményéből kinőtt kommunizmus a társadalmi osztályok közötti anyagi egyenlőtlenségekben látta a démont - abból is tudjuk, mi lett.
Most jön a "szabadság" köpönyege mögül előbújó vadállat és mindenért a vélt vagy valós elnyomás a felelős, de nem tanultunk a múlt hibáiból és az egyenlő pályák-egyenlő esélyek helyett adott csoportok irreális privilégiumokat követelnek. Már nem a szabaságukat és egyenjogúságot követelnek: most ők akarnak elnyomókká válni és új játékszabályokat írni.
Mindhárom eszmerendszer tagadta a valóságot és saját alternatív világot és tudományt hazudott magának. Az egyik koponyákat méricskélt, a másik megpróbált új embert "tenyészteni", most meg a 90 kilós, vállas transznemű 'nő' szarrá veri az úszóbajnokságon a többi nőnek született versenyzőt és szinte kötelező tapsikolás van - ha nem állsz be a sorba, jajj az egzisztenciádnak.
De mi lesz 10-15 év múlva azokkal, akik másképp gondolkodnak?
Technoid kolléga, természetesen jogod van a saját véleményedhez, de a szélsőséges liberalizmus ugyanolyan veszélyesnek tűnik. Nyilván nem az autokrácia erre a megoldás, sőt, kifejezetten azt gondolom, hogy több területen engedni kellene a negyvennyolcból, DE szigorúan az egyenlőség szintjéig, egy milliméterrel nem tovább. Onnantól kezdve önmagukat érvényteleítenék el az extremitások.
Az megoldás hogy méggecibb,még korruptabb és láthatóan dilettánsabb szervilis szó nélkül minden nyugati parancsot teljesítő láthatóan félőrült kell hozzá?
Nem lehetne hogy valami normálisat kinevelni?
Mindenképp vesszen orbán még ha látható nagyságrenddel jobban megszopat az akit tolsz?
És ne gyere hogy nem lehet rosszabb,meg majd meglátjuk még jobb is lehet.
Mert NEM,nem jobb orbánnál az összefogás.Kismillió példa mutat rá az általuk megszerzett önkoriknál,mind hozzánemértés mind korrupció tekintetében.
Értem hogy az O1G köd mindent eltakar nálad,nem is várom el hogy józanabb légy.
Csak remélem kevesebb hozzád bogyóhoz és technohoz hasonló hülye lesz két hét mulva. 😂
Mondjuk ha nem az se baj,én tuti megleszek,de ti legalább bekussolva egy szó nélkül kell tűrjétek a szabad rablást amit az elmebeteg zajos fog levezényelni. 😂
na az mekkora faszaság volt
kinyírták valamelyik sokadik lakost mert geci volt( végülis ez igaz)
aztán jött a megváltás a jakobinus diktatúra párszázezer halottal
ráadásul a gazdaság semmivel sem lett jobb szóval megérte
fene tudja
lecserélni az egyik szart a másikra nem hinném hogy bármiben is jobb lenne
de én nem vagyok vityusz fan, lehet cserélni, azt se bánom ha a győzike lesz az új királyunk
Bízom benne, azért még kezelhető.